Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΓΕΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ
Πρίν από λίγες ημέρες το Ινστιτούτο του Ναού στα Ιεροσόλυμα είχε ανακοινώσει ότι την Κυριακή 12 Ιουλίου θα ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.
Η Ανακοίνωση που βάλανε στην σελίδα τους είχει ως εξής:
«Μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες έρευνας… Σε μόλις 2 μέρες το Ινστιτούτο του Ναού θα ανακοινώσει μια ιστορική προσπάθεια που θα φέρει τον κόσμο πιο κοντά από ποτέ για την ανοικοδόμηση του ιερού ναού. Το μέλλον είναι στα χέρια μας»
Τελικά η σημαντική αυτή ανακοίνωση που είχε να κάνει το Ινστιτούτο του Ναού στα Ιεροσόλυμα και την περίμεναν πως και πως οι Εβραίοι, είχε να κάνει με το ότι μετά από 2000 χρόνια έχουν επιτέλους τις καθαρόαιμες κόκκινες αγελάδες και μάλιστα στο Ισραήλ που είναι προϋπόθεση για θυσία στον Ναό.
Άρα πλέον έφτασε η ώρα για την ανέγερση του ναού.
Μιλάνε για τρομερή εκπλήρωση της Προφητείας και η ανέγερση του Ναού είναι κοντά και επιτέλους ήρθε η ώρα να επιτευχθεί.
Τρελή χαρά!!! Κάνουν και έρανο για τις αγελάδες αυτές.

 




http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/08/naos-tou-solomonta-thusia-kokkini-agelada.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters