Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Χαρμόσυνα νέα!!Χαρίζονται 200.000 στεγαστικά δάνεια! – Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί

Οι τράπεζες ετοιμάζονται άμεσα να διαγράψουν στεγαστικά δάνεια διακοσίων χιλιάδων νοικοκυριών πατώντας πάνω στη ρύθμιση για τα ”κόκκινα” δάνεια που ισχύει από την Πρωτοχρονιά.
Χαρμόσυνα νέα για χιλιάδες νοικοκυριά καθώς οι τράπεζες ετοιμάζονται να διαγράψουν τα στεγαστικά τους δάνεια, όπως αποκαλύπτει το Capital.

Η διαγραφή των δανείων έχει ήδη εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.Ειδικότερα οι διαγραφές δανείων θα γίνουν σε περίπου 200.000 νοικοκυριά που βρίσκονται σε οριστική αδυναμία να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.

Το κόστος της διαγραφής, που θα φτάσει στα 2 δισ. ευρώ, θα το επωμιστούν αρχικά οι τράπεζες.Μάλιστα στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η διαγραφή αυτή των δανείων έχει ήδη εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας.Συνεπώς οι ελληνικές τράπεζες θα πάρουν τα απαιτούμενα 2 δισ. ευρώ από τα διαθέσιμα του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

http://www.ksipnistere.com/2015/07/200000_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters