Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. θα κάνει κάποιους πολιτικούς ¨πολιτικούς μετανάστες¨ ;

ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ 
Και ξαφνικά έρχονται στα αυτιά μας ειδήσεις περί της ανάγκης σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης ή κυβέρνησης Εθνικού σκοπού ή κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης.
Τα παραπάνω διαψεύδονται αμέσως και την επόμενη επαναφέρονται.
Κάποιοι παροτρύνουν αλλήλους ¨να καθίσουν όλοι γύρω από ένα τραπέζι¨
Αν καθίσουν όλοι αυτοί οι πολυκαιρισμένοι πολιτικά γύρω από το ίδιο τραπέζι αγνοώντας την πρόσφατη ετυμηγορία του εκλογικού σώματος μόνο δεινά θα φέρουν στην ΧΏΡΑ.
Τι θέλει να πει ο ¨ποιητής¨ στο Forbes.com;
¨Ότι η Ελλάδα δεν θα καταφέρει ποτέ να αποπληρώσει το χρέος της.¨
«Πολύ απλά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μια οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα να τρέξει ένα αρκετά μεγάλο πλεόνασμα, για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αποπληρώνει το χρέος της. Αυτό, απλά, δεν μπορεί να συμβεί. Το μοναδικό πρόσωπο που έχει πλησιάσει ποτέ αυτό το είδος δημοσιονομικού κατορθώματος ήταν ο Τσαουσέσκου – με τη μόνη διαφορά ότι γι’ αυτό το κατόρθωμα πυροβόλησαν αυτόν και τη γυναίκα του οι Ρουμάνοι», αναφέρει ο Tim Worstall. Posted by exomatiakaivlepo 16 Απριλίου 2015 http://olympia.gr/
Όμως οι νεοποχίτες και το τοκογλυφικό σινάφι τους αποδεικνύονται ¨μανούλες¨ στους εκβιασμούς και στις πιέσεις σε ένα ΛΑΟ που τον στοχοποίησαν για συγκεκριμένους λόγους.
Να το πούμε πιο απλά…
-Ακόμα και να βρισκόμασταν συνεπείς απέναντι στα δυσβάστακτα βάρη που μας επέβαλαν , οι τοκογλύφοι θα εφεύρισκαν ¨νέες μεταρρυθμίσεις¨ για να μας έχουν του χεριού τους.
– Ο σχεδιασμός μνημόνια στην Ελλάδα ήταν το κορυφαίο γεγονός μιας ευρύτερης γεωπολιτικής και γεω-οικονομικής απόφασης απέναντι στην χώρα που ήταν… είναι …και θα είναι η ¨ ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ¨
– και δεν είναι τυχαίος ο κρίσιμος χρόνος που μπήκαμε στην ζοφώδη νύκτα των μνημονίων και μετά η ανθρωπότητα γνώρισε τι σημαίνει η δαιμονο-κατάσταση τζιχάντ απέναντι στην Ορθοδοξία στην Μ. Ανατολή και τα ολοκαυτώματα από τα ναζιστικά μούτρα στην Νέα Ρωσία.
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ των ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ
¨ Süddeutsche Zeitung:
Η απόφαση λίγο πολύ έχει ληφθεί – Η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη.
Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι ο Wolfgang Schaeuble δεν φλυαρεί, τονίζοντας ότι για αυτό το λόγο οι αγορές έλαβαν υπόψη τους όσα δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών στη Νέα Υόρκη.
«Δεν θα υπάρξει στο επόμενο διάστημα λύση στο ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα.
Όμως ακριβώς αυτό απαιτείται για να αποφύγει η Ελλάδα την πτώχευση.
Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι: Η απόφαση έχει λίγο πολύ ληφθεί.
KBC Bank
Για αύξηση του ρίσκου μιας ελληνικής χρεοκοπίας άμεσα κάνουν λόγο οι αναλυτές της KBC Bank, με φόντο το μπαράζ αρνητικών δημοσιευμάτων και την πορεία της αγοράς ομολόγων.
Όπως τονίζουν οι αναλυτές η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στα περισσότερα δημοσιεύματα με τις ειδήσεις να είναι αρνητικές.
Στο επίκεντρο η υποβάθμιση από τον οίκο αξιολόγησης Standard & Poor’s και οι δηλώσεις Schaeuble ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Απριλίου.
Είναι ξεκάθαρο σύμφωνα με τους αναλυτές της KBC Bank ότι η εκτίναξη των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων, με το 3ετές στο 27% και του 10ετούς στο 12,7% καταδεικνύει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες μιας άμεσης χρεοκοπίας.
Associated Press: Εάν η Ελλάδα θέλει να αποφύγει τη χρεοκοπία, πρέπει να συμβιβαστεί
Bloomberg: Μνήμες της ευρωπαϊκής κρίσης ξυπνά η πορεία των Ελληνικών ομολόγων ¨17/04/2015 – www.bankingnews.gr/
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ των εισαγόμενων και εξαφανισμένων προσφύγων.
Η αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής ανέφερε χθες μιλώντας στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, ότι στον δρόμο τους οι πρόσφυγες προς την Ευρώπη ¨απλώς εξαφανίζονται¨.
Συγκεκριμένα, μιλώντας χθες το βράδυ στην συνεδρίαση με θέμα το μεταναστευτικό, όταν ρωτήθηκε από τον δήμαρχο Αθηναίων ¨πως πάνε οι μετανάστες στην Ευρώπη¨ απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο ¨Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται¨ Πηγή Capital.gr 17 Απριλίου 2015
ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ενός νέου πιθανού επιβαλλόμενου μνημονίου από τους τοκογλύφους μέσω οικουμενικής κυβέρνησης .
-¨πως πάνε κάποιοι πολιτικοί σαν ¨μετανάστες¨ στην Ευρώπη¨;
Τι να εννοεί τελικά το Forbes.com με τα λεγόμενα του;
¨Το μοναδικό πρόσωπο που έχει πλησιάσει ποτέ αυτό το είδος δημοσιονομικού κατορθώματος ήταν ο Τσαουσέσκου – με τη μόνη διαφορά ότι γι’ αυτό το κατόρθωμα πυροβόλησαν αυτόν και τη γυναίκα του οι Ρουμάνοι¨
ΕΙΝΑΙ ένα σενάριο που απευχόμαστε γιατί δεν είναι μέσα στην κουλτούρα μας.
Όμως ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ με τα λεγόμενα του από την δεκαετία του 80 επιβεβαιώνει όσα παραπάνω έγγραψε ο Tim Worstall του Forbes.com ,λες και ο τελευταίος τον διάβασε επισταμένα.
«Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία ; Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι, μετά παίρνουν τον δρόμο τους. Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία , το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ. Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν.» ( Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998, Άγιον Όρος). http://hggiken.pblogs.gr/
Κωνσταντίνος Βαρδάκας

http://www.pentapostagma.gr/2015/04/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters