Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !
 Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 302 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ! ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !!! ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΥΔΩΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΕΝΩ ΣΕ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ , ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ !!! ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ , ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΑΡΑΣ …

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ( ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΟΤΙ ΤΑ 600 δις $ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ !!! ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ !!!

……………………..
Άρθρο 145 Ψευδής καταμήνυση 
1. Όποιος εν γνώσει καταμηνύει άλλον ψευδώς ή αναφέρει γι” αυτόν ενώπιον της αρχής ότι τέλεσε αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση, τιμωρείται με φυλάκιση από δύο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.
2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος εν γνώσει και ψευδώς καθιστά άλλον ύποπτο στην αρχή: α) υποβάλλοντας, αλλοιώνοντας ή αποκρύπτοντας κάποιο αποδεικτικό μέσο για αξιόποινη πράξη ή πειθαρχική παράβαση ή β) ισχυριζόμενος δημόσια ότι αυτός έχει τελέσει αυτεπαγγέλτως διωκόμενο έγκλημα.
3. Το δικαστήριο με αίτηση του παθόντος μπορεί να του επιτρέψει να δημοσιεύσει την απόφαση με έξοδα του καταδικασμένου. Το δικαίωμα αποσβήνεται αν η δημοσίευση δεν γίνει μέσα σε έξι μήνες από την καταχώρηση της τελεσίδικης απόφασης στο ειδικό βιβλίο.
…………………….
10431209_10202962824305166_3250724661487242230_o
Panagiotis Kourevessis Ώστε είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ το θέμα Κύριε ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ?
Η Ομογένεια θα σου έδινε την ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ , αφού διερευνούσε το ΤΟ ΘΕΜΑ ?
Πότε διερεύνησε το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ το θέμα ? ΠΟΤΕ !!
Ετσι διαγράφουμε τα 600 δις τα οποία αποτελούν την οικονομική ΣΩΤΗΡΙΑ της Πατρίδας ?
Το δικαστήριο ΕΠΛΑΝΗΘΗ αφού εξέτασε έγγραφα και μαρτυρίες για τα 600 δις?
Και αφού ΕΠΛΑΝΗΘΗ γιατί ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΑΤΕ ΕΦΕΣΗ ?
Και αφού σας έχει μηνύσει όλους συν τον τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΑΠΙΣΤΙΑ , γιατί δεν μηνύθηκε για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ??
Πριν ένα περίπου χρόνο ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ κατέθεσε ομόλογο 100 δις για την αγορά (επί 2) της Τ.Χ.Σ. (Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ) , γιατί δεν μηνύθηκε για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ μετά χρήσεως , σε βαθμό κακουργήματος ?
Είστε διάτρητοι νομικά κύριοι της Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης και μου κάνει εντύπωση το βάθος της διαφθορά σας από τα γνωστά κέντρα πέραν του Ατλαντικού , την Διεθνή Σιωνιστική Κίνηση !
Προτιμάτε την Πατρίδα διαλυμένη οικονομικά , να εκποιεί Δημόσια και όπου να είναι έρχεται και η Ιδιωτική περιουσία , σε τιμές <μια δεκάρα η οκά> .
Στηρίζεται την προδοσία σας , στην πληρωμένη Αλαλία των Μ.Μ.Ε. υποτιμώντας την νοημοσύνη μας .
Ας τους βλάκες τους Έλληνες, τι μπορούν να κάνουν με ένα Φ/Β , ποιος θα τους πιστέψει και μέχρι να τους πιστέψει ο σκοπός θα έχει επιτευχθεί !!!
Για πρώτη φορά , ΑΠΑΙΤΩ να κοινοποιηθεί η παρούσα ανάρτηση από όλους τους Ελληνοπρεπείς χρήστες του Φ.Β .!
Διαφορετικά αφήστε με ήσυχο να περάσω τις τελευταίες μέρες της ζωής μου ήρεμος !!
Σκεφθείτε ότι δεν έχω καμία ανάγκη να <εκτίθεμαι> , για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να λέγονται Έλληνες , χωρίς να είναι !
Μάλιστα δε η πρώτη υπογραφή στο κείμενο αυτό να είναι από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα και το επιτελείο του .
Καλή εβδομάδα .


ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΟΜΟΛΟΓΟ 100 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΟΥ ΤΧΣ ( ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ?
…………………………………
Γιάννης Καλογερόπουλος ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΣΚΟΥΠΙΔΙ) ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ! ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ; !!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ… Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ… Ο ΨΕΥΤΗΣ… Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ… ΤΟ ΖΑΒΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ Ο ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΑΣ… ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ
16
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΩΚΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΑΝΩΜΟΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙ” ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !
…………………………………………………

ψευδής καταμήνυση : τι είναι και πως τιμωρείται 

  Η ψευδής καταμήνυση, είναι ένα ποινικό αδίκημα, που περιλαμβάνεται στο κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα, με τίτλο «εγκλήματα σχετικά με την απονομή δικαιοσύνης», που σημαίνει ότι ο ψευδομηνυτής στρέφεται όχι μόνον εναντίον εκείνου, που μηνύει ψευδώς, αλλά και γενικότερα προκαλεί την -χωρίς λόγο- κινητοποίηση των διωκτικών Αρχών, με συνέπεια να χάνονται ώρες εργασίας, να επιβαρύνονται άσκοπα τα Δικαστήρια κ.ο.κ.
   Οι λόγοι της ψευδούς καταμήνυσης μπορεί να είναι είτε προσωπικές διαφορές και λόγοι εκδίκησης, είτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των Αρχών (π.χ σου κάνω μήνυση ψευδώς, ενώ μου έχεις κάνει πρώτος εσύ, για να «θολώσω τα νερά» και να φανεί ότι και εσύ είσαι εγκληματικό στοιχείο), είτε ψυχικές διαταραχές.. .
   Ψευδή καταμήνυση διαπράττει όποιος -εν γνώσει του- καταμηνύει άλλον ψευδώς ενώπιον των Αρχών, για ποινικό αδίκημα ή πειθαρχικό παράπτωμα, με σκοπό να προκαλέσει την καταδίωξή του για την πράξη αυτή (που όμως δεν διεπράχθη ποτέ !).
   Πρόκειται για πλημμέλημα, που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης, από 1 έτος έως 5 έτη. Με την ίδια ποινή τιμωρείται και όποιος δολίως καθιστά άλλον ύποπτο για τέλεση ποινικού αδικήματός ή πειθαρχικής παράβασης, υποβάλλοντας, αποκρύπτοντας ή αλλοιώνοντας κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.
    Επί του αδικήματος αυτού, παρατηρούμε τα εξής :
-Το σχετικό έγκλημα τελείται όχι μόνον όταν υποβάλει κανείς ψευδή μήνυση (στην Αστυνομία ή τον Εισαγγελέα), αλλά και όταν υποβάλει αναφορά, η οποία έχει στόχο την πειθαρχική δίωξη του καταγγελόμενου π.χ ψευδής αναφορά κατά ιατρού ή δικηγόρου ή δημοσίου υπαλλήλου, είτε από «συνάδελφο», είτε από τρίτο (πελάτη) στα αρμόδια πειθαρχικά συμβούλια.
-Για να καταδικαστεί ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αποδειχτεί τόσο ότι τα καταγγελόμενα είναι παντελώς ψευδή, όσο και ότι γνώριζε την αναλήθειά τους ! Απαιτείται δηλαδή άμεσος δόλος και δεν αρκεί π.χ ο ενδεχόμενος δόλος, αν δηλαδή εικάζει ότι ίσως και να είναι ψευδή ή έχει αμφιβολίες.
( σχόλιο Αλφειού: ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ , ΤΙ ΛΕΤΕ ; ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ; Ή ΕΙΧΕ … ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ; !!!!!!! )
-Σε διαφορετική περίπτωση, ο καθένας που αθωώνεται, θα μπορούσε να κάνει μετά μήνυση στο μηνυτή του, για ψευδή καταμήνυση, πράγμα παράλογο. Η αθώωση μπορεί απλά να είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του μηνυτή να αποδείξει την κατηγορία ή της έλλειψης επαρκών αποδείξεων ή της μη στοιχειοθέτησης του αδικήματος, παρότι τα καταγγελόμενα είναι αληθή κ.ο.κ.  Περίπτωση ψευδούς καταμήνυσης έχουμε π.χ όταν ο υπαίτιος τροχαίου ατυχήματος, μηνύει αυτόπτη μάρτυρα για ψευδορκία, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτόπτης, ενώ το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από άλλους και προφανώς ο υπαίτιος το γνώριζε και απλά επεδίωκε να αποδυναμώσει τη συγκεκριμένη μαρτυρία.
-Η ψευδής καταμήνυση, κατά κανόνα, «πάει πακέτο», με τα αδικήματα της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης, διότι ο ψευδομηνυτής «αναγκάζεται» να επιβεβαιώσει ενόρκως τα καταγγελόμενα, ενώ είναι προφανές ότι προσβάλει την τιμή και την υπόληψη του μηνυομένου, παρουσιάζοντάς τον ψευδώς, ως παραβατικό στοιχείο !
-Ο Νόμος παρέχει τη δυνατότητα στον παθόντα να δημοσιεύσει την απόφαση καταδίκης του ψευδομηνυτή του, με έξοδα του τελευταίου !
-Σε περίπτωση που ανακαλύψουμε ότι κάποιος μας έχει κάνει ψευδή μήνυση ή αναφορά, συνίσταται να απαντάμε άμεσα με μήνυση για ψευδή καταμήνυση, διότι όπως λένε : Η καλύτερη άμυνα είναι η (αντ)επίθεση !
………………………………………………..
1470271_228775440617992_709211341_n1471877_228775547284648_794209230_nagierosi_se_adoni1454944_472209252900514_1363380890_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=17390

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters