Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Θα είναι η 25η Σεπτεμβρίου η μέρα που όλα θα τελειώσουν η μήπως θα αρχίσουν;

 
Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Την 13η Μαΐου 2014, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε δημοσίως τρεις φορές, "έχουμε 500 ημέρες για να αποφύγουμε το κλιματικό χάος." 


 Στην πρώτη ανακοίνωσή του, είπε, “The planet also means very concretely OUR VERY SURVIVAL. We are, all of you know it, on the edge of a climatic ABYSS. In face, we have 500 days to avoid climate chaos.” Αυτή ήταν η δημόσια αναγγελία στον κόσμο για το τι έρχεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2015, το τέλος δηλαδή της καταμέτρησης των 500 ημερών, όταν η.... άβυσσος θα ανοίξει και οι ημέρες του σκότους θα αρχίσουν.

  Ο Lindsey Williams, εφημέριος στην Αλάσκα από τη δεκαετία του 70 διακύρηττε συχνά. "Οι ελίτ θεωρούν ότι είναι κυρίαρχοι, και  δεν πρέπει να ενημερώνουν το κοινό για τα σχέδια τους. Υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα περίμενε να βγουν στην τηλεόραση, σε όλο τον κόσμο και λένε, «Υπάρχει ένας μετεωρίτης που έρχεται"; Όχι. 

 Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Συναγωγές σε όλο τον κόσμο μιλούν για την 25η Σεπτεμβρίου ως την ημέρα που θα σηματοδοτήσει την αρχή του σκότους. 

 Τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου όπως όλα δείχνουν πια, θα είναι η μέρα που όλα θα τελειώσουν και μια καινούρια αρχή θα υπάρξει. 




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters