Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Βήμα πρώτο : Μία πανευρωπαϊκή διακυβέρνηση και κατάργηση της λήψης αποφάσεων όλων των κυβερνήσεων.



Σχόλιο Αφύπνισης: Μόλις έσκασε η ΄βόμβα΄ δια στόματος Μάρτιν Σουλτς για την κατάργηση των αποφάσεων των κυβερνήσεων, με μια πανευρωπαϊκή κυβέρνηση να αποφασίζει, ως
΄μεγάλος αδελφός΄, για όλα τα μεγάλα Ευρωπαϊκά ζητήματα. Δεν μας κάνει καμία έκπληξη γιατί το σχέδιο δημιουργίας της Ευρωπαϊκής ένωσης τώρα παίρνει την τελική του μορφή. Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση της Ευρασιατικής ένωσης, με μία ενιαία διακυβέρνηση και ο τελικός στόχος η ενοποίηση όλων των ενώσεων, με τις Ηνωμένες πολιτείες, σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η είδηση:

Την πρόταση να θεσπιστεί μια «ευρωπαϊκή κυβέρνηση» που θα λαμβάνει αποφάσεις για μείζονα ζητήματα εντός της Ε.Ε. ζήτησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Οπως υποστήριξε «τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων».

Οι τομείς στους οποίους πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις, κατά τον Σουλτς, μια πανευρωπαϊκή κυβέρνηση είναι μεταξύ άλλων, η νομισματική πολιτική, η φοροδιαφυγή, η μετανάστευση, το διεθνές εμπόριο και η κλιματική αλλαγή.

«Τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων. Για αυτό έχουμε ανάγκη κοινοτικούς θεσμούς. Έχουμε ανάγκη μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Οι δηλώσεις Σουλτς έγιναν στο εβδομαδιαίο γερμανικό ειδησεογραφικό περιοδικό Stern, την επομένη της συμφωνίας που συνήφθη στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της.

Παραδέχθηκε ότι «βρισκόμαστε χωρίς καμιά αμφιβολία σε μια σοβαρή κρίση» προσθέτοντας: Υπάρχει πολλή ματαίωση, εξαπάτηση, αμοιβαίες παρεξηγήσεις—σε αυτή την ένταση, αυτό είναι κάτι εντελώς καινούργιο για μένα».

Επέμεινε πάντως ότι η Ευρώπη «δεν πεθαίνει».

iefimerida.gr  ,  awakengr -
See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/panevropaiki-diakyvernisi-katargisi-lipsis-apofaseos-kyverniseon.html#sthash.CIl4dCGU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters