Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Τη χειρότερη εβδομάδα των τελευταίων τεσσάρων ετών έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, καταγράφοντας σήμερα ένα πρωτοφανές sell off, εξαιτίας των ολοένα και εντεινόμενων ανησυχιών για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας, λόγω των αναταράξεων των αναδυόμενων αγορών.

Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones έχασε 3,12% στις 16.459,55 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq σημείωσε απώλειες 3,52% στις 4.706,04 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 έκλεισε πτωτικά κατά 3,18% στις 1.970,94 μονάδες.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, ο ενεργειακός κλάδος ήδη έχει εισέλθει σε μια bear market, ενώ την ίδια πορεία ακολουθεί και ο κλάδος των μικροεπεξεργαστών, ο οποίος έκλεισε την εβδομάδα με απώλειες άνω του 20%. Εβδομαδίαιες απώλειες άνω του 10% σημείωσαν και οι κλάδοι της βιοτεχνολογίας, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, των μέσων ενημέρωσης, των μεταφορών και των εμπορευμάτων.

Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων έχουν βρεθεί οι μετοχές που είχαν υπεραποδώσει από την αρχή του έτους. Μάλιστα, οι πέντε μετοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως Fab Five, οι Netflix, Facebook, Amazon.com, Google και Apple, έχουν ήδη χάσει περίπου 100 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίησή τους, μόλις τις τελευταίες δύο ημέρες.

Στο ταμπλό, η Deere βρέθηκε στο -8,1%, καθώς ανακοίνωσε πτώση 40% στα κέρδη του δευτέρου τριμήνου του έτους, εξαιτίας της σημαντικής συρρίκνωσης της ζήτησης για τα γεωργικά της μηχανήματα.

Στο -25,9% βρέθηκε η Fresh Market, καθώς ανέφερε ότι τα κέρδη του έτους θα διαμορφώθουν μεταξύ 1,55 και 1,65 δολάρια ανά μετοχή, χαμηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις των αναλυτών που πίστευαν ότι θα ξεπεράσουν τα 1,85 δολάρια ανά μετοχή.

Στον αντίποδα, με κέρδη 28,4% έκλεισε η New York & Co, καθώς ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του δευτέρου τριμήνου διαμορφώθηκαν στα 235,7 εκατ. δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν να μην ξεπεράσουν τα 231,9 εκατ. δολάρια.

Στα οικονομικά στοιχεία της ημέρας, ο μεταποιητικός δείκτης της Markit τον Αύγουστο διαμορφώθηκε στις 52,9 μονάδες έναντι 53,8 μονάδων τον Ιούλιο.

 πηγη
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2015/08/blog-post_91.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters