Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Αυτό είναι το νέο φορητό όπλο του Ελληνικού στρατού; [video]

tromaktiko324-Apr.-20-14.02 

Σε νέα φάση μπαίνουν οι Ελληνορωσικές σχέσεις, όπως φαίνεται από τη θεματολογία η οποία έχει τεθεί προς στη συζήτηση που έχουν το μεσημέρι ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος με το Ρώσο ομόλογό του, Sergey Soigou στη Μόσχα.
Οι δύο Υπουργοί συζήτησαν, το ενδεχόμενο δημιουργίας ισχυρών δεσμών συνεργασίας των αμυντικών βιομηχανιών των δυο χωρών.
Ήδη από χθες το Ελληνικό υπουργείο Άμυνας έθεσε στη συνάντηση που είχε ο κύριος Καμμένος με ανώτατους Ρώσους αξιωματούχους το ενδιαφέρον του για συνεργασία στα Ελληνικά ναυπηγεία ,και κυρίως στο ναυπηγείο του Νεώριου στη Σύρο.
Ωστόσο, η είδηση από τη χτεσινή συνάντηση του Υπουργού Άμυνας με τους Ρώσους ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους ,είναι η συμφωνία που επετεύχθη για την προμήθεια από τις Ελληνικές Ένοπλές δυνάμεις νέων όπλων και συγκεκριμένα για την προμήθεια των νέων Τυφεκίων ΑΚ.74 ΤΩΝ 5,56 χιλιοστών, άλλα και άλλων παρόμοιων όπλων όπως το Α.Κ 107 ΚΑΙ ΤΟ ΑΚ .15.
Η συμφωνία αυτή θα μπορούσε να ανεβάσει στο κατακόρυφο τη μαχητική αξία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως των δυνάμεων του πεζικού, δεδομένου ότι οι ελληνικές δυνάμεις πεζικού είναι μέχρι σήμερα εξοπλισμένες με τυφέκια G3 A3. Το πρόβλημα που δημιουργεί εμπόδια στη εκτέλεση της συμφωνίας είναι η Οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.
Επίσης συμφωνήθηκε ο έλεγχος των ΕΑΣ από τμήμα από την στρατιωτική εταιρεία που παράγει τα καλάσνικόφ.
Τέλος, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της προμήθειας των πλοίων Zubr, και μάλιστα δωρεάν από τη Μόσχα .
Οι δύο υπουργοί συμφώνησαν για ένα πιο οικονομικό αμυντικό σύστημα, με αποτελεσματικότερη συντήρηση σε συνεργασία με τη Μόσχα των Ελληνικών Οπλικών συστημάτων.





http://www.pentapostagma.gr/2015/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters