Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ... Ο ΕΞΟΧΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ κ. ΣΤΡΟΜΠΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!!...



-ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ "ΣΥΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ", ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΖΗΜΊΑ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΤΕ!!! ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!!!

Σ(01:19:49): Ναι, συν 37%... 20% από δημόσιες επιχειρήσεις το.. το δήμο, το κράτος κ.λ.π. συν 37% δ.λ.δ. 50...58% από... 37% από φόρο.. και μάλιστα από φόρο το οποίο, το πληρώνουνε όλοι οι άλλοι για να... για να ... προωθηθεί... προωθηθεί... οι δημόσιες συγκοινωνίες... να.. να ... είναι ένας περιβαλλοντολογικός φόρος αυτός. Λοιπόν το STIF είναι μια αγορά υπηρεσίας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή ένωση και εδώ έχω (κοιτάει τα χαρτιά του) τα στοιχεία.. έχω τα στοιχεία το πόσα δισεκατομμύρια παίρνει, το πόσα δισεκατομμύρια παίρνει ως επιδότηση, αντίστοιχο.. αντίστοιχα.. αντίστοιχα στοιχεία υπάρχουν για την Γερμανία την ε.. την Γαλλία κ.λ.π.. ε... Αν θέλετε εδώ, αυτό εδώ είναι μια μελέτη (δείχνει ένα χαρτί) των Γαλλικών σιδηροδρόμων αυτά θα τα καταθέσω όλα. Προσέξτε το κριτήριο του 50% ε... με βάση την μελέτη αυτή που έχει γίνει στην ε.. των Γαλλικών σιδηροδρόμων... Στο Λονδίνο είναι το 52%. Το Λονδίνο δ.λ.δ το METRO του Παρισιού περνάει το κριτήριο... Στο Βερολίνο είναι 44,8%, οι συγκοινωνίες, οι αστικές συγκοινωνίες και οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες του Βερολίνου δεν το περνάνε το κριτήριο, θα έπρεπε να είναι μέσα στον τομέα της γενικής κυβέρνησης. Η Μαδρίτη είναι 41,3%. Το Μο.. Το Μόντρεαλ... συγνώμη. Το Άμστερνταμ 40%. Το Παρίσι 40%. Η Στοκχόλμη 37%. Η Ρώμη 35%. Οι Βρυξέλλες 35,2%. Αν σας δώσω... τα στοιχεία των επιδοτήσεων. Η Γαλλία, ε.. και προσέξτε δεν τα έχω ακριβώς τα στοιχεία, έχω το.. τα στοιχεία net taxes, δ.λ.δ. φόροι μείον επιδοτήσεις, που σημαίνει αν είναι πολύ αρνητικό το... αποτέλεσμα στις αστικές συγκοινωνίες, υπερισχύουν οι επιδοτήσεις, που σημαίνει δεν είναι το ακριβές ποσό, είναι πολύ μεγαλύτερο. Είναι περίπου 4 δισεκατομμύρια, στην Γαλλία. Στην Γερμανία είναι περίπου πάλι 4 δισεκατομμύρια. Στην Ολλανδία είναι 3 δισεκατομμύρια τριακόσια εξήντα μια... τα .. τα αντίστοιχα νούμερα στην Ελλάδα είναι θετικά 695, γιατί υπερισχύει ο Φ.Π.Α., δεν παίρνουμε... δεν θεωρείται επιδότηση με βάση τις καινούργιες αποφάσεις της κοινότ.. της κοινότητας.

Α(1:22:36): Να μας τα δώσετε αυτά τα στοιχεία, έτσι.

Σ(1:22:38): Όλα, Όλα, για εσάς τα έφερα, απλά τα έχω κατατάξει για να μη χάνομαι εγώ.

Α(1:22:42): Μια σύντομη ερώτηση επ' αυτού πολύ γρήγορη, για την Σ.Τ.Α.Σ.Υ., έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία για αυτά που είπατε, για την Σ.Τ.Α.Σ.Υ., πόσο είναι, το ποσοστό?

Σ(1:22:52): Τώρα όταν μου λέτε... υπάρχει όμως...

Α(1:22:54): Γιατί, για τον καινούργιο φορέα από το 11 και μετά?

Σ(1:22:55): Ναι, ναι, υπάρχει το εξής τραγελαφικό, η Σ.Τ.Α.Σ.Υ. αποτελείται, απ' το.. ε.. είτε πρόκειται από συγχώνευση του Η.Σ.Α.Π., του Τραμ και της Α.Μ.Ε.Λ., της πρώην θυγατρικής του Μετρό, το Τραμ και ο Η.Σ.Α.Π. εντάχθηκαν στην γενική κυβέρνηση, δ.λ.δ. (χαμογελάει) δύο μη αγοραίοι παραγωγοί σύμφωνα με την Eurostat, ενώθηκαν και έκαναν ένα αγοραίο παραγωγό δ.λ.δ. αυτά είναι τουλάχιστον αστεία τα πράγματα, μέσα σε ένα χρόνο, προσέξτε, το 2011 έγινε αυτό, δ.λ.δ. (χαμογελάει) το 2009 ήταν μη αγοραίοι παραγωγοί και το (εδώ γελάει) 2000 (δεν ακούγεται καλά από το γέλιο) ενωθήκανε και έκαναν ένα..ένα αγοραίο παραγωγό.

Α(1:23:44): κ. Σταικούρα θα συνεχίσετε.. τις ερωτήσεις?

Α(1:23:51): κ. Σταικούρας: Λοιπόν, ένταξη Δ.Ε.Κ.Ο. για να το κλείνουμε το κεφάλαιο.

Σ(1:23:54): Λίγο δυνατά όμως.

Α(1:23:55): κ. Σταικούρας: Για την ένταξη των Δ.Ε.Κ.Ο., για να το κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, αναλύσατε το σκέλος της ύπαρξης ή μη, μελετών και αναλύσεων, για την ένταξη αυτών στους φορείς της γενικής κυβέρνησης. Αναπτύξατε αν έγινε ή όχι ορθή εφαρμογή του κριτηρίου του 50% κυρίως στο σκέλος των επιχορηγήσεων, υπάρχει και μια ενότητα ακόμα που είναι η χρονική στιγμή (δεν ακούγεται καλά) να κάνει κάτι, μπορείτε κωδικοποιημένα αν γίνεται να μας αναπτύξετε...;

Σ(1:24:07): Ναι, το... 2009, κοιτάξτε κάθε πέντε χρόνια στην... κάθε πέντε χρόνια στην στατιστική υπηρεσία αλλάζει το έτος βάσης του Α.Ε.Π., στις διαδικασίες αλλαγής του έτους βάσης του Α.Ε.Π.... ε... όλες οι οικονομικές μονάδες της... της Ελλάδας εξετάζονται με βάση κάποια κριτήρια μέσα σε αυτά και το κριτήριο του 50%, και ανάλογα ταξινομούνται, στις μη χρηματοδοτικές επιχειρήσεις, στις χρηματοδοτικές επιχειρήσεις... στα νοικοκυριά αν έχουν, αν είναι πολύ μικρές επιχειρήσεις. Οι διαδικασίες αυτές μετά.. κατά τον Απρίλιο του 2009 τότε που η Eurostat απαίτησε, και προσέξτε δεν το απαίτησε η υπεύθυνη διεύθυνση που θα έπρεπε να απαιτήσει, το απαίτησε η διεύθυνση που ασχολείται με τα δημοσιονομικά, ενώ θα έπρεπε να απαιτήσει η B2, με την οποία είμαστε σε συνεργασία για την αναθεώρηση του Α.Ε.Π.. Απαίτησε να ελεγχθούν οι επιχειρήσεις αυτές το 2009, μα τους λέμε το 2011 θα σας δώσουμε αποτελέσματα για την αναθεώρηση του Α.Ε.Π., ποίος ο λόγος να το κάνουμε τώρα; ποια, ποια, ποια αιτιολογία, δ.λ.δ... με αυτή την έννοια ότι... έχει και κάποια έννοια στατιστική, έχει και μια στατιστική σημασία. Το κριτήριο του 50% το λέει και το ISO 95 το έχω εδώ, δεν εφαρμόζεται για μια χρονιά, θα πρέπει να ισχύει για μια περίοδο 6,7, χρόνων έτσι ώστε, να αποφασίσω να την εντάξω ή δε θα την εντάξω στο δημόσιο ή σε οποιοδήποτε άλλο τομέα. Ποιος ο λόγος στην μέση της πενταετίας που μεσολαβούσε για την αναθεώρηση του Α.Ε.Π. να κάνω τον έλεγχο αυτόν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters