Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΠΟΥΤΙΝ:»ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΒΥΚΟ Ή ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ»

O ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Παρασκευή έτοιμος να διευκολύνει τον διάλογο μεταξύ του σύριου προέδρου Bachar el-Assad και του μέρους της αντιπολίτευσης που είναι ανεκτό από την Δαμασκό προκειμένου να υπάρξουν δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις και αλλαγή πολιτικών.

«Είμαστε έτοιμοι να ωθήσουμε τον πρόεδρο Assad ώστε να δεσμευθεί σε συζητήσεις με την υγειή αντιπολίτευση στην προοπτική πολιτικών μεταρρυθμίσεων. Αυτό σε κάθε περίπτωση είναι πραγματοποιήσιμο » δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος επ΄ευκαιρία του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. «Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με τον Assad για να δεσμευθεί σε μια διαδικασία πολιτικής αλλαγής. Αλλά αυτό δεν οφείλει παρά να είναι υπόθεση του συριακού λαού», πρόσθεσε.
Ωστόσο ο Vladimir Poutine υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον Bachar el-Assad και φοβάται ένα λιβυκό ή ιρακινό σενάριο στην περίπτωση που ο σύριος πρόεδρος θα όφειλε να εγκαταλέιψει την εξουσία.Εκπρόσωποι της συριακής κυβέρνησης και μέλης της ανεκτής από αυτήν αντιπολίτευσης κυρίως εκπρόσωποι της Επιτροπής για τις δυνάμεις της Δημοκρατικής Αλλαγής (CCND), πραγματοποίησαν ήδη συζητήσεις υπό την καθοδήγηση της ρωσικής διπλωματίας χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε συμφωνία.
Ο Vladimir Poutine ζήτησε από τους εταίρους του «ευρωπαίους και αμερικανούς (…) συμπληρωματικές προσπάθειες για να πολεμήσουν το απόλυτο κακό που εμείς εκτιμάμε ότι είναι ο φονταμενταλισμός και το Ισλαμικό Κράτος«.Εκτίμησε ότι η αμερικανική πολιτική κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού κράτους δεν είχε ως τώρα παρά  συνέπειες «θρηνητικές » και «τραγικές» και  » σε 2 ή 3 επιθέσεις το Ισλαμικό Κράτος κατάσχεσε τόσα όπλα που είναι τώρα εξίσου καλά εξοπλισμένο με τον ιρακινό στρατό. Και όλο αυτό συνέβη με την υποστήριξη των ΗΠΑ!», τόνισε ο Vladimir Poutine. (OLJ 19/06/2015)
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/blog-post_771.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters