Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, τα ΜΜΕ επιδόθηκαν σε ένα όργιο παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας. Παρουσιάζοντας σαν δεδομένο κάτι που δεν συμβαίνει, δηλαδή το bank run, επισείοντας πάνω από το κεφάλι των Ελλήνων πολιτών το φάσμα του capital control και του κυπριακού bail-in, κάνουν το κάθε τι για να εξαπλωθεί τραπεζικός πανικός και το bank
run να πραγματοποιηθεί με τη μορφή της αυτοεκπληρούμενης προφητείας.

Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίσσεται ένα σχέδιο οικονομικής και πολιτικής αποσταθεροποιήσης μια εκλεγμένης κυβέρνησης, ένα σχέδιο κατάλυσης της δημοκρατίας και του δικαιώματος του ελληνικού λαού να αποφασίζει για την τύχη του. Χρειάζεται άραγε να υπενθυμίσουμε εδώ ότι κανένα Eurogroup δεν έχει τη δικαιοδοσία να εφαρμόσει στις ελληνικές τράπεζες ένα μέτρο όπως ο έλεγχος κεφαλαίων και το οποίο μόνο με απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και νόμο της Βουλής μπορεί να δρομολογηθεί;

Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα προγράμματα «διάσωσης», που δεν έχουν διασώσει κανέναν, με την αξιοσημείωτη εξαίρεση των ευρωπαϊκών τραπεζών, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών, προκάλεσε τέτοια μείωση του ΑΕΠ και του επιπέδου της ζωής που δεν θα έφερνε ούτε ένας πόλεμος. Η καινοτομία σήμερα συνίσταται στο ότι η τρόικα αποφάσισε να θέτει σε κίνδυνο σκόπιμα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα προκειμένου να ρίξει μια κυβέρνηση, η οποία τόλμησε να αντισταθεί στις τρομακτικές πιέσεις για πέντε μήνες.

Σε μια μελέτη του Peterson Institute του Μαΐου 2012 περιγράφεται λεπτομερώς πώς ένας τραπεζικός πανικός σε προεκλογική περίοδο θα μπορούσε να ωθήσει τους ψηφοφόρους να στραφούν μακριά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις αρχές Φεβρουαρίου η ΕΚΤ είχε ανακοινώσει την κατάργηση των γραμμών χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών. Ενώ επί αρκετά χρόνια αγόραζε τους τίτλους που έχουν ταξινομηθεί πολύ χαμηλά στην κλίμακα αξιολόγησης, ξαφνικά η ΕΚΤ θυμήθηκε ότι οι κανόνες της απαγορεύουν την αγορά κινητών αξιών που δεν διαθέτουν το περίφημο τριπλό ΑΑΑ.

Ελπίζω ότι αυτή η στρατηγική των πιστωτών, που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, θα προκαλέσει ένα άνευ προηγουμένου κύμα αντιδράσεων παντού. Διότι αν οι πιστωτές υλοποιήσουν τον στόχο τους, δεν θα μείνει τίποτα από την ευρωπαϊκή ιδέα. Από τις στάχτες της δεν θα ξεπηδήσει το «πρόθυμο» πρόσωπο του επικεφαλής του Ποταμιού, αλλά το ειδεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί στο εξωτερικό έχουν ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες, κείμενα, δράσεις αλληλεγγύης με τον ελληνικό λαό, και τους ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά. Σήμερα, όμως, έχουμε διαβεί το κρίσιμο κατώφλι. Δεν πρόκειται για την τύχη των ελληνικού λαού ή της Ευρώπης. Ενα πραξικόπημα λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας, και δεν είναι δυνατό να το ανεχτούμε. Ας ακουστεί η φωνή μας σε όλο τον κόσμο. Είναι δική μας ευθύνη.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters