Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ…από τα ευρήματα στο πλοίο στην Κρήτη – Μισό εκατομμύριο σφαίρες και 5.000 όπλα σε μόλις…δύο από τα 14 κοντέινερ – Συνεχίζεται η καταμέτρηση των αρχών (φωτο & βίντεο)

OPLA-PLOIO-2-e1441210740425

Κοντά μισό εκατομμύριο σφαίρες αλλά και 5.000 όπλα έχουν βρει μέχρι στιγμής οι άνδρες… των ειδικών αποστολών κατά την διάρκεια της επιχείρησης ελέγχου που πραγματοποιούν πάνω στο φορτηγό πλοίο «Haddad 1» το οποίο εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης να πλέει ανοιχτά της Ιεράπετρας....
Ήδη οι πληροφορίες που είχαν βγει στην δημοσιότητα έκαναν λόγο για ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που μετέφερε το συγκεκριμένο φορτηγό πλοίο ωστόσο κανένας δεν μπορούσε ν’ αντιληφθεί την ποσότητα σφαιρών και όπλων.
OPLA
Στο φορτηγό πλοίο – το οποίο έφτασε τα ξημερώματα στο λιμάνι του Ηρακλείου (δείτε εδώ) – υπάρχουν 14 συνολικά κοντέινερ στα οποία περιέχεται οπλισμός.
Αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση του οπλισμού που περιέχονταν στα 2 από τα 14 κοντέινερ.
OPLA PLOIO (1)
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα δύο κοντέινερπεριείχαν 491.950 σφαίρες των 9 χιλιοστών και περίπου 5.000 όπλα – καραμπίνες αστυνομικού τύπου.
Η καταμέτρηση συνεχίζεται και στα υπόλοιπα κοντέινερ.
OPLA PLOIO (2)
 
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο πλοίο, σημαίας Βολιβίας, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, πρωινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή 20 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας από Περιπολικό Ανοιχτής Θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος, με επιβαίνοντες στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών των Λιμενικών Αρχών της Κρήτης.
OPLA PLOIO (3)
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνοδευτικά έγγραφα του φορτίου του πλοίου, δεν αναφέρουν την ύπαρξη των ανευρεθέντων όπλων και πυρομαχικών, ενώ τονίζεται ότι τα όπλα και πυρομαχικά ήταν επιμελώς κρυμμένα πίσω από απλό φορτίο (συρταριέρες, ντουλάπια και πλαστικά χαλάκια γυμναστικής) στο βάθος των κοντέινερ, γεγονός που αποδεικνύει την οργάνωση και τα μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει, για την παράνομη μεταφορά των λαθραίων έτσι ώστε σε περίπτωση που γινόταν κάποιος απλός έλεγχος, να μη γινόντουσαν αντιληπτά.
OPLA PLOIO (4)
Η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταστολή των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και είναι αποτέλεσμα αξιοποίησης πληροφοριών της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
OPLA PLOIO (5)
Ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Χρήστος Ζώης αναφορικά με το περιστατικό προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Για τη σημερινή νέα επιτυχία εντοπισμού και κατάσχεσης πλοίου μεταφοράς παράνομου φορτίου οπλισμού, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα και στα στελέχη που συμμετείχαν σε αυτή την επιχείρηση. Οι συντονισμένες προσπάθειες, η αμεσότητα στις επιχειρήσεις, το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού, η σοβαρότητα στην προετοιμασία και ο συνδυασμός όλων των πληροφοριών, οδήγησαν στο να εντοπισθεί το εν λόγω πλοίο και η μεγάλη ποσότητα όπλων και πυρομαχικών. Η καταμέτρηση όπλων και πυρομαχικών συνεχίζονται και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και περισσότερα στοιχεία για αυτή την υπόθεση. ”
OPLA PLOIO (6) 
OPLA PLOIO (7) 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/5000-14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters