Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Δημοψήφισμα και άρθρο 120 του Συντάγματος. – Εσχάτη προδοσία – Eκλογές – 600 Δις $ (στο σχόλιο)

11667351_10203068174425062_521874219767087015_n 

ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ
Γνωρίζετε επίσης, ότι τα Δημοψηφίσματα και οι εκλογές που διεξάγονται εν μέσω κατοχής και έσχατης προδοσίας, ανεξάρτητα των θεμάτων που εκείνα περιλαμβάνουν, σκοπό έχουν την νομιμοποίηση της κατοχής και της προδοσίας της χώρας. Καθώς θα πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η προδοσία της χώρας η οποία με επίσημη σχετική δικογραφία εκκρεμεί στην Βουλή και κατόπιν να διεξαχθεί το όποιο δημοψήφισμα ή οι όποιες εκλογές. To εν λόγω Δημοψήφισμα που εν μέσω κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός κ.Τσίπρας Αλέξης στις 27/06/2015 είναι καταδικαστέο από το ίδιο το Σύνταγμα και από το άρθρο 120 του Συντάγματος και είναι εχθρική ενέργεια κατά της πατρίδας! 
Καλούμε επιπλέον επί προσωπικού την Πρόεδρο της Βουλής κυρία Κωνσταντοπούλου Ζωή να μας εξηγήσει επακριβώς και εγγράφως: Στον πρώτο λόγο μετά την εκλογή της ως Πρόεδρος Βουλής στις 06/02/2015 μέσα στο κοινοβούλιο όταν αναφέρθηκε στο Άρθρο 120 τι ακριβώς εννοούσε! Διότι το Άρθρο 120 του Συντάγματος έχει δυο όψεις! Από την μία όψη είναι το έσχατο όπλο του λαού ενάντια στην κατάλυση της δημοκρατίας λόγω της παραβίασης του Συντάγματος δηλαδή ενάντια στην εξουσία που σφετερικά εν μέσω κατοχής ασκείται στον λαό και η άλλη όψη είναι το εργαλείο κατοχικής εκτελεστικής εξουσίας που χρησιμοποιείται δόλια και ενάντια στους πολίτες για την αποδοχή του εγκλήματος μέσω των εκλογικών δικαιωμάτων τους.
ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
…………………………………………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗ: ΚΑΚΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 600δις$ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΡΑΞΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
ΤΟ… ΣΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ «ΓΕΦΥΡΑ» (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦEUROGROUPΑΚΗ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ (όπως είχε πει και ο δρακουμέλ-Μητσο-Τάκης πριν πολλά χρόνια)…
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ ΜΕΡΜΗΓΚΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ Τ” ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ…
ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.
Τ.Χ.Σ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! Η Ε.Ε., ΤΟ Δ.Ν.Τ., Η Ε.Κ.Τ. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΟ!
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ !
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!
ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !
Βίκυ Χαραλάμπους: Δείτε τις ενέργειες που έγιναν από την ΤτΕ για την, όπως την ονόμασαν…, » οικονομική «εξυγίανση» των Τραπεζών.
7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!
ΤΑΡΑΞΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΕΤΩΝ
Εσύ που λες ότι δεν έχει ο Αρτέμης Σώρρας χρήματα και που είναι τα χρήματα, προφανώς και δεν μελέτησες και δεν άκουσες τίποτα…
…………………………………….

http://alfeiospotamos.gr/?p=16303

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters