Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Σκούρα τα πράγματα αδέλφια από τα; Ευρώπας. Μεγάλος τζερτζελές, όχι θα συμφωνήσουμε, όχι δεν θα συμφωνήσουμε, όχι ΘΑ πτωχεύσουμε (τωωωωωωωρα, να ήταν κι άλλο), όχι θα πάμε σε εκλογές, Αν δε γίνει τούτο θα πάμε σε δημοψήφισμα και εκλογές μαζί (μερικοί το λένε αυτό το δυο σε ένα), όχι το ένα, όχι το άλλο, και ΟΛΟΙ οι πολιτικοί παίζουν το παιχνίδι τους, έτσι
που να είναι εκείνοι ασφαλείς, και ο λαουτζίκος, που ΜΟΝΙΜΑ κοιμάται, να μη ξυπνήσει ξαφνικά και τους πάρει ο διάολος…..
Προθεσμίες στις προθεσμίες για να κατατεθούν οι οποίες «προτάσεις» (και καλά), όμως……

Για σταθείτε ρε παιδιά, γιατί παράγινε η ξεφτίλα και η κοροϊδία.

Γίνεται λόγος συνέχεια, από «τρομολάγνους» και μη, για νέες και μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, γίνεται λόγος για «κόκκινες γραμμές» που έχουν (λένε) βάλει οι τωρινοί κυβερνώντες, οι πρώην γαυγίζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά, και μας προετοιμάζουν έμμεσα πλην σαφέστατα, για νέο Γολγοθά μέτρων, ΙΣΩΣ πιο λίγων, αλλά το ίδιο επώδυνων με τα ήδη υπάρχοντα.

Επίσης, εγώ, και πολλοί ακόμα «αφελείς» σαν και εμένα, αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ δεν μας λένε, ΤΙ έχουν υπογράψει οι προηγούμενοι στα κρυφά…. ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.

ΟΛΟΙ, βλέπουμε τη ΛΥΣΣΑ των δανειστών μας, που όχι μόνο δεν κάνουν βήμα πίσω, αλλά αν είναι δυνατόν να μας ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ από προσώπου γης, θα το κάνουν. Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, σου λένε, ρε φίλε, τόσα χρόνια, ζεις με τα λεφτά που σου δανείζουμε, κάνεις άλλα αντί άλλων οπότε τα λεφτά πάνε σε άπατο πηγάδι, και εξακολουθείς να ζητάς και άλλα. Εμείς ΠΟΤΕ θα πάρουμε αυτά που μας χρωστάς; ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΕΔΩ «ΟΙΚΟΠΕΔΑ», ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ …..

Τώρα κάποιοι ειδικοί λένε «τι λέει αυτός ο άσχετος»…

Ναι, είμαι άσχετος ρε ποδιά, όπως «άσχετοι» είμαστε όλοι οι μικροί σε αυτή τη χώρα που τριακόσιοι κάνουν ότι θέλουν και την έχουν ΗΔΗ ξεπουλήσει ΟΧΙ τώρα, από το 80 και μετά…. ΑΣΧΕΤΟΙ είμαστε που ψηφίζαμε ΟΛΟ τους ίδιους βλέποντας μόνο το ΕΓΩ και όχι το ΕΜΕΙΣ, και τώρα θα πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά αυτή την ασχετοσύνη.

Άκουσα σε μια παρέα να λένε πως έτσι όπως καταντήσαμε, στο τέλος θα είμαστε δούλοι των ευρωπαίων σε εκείνο που κάποτε ήταν χώρα δική μας.

Άλλωστε, οι μέχρι τώρα «επιλογές» μας σαν λαός είχαν σαν αποτέλεσμα να αφήσουμε στα παιδιά μας το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, και δε μιλώ βέβαια για τους λίγους, τους βολεμένους που ούτε κρίση τους αγγίζει, ούτε τίποτα..

Μιλώ για ΕΜΑΣ τους πολλούς, που μας ξεζούμιζαν και θα μας ξεζουμίζουν στο όνομα των «θεσμών», των μεταρρυθμίσεων, της προόδου, των συμφωνιών, του ξεπουλήματος.

Το καλύτερο όλων, το είπε ένας παππούς χθες, πως «αυτή η χώρα δε πρόκειται να ξυπνήσει και να ελευθερωθεί ποτέ. Και τότε, και τώρα κατοχή έχουμε, μόνο που τότε ήμασταν ενωμένοι απέναντι στον εχθρό, ενώ τώρα ο εχθρός είναι ο έλληνας.»

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_592.html?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters