Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Χρυσόγονος: Θα μπουκάρουμε στα σπίτια και θα μαζέψουμε τα λεφτά… (ΣΥΡΙΖΑ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΑΣΗ)

ΣΥΡΙΖΑ-ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΑΣΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ
ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΘΥΡΙΔΕΣ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ Ή ΒΛΕΠΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ [ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΕΥΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΠΕΤΡΩΝ ΠΟΤΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ ΝΟΜΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΩΛΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΕΡΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΕΡΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΕΡΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ]
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ [ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ 150% ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ } ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑΙ Ε.ΣΥ. ΦΤΑΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΑΜΕ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,
 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ.»
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ. (ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΟ). ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΙΣΩ.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΕΛΙΚΟ (κατεβάστε το)
ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ email:    vikychar@yahoo.com. 
ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 6909110061 Ή/ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ 6936057110.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΠΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΗΡ, ΑΗΡ, ΑΗΡ.
………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………………………xrisogonos

Χρυσόγονος: Θα μαζέψουμε τα χρήματα των Ελλήνων

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως «σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση».
Αίσθηση προκαλεί η δήλωση στα Παραπολιτικά του Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος μιλώντας θεωρητικά και κάνοντας λόγο για ένα απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία, τότε θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων.
Ειδικότερα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε – προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας».
Και συνέχισε ο κ. Χρυσόγονος πως «Ένα άλλο σενάριο τόνισε θα ήταν να βρεθεί χορηγός – που θα μπορούσε να είναι η Κίνα- ο οποίος θα παρέχει στην Ελλάδα 20 δισ. για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και άλλα 25 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η οικονομία για τη μετάβαση σε άλλο νόμισμα».
Με αφορμή την δήλωση του κ. Παππά για την επιβολή κομματικής πειθαρχία σε ότι αφορά την ψήφιση της συμφωνίας ο κ. Χρυσόγονος σημείωσε: «Είναι λογικό. Βέβαια όταν λέμε κομματική πειθαρχία δεν εννοούμε διαγραφές με μονομερή απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εννοούμε προφανώς ότι κάποιοι που δεν θα στοιχηθούν προς τη γραμμή του κόμματος θα πρέπει να δώσουν λόγο στα προβλεπόμενα από το καταστατικό συλλογικά Όργανα. Εκτός αν αποφασίσουν οι ίδιοι να ανεξαρτητοποιηθούν και βέβαια αν ως αποτέλεσμα της διαφοροποίησης κάποιων βουλευτών χαθεί η δεδηλωμένη και τυχόν οδηγηθούμε σε εκλογές επίσης για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων αρμόδια είναι η Κεντρική Επιτροπή. Θέλω να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με διαδικασίες και πρέπει να γίνουν σεβαστές, δεν πρέπει να ακολουθήσουμε την πεπατημένη κομμάτων που άσκησαν εξουσία πριν από εμάς».
Για να μπορεί να γίνει ρήξη με όρους στοιχειωδώς αποδεκτούς δηλαδή όρους συνέχισης μιας στοιχειώδους κανονικότητας στην κοινωνική οικονομική και πολιτική ζωή πρέπει να βρεθεί «χορηγός». Δηλαδή να βρεθεί κάποιος για να μας χορηγήσει κατά κυριολεξία γιατί για δάνειο δεν μπορεί να μιλάμε πλέον αν έχουμε κάνει παύση πληρωμών, να μας κάνει μια χορηγία καμιά 20αρια δισ. ίσως και λίγο παραπάνω για να ξεπληρώσουμε το ΔΝΤ σε ένα βάθος δύο-τριών ετών όποτε ωριμάζουν οι δόσεις του. Διότι το ΔΝΤ κανένας στον κόσμο δεν έχει καταφέρει να μην το πληρώσει στο τέλος. Το πολύ –πολύ που κατάφεραν κάποιες χώρες της Αφρικής ήταν να το καθυστερήσουν από 3 ως 5 χρόνια.
Ένα αυτό και δεύτερον άλλα τόσα περίπου τουλάχιστον 20 με 25 για να μπορέσουμε να σχηματίσουμεσυναλλαγματικά αποθέματα που θα είναι απολύτως απαραίτητα τουλάχιστον τους πρώτους μήνες που η ισοτιμία της νέας δραχμής θα είναι εντελώς αβέβαιη άρα κανείς δεν θα παίρνει το νόμισμά σου στο εξωτερικό άρα δεν θα μπορείς να εισάγεις τα στοιχειωδώς απαραίτητα, θα καταρρεύσει τελείως η οικονομία σου. Αν δεν βρεθεί τέτοιος «χορηγός»…

Μιλώντας για τη συμφωνία και τη λογική του μονόδρομου ο Κώστας Χρυσόγονος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μονόδρομος δεν είναι τίποτα στην ζωή. Φοβάμαι ότι δεν μπορεί να γίνει διαχείριση αυτού του πράγματος, της εξόδου μέσα στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος» ενώ στην ερώτηση αν βλέπει εκτροπή αποκρίθηκε «Μιλάμε τελείως θεωρητικά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γύρω στα 50-45-43 λένε άλλοι, δισεκατομμύρια ευρώ σε φυσική μορφή στα χέρια των ελλήνων εάν υπήρχε ένα καθεστώς το οποίο θα έστελνε την Αστυνομία, δεν ξέρω ποιους μηχανισμούς θα έστελνε στα σπίτια για να τα μαζέψει αυτά θεωρητικά θα μπορούσε να σχηματίσει συναλλαγματικά αποθέματα και να ξεπληρώσει το ΔΝΤ με αυτό τον τρόπο. Αυτό είναι κάτι υποθέτω που δεν το θέλουμε, εγώ τουλάχιστον δεν το θέλω»
Στη συνέχεια ερωτώμενος για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξει ένα σχέδιο για να μαζευτούν τα λεφτά από τους πολίτες απάντησε » Δεν ξέρω να υπάρχει τέτοιο σχέδιο και δεν ξέρω αν το υποστηρίζει κανείς επαναλαμβάνω, θεωρητικώς πάντως είναι κάτι. Το λέω, επαναλαμβάνω, όχι ως απλώς απευκταίο αλλά ως μη πραγματοποιήσιμο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιος που θα έκανε τέτοια θηριωδία διότι αυτό καταλαβαίνετε ότι θα ήταν σενάριο ουσιαστικά» http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1337747/hrysogonos-tha-mazepsoyme-ta-hrhmata-ton-ellhnon.html
……………………………………………………..
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!
Γεννήθηκε το 1961.
Πτυχίο του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1983 με βαθμό άριστα (9.90/10).
Διδάκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αννοβέρου Γερμανίας το 1987 με βαθμό magna cum laude.
Λέκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990, επίκουρος καθηγητής το 1993, αναπληρωτής καθηγητής το 1999, καθηγητής το 2003 με γνωστικό αντικείμενο το Συνταγματικό Δίκαιο. Δίδαξε το ίδιο αντικείμενο επί σειρά ετών στην Εθνική Σχολή Δικαστών και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και ως επισκέπτης καθηγητής στα Πανεπιστήμια του Bayreuth του Regensburg και του Αννοβέρου.
Διατέλεσε μέλος της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων και του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, καθώς και Σύμβουλος Σπουδών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης….
……………………………………………………………….
ΣΥΡΙΖΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=15803

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters