Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ


ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στρατιώτη της Νέας Τάξης
Όταν σε στρατολόγησαν σου έταξαν χρήμα . Σε αυτό ήταν συνεπείς . Το χρήμα ούτε σου έλειψε ούτε σου λείπει μέχρι σήμερα .

Σου έταξαν ΑΣΦΑΛΕΙΑ . "Ό,τι και να γίνει εσύ θα επιβιώσεις" είπαν . Αυτό τώρα σηκώνει συζήτηση . Δες μια ματιά έξω απο το παράθυρό σου : Το παιδί σου βγαίνει απο το σπίτι και δεν ξέρεις αν θα ξαναγυρίσει . Ο κόσμος γέμισε ψυχοπαθείς και δεν ξέρεις απο πού θα σούρθει . Απο τον υπηρέτη σου ; Απο τον σεκιουριτά σου ; Απο τον μάγειρο στο πολυτελές ξενοδοχείο ; Απο τον πιλότο ;
Κάποτε πήγαινες και μια βόλτα στην Ομόνοια με τα πόδια . Τώρα τολμάς ;

Σου υποσχέθηκαν ( δήθεν ) ασφάλεια αλλά "ξέχασαν" να υποσχεθούν ασφάλεια και για την χώρα σου . "Ξέχασαν" να σου πούν οτι τα σχέδιά τους προέβλεπαν μετατροπή της ωραίας και ηλιόλουστης χώρας σου σε εργαστήριο ισλαμικών πειραματισμών ! Βγαίνεις απο το σπίτι και ακούς ξένες , αλλόκοτες γλώσσες . Βλέπεις μπούργκες και διάφορες απίθανες ράτσες . Τα δάση όλο λιγοστεύουν . Τα καθαρά νερά όλο και λιγοστεύουν . Οι παραγκουπόλεις αυξάνονται . Αλήθεια , αυτό το μέλλον ονειρεύτηκες για τα παιδιά σου ;

Σου είπαν οτι όπου νάναι θα χτίσουν για σένα ( και μερικούς άλλους σαν εσένα ) ειδικές γειτονιές με ηλεκτροφόρο φράχτη γύρω-γύρω . Εκεί θα ζείς ελεύθερος πολιορκημένος . Με ασφάλεια . Αλήθεια , αυτό το μέλλον ονειρεύτηκες για τα παιδιά σου ;

Υπάρχει βέβαια το δεύτερο σπίτι στους παγετώνες της Ελβετίας ή της Σουηδίας . Εκεί υπάρχει ακόμη ασφάλεια . Όλα δουλεύουν ρολόϊ . Αν χειροτερέψουν τα πράγματα θα πάς εκεί . Έχεις οικονομίες εκεί για καμμιά εικοσαριά χρόνια . Μετά τα παιδιά σου θα πιάσουν κάποια δουλίτσα σε κανένα φαστφουντάδικο και θα ζήσουν την ζωούλα τους χωρίς να δούν ήλιο και ζεστή θάλασσα . Αλήθεια , αυτό το μέλλον ονειρεύτηκες για τα παιδιά σου ;

Τώρα σχετικά με το χρήμα . Ακούς κάτι μακρυνές κουβέντες περί "παραγωγικότητος" . Το διαισθάνεσαι οτι σε λίγο θα σου πούν πώς για να εξακολουθήσει να ρέει το χρήμα θα πρέπει να επαγρυπνείς για να είσαι
πιό παραγωγικός ,
πιό ανταγωνιστικός ,
πιο ευέλικτος ,
πιό εφευρετικός ,
πιό εργατικός ,
πιο ολιγαρκής ,
πιο ΥΠΑΚΟΥΟΣ ...

Εν ανάγκη να μην κάνεις οικογένεια ( που σου τρώει χρόνο ! ) . Έτσι το χρήμα θα συνεχίσει να ρέει και τελικά , σαν βραβείο , θα απολαύσεις (!) μια ήρεμη ζωή στο γηροκομείο !!!
Μια ζωή λοιπόν θα δίνεις εξετάσεις . Για να είσαι πάντα "πιό" απο τον διπλανό σου .
Και ο πιο πάνω απο σένα στην πυραμίδα τα ίδια . Και ο ακόμη πιο πάνω .
Και ο κορυφαίος ; Ο αρχηγός ; Ο chief ; Ο πάνω απ' όλα ;
Ποτέ δεν τόλμησες να ρωτήσεις το όνομά του . Αισθανόσουν όμως την ανάσα του . Στην τράπεζα , στο χρηματιστήριο , στο περιστύλιο ... Ας είναι καλά κάτι συνομωσιολόγοι , διάβασες το όνομά του σε κάτι "αιρετικά" bloggs .

Αυτός , ρε καρντάσι , ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ; Το σκέφτηκες αυτό ποτέ ;
Με το που γεννήθηκε στο σωστό σπίτι και πήρε το σωστό επώνυμο , όλα μπροστά του στρωμένα με ροδοπέταλα . Δεν χρειάζεται να είναι "πιό" απο κανέναν .
Τον είδες ποτέ ; Του μίλησες ποτέ ; Όχι βέβαια !
Μα αυτός μπορεί να είναι βλαμμένος , διεστραμμένος , αποχαυνωμένος , αποβλακωμένος ...
Κι όμως ... Με το που έχει το ΣΩΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ τα έχει όλα ! Για πάντα ! Και τα παιδιά του το ίδιο !

Για σταθείτε ρε μαλθάκες ! Τί σόϊ εφεύρεση είναι αυτή ; Ποιός έγραψε τους κανόνες αυτού του παιγνιδιού ; ( εντάξει , αυτό το υποπτεύεσαι ) .

Λοιπόν , τί σκοπεύεις να κάνεις ; Θα εξακολουθήσεις να υπακούς σε αυτήν την   ανοησία ; Δεν σε κούρασε αυτή η κατάσταση ;

Ο "πάνω απ' όλα" το ξέρει οτι ο κόσμος βαδίζει προς τον γκρεμό . Αν τον εξυγιάνει όμως , θα χάσει την εξουσία . Θα συλληφθεί και θα δικαστεί για τα εγκλήματά του . Επομένως τον συμφέρει να το τραβήξει και όσο πάει . Κάποια στιγμή θα πάρει τον κόσμο μαζί στον τάφο του .

ΕΣΥ τί χρωστάς όμως για να ταφείς μαζί με τον αφέντη σου ; Εσύ δεν διέπραξες ( ακόμη ) εγκλήματα . Δεν σε ξέρει και δεν σε μισεί κανείς . Εσύ γιατί να πεθάνεις ;

Στρατιώτη της Νέας Τάξης
Δες γύρω σου . Πάντα σε χαρακτήριζε το ότι είχες αετίσο μάτι . Μυριζόσουν κατά που φυσά ο αγέρας και έστρεφες τα πανιά σου ανάλογα . Δες λοιπόν και τώρα οτι ο αγέρας άλλαξε . Η εποχή των τραπεζιτών πέρασε . Άλλα παλληκάρια κυκλοφορούν τώρα στην πιάτσα . ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ  (*) τους λένε .Έφθασε ο καιρός που λέγαν οι προφήτες οτι θα πάρουν αυτοί το τιμόνι . Και θα κουμαντάρουν τη Γή καλά . Δεν θα χρειάζεται πια να τρέχεις συνεχώς . Όλα θα μπούν στην θέση τους και θα ηρεμήσουν . Και τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν ήσυχα και με ασφάλεια . Ανάμεσα σε ομοίους και δικούς τους ανθρώπους .
Σκέψου  λοιπόν   και αποφάσισε .


(*)  ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ = Αυτός  που  λέει  "Θα   παραδώσω  τον  πλανήτη , στην  επόμενη  γενιά  ,  καλύτερο  απ'  όσο   τον  παρέλαβα"

      ΜΗ  ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ =  "Να  φάω  ,  να  πιώ ,  να  απολαύσω  και  μετά  απο  μένα  άς  γίνουν  όλα  στάχτη  και   μπούρμπερη "
----------------
Δες   και  την     http://lofos.info/pythas/paignia.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters