Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Σε ποιους χρωστάει η ανθρωπότητα;

 

Ο καπιταλισμός ζει με δανεικά
Χρωστούν πιο πολλά από την Ελλάδα πάρα πολλές χώρες. Οι Γερμανοί και τα εγχώρια φερέφωνά τους έχουν τρελάνει τον ελληνικό λαό. «Χρωστάτε» του λένε «και γι’ αυτό πρέπει να εξαθλιωθείτε!». Αφού χρωστούν, σκύβουν το κεφάλι οι Ελληνες και υφίστανται θυσίες για να πληρώσουν τα χρέη τους, τα οποία όμως -ω του θαύματος!- συνεχίζουν να αυξάνουν ως ποσοστό του ΑΕΠ! Ο λαός μας φτωχαίνει, το ΑΕΠ της χώρας καταβαραθρώνεται και τα χρέη των Ελλήνων, κρατικά και ιδιωτικά, αυξάνονται ως ποσοστό του καταποντιζόμενου ΑΕΠ.
Εκείνο που, όμως, αποκρύπτουν από τον ελληνικό λαό είναι ότι όλες οι μεγάλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου χρωστούν πολύ περισσότερα από την Ελλάδα ως ποσοστό του ΑΕΠ τους, αν υπολογιστεί το σύνολο των χρεών τους. Ως σύνολο των χρεών μίας χώρας ορίζεται το δημόσιο χρέος συν το χρέος των επιχειρήσεων, συν το χρέος του χρηματοπιστωτικού τομέα, συν το χρέος των νοικοκυριών.
Πάταγο προκάλεσε στους επαΐοντες, αλλά «θάφτηκε» για το ευρύ κοινό, μία έκθεση του διεθνούς ομίλου συμβούλων επιχειρήσεων ΜακΚίνσεϊ, η οποία ασχολείται ακριβώς με το θέμα αυτό. Η έκθεση εξετάζει 47 χώρες, τις 22 πιο ανεπτυγμένες του κόσμου και 25 αναπτυσσόμενες. Αναφέρει για κάθε μία από τις χώρες αυτές σε πόσο ποσοστό του ΑΕΠ της αντιστοιχεί το δημόσιο χρέος, το χρέος του χρηματοπιστωτικού τομέα, τα χρέη των επιχειρήσεων και τα χρέη των νοικοκυριών.
Για τον αμύητο Ελληνα αναγνώστη, τα αποτελέσματα προκαλούν κατάπληξη. Ποια νομίζετε ότι είναι η πιο υπερχρεωμένη χώρα του πλανήτη; Η Ολλανδία! Ναι, αυτοί οι Ολλανδοί, που ως πιόνια των Γερμανών τόσο συχνά μας κουνούν το δάχτυλο, χρωστούν ως κράτος, ως τραπεζίτες, ως επιχειρηματίες και ως ιδιωτικά νοικοκυριά ένα βουνό λεφτά!
Σχεδόν επτά φορές το ΑΕΠ τους - το 687% του ΑΕΠ τους για την ακρίβεια! Πάνω από τρεισήμισι φορές το ΑΕΠ της Ολλανδίας (362%) είναι οι υποχρεώσεις του χρηματοπιστωτικού της τομέα! Πάνω από ένα ΑΕΠ της χώρας (127%) χρωστούν οι ολλανδικές επιχειρήσεις και επίσης πάνω από ένα ΑΕΠ (115%) χρωστούν τα ολλανδικά νοικοκυριά! Δεύτερα στον κόσμο είναι τα ολλανδικά νοικοκυριά σε χρέη!
Ποια είναι τα πρώτα σε χρέη νοικοκυριά; Κρατηθείτε! Πρόκειται για τους ιδιώτες μίας χώρας που δεν περνάει καν από το μυαλό σας – είναι τα νοικοκυριά της Δανίας! Τα δανέζικα νοικοκυριά χρωστούν το 129% του ΑΕΠ της χώρας! Και η μεν Δανία αναφορικά με το δημόσιο χρέος της βρίσκεται ακριβώς στο όριο που ορίζει το Μάαστριχτ, στο 60% του ΑΕΠ και είναι από τις ελάχιστες χώρες της ΕΕ που δεν το έχουν υπερβεί, αλλά συνολικά οι «νοικοκύρηδες» της Δανίας ως κράτος, τράπεζες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά κατατάσσουν τη χώρα τους στη τρίτη (!!!) θέση των πιο χρεωμένων κρατών του πλανήτη.
Η Δανία οφείλει πάνω από πέντε φορές το ΑΕΠ της !!! Χρωστάει το 538% του ΑΕΠ της για την ακρίβεια. Πάνω από δύο φορές το ΑΕΠ της χώρας (235%) χρωστούν οι δανέζικες τράπεζες!
Η Ελλάδα, στον πίνακα αυτόν, βρίσκεται κάπου στη μέση, μεταξύ ΗΠΑ (οι οποίες συνολικά χρωστούν το 269% του ΑΕΠ τους) και Γερμανίας (που χρωστάει το 258% του ΑΕΠ της)
Είπαμε για τον πρώτο οφειλέτη, την Ολλανδία, είπαμε για τον τρίτο οφειλέτη, τη Δανία, δεν είπαμε όμως για τον δεύτερο. Ποια χώρα είναι; Πρόκειται για τον υποτιθέμενο «τον πιο καλό τον μαθητή» των μνημονίων και της γερμανικής ευρωλιτότητας, που μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά και διαρκώς μας λένε να μοιάσουμε στη χώρα αυτή: είναι η Ιρλανδία! Σχεδόν επτά φορές το ΑΕΠ τους χρωστούν οι «υπέροχοι» Ιρλανδοί!
Ούτε τρεις φορές το ΑΕΠ δεν χρωστούν οι Ελληνες, που τους έχουν κάνει οι Γερμανοί «του κλώτσου και του μπάτσου» και μας έχουν «ξεφτιλίσει» σε όλη την Ευρώπη! Μάλιστα, το 680% του ΑΠΕ τους χρωστούν οι Ιρλανδοί! Τρεις φορές το ΑΕΠ της Ιρλανδίας χρωστάει μόνο ο χρηματοπιστωτικός τομέας της χώρας (291%), ο οποίος φόρτωσε στο κράτος και ένα δημόσιο χρέος ύψους 115% του ΑΕΠ για τη διάσωσή του!
Ολες οι μεγάλες χώρες της Ευρώπης χρωστούν περισσότερα από την Ελλάδα!
Οι Βρετανοί χρωστούν συνολικά το 435% του ΑΕΠ της Βρετανίας, οι Ισπανοί το 402% του ΑΕΠ της χώρας τους, οι Γάλλοι 374%, οι Ιταλοί 335%.
Φεύγοντας από τη Γηραιά Ηπειρο, ας μην κάνουμε καλύτερα λόγο για την τρίτη οικονομία του πλανήτη, την Ιαπωνία. Οι Γιαπωνέζοι χρωστούν το 517% του ΑΕΠ της Ιαπωνίας και είναι οι τέταρτοι μεγαλύτεροι οφειλέτες σε πλανητικό επίπεδο, μετά τους τρεις νοικοκύρηδες Ευρωπαίους!
Συνολικά στις 47 χώρες που εξετάζει η έκθεση της ΜακΚίνσεϊ, τα χρήματα που χρωστούν ανέρχονται στα 199 τρισεκατομμύρια δολάρια και αντιστοιχούν στο 286% του ΑΕΠ τους! Ηταν 142 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2007 και μέσα σε μία επταετία αυξήθηκε κατά 57 τρισεκατομμύρια – ποσοστό 40%!  Είναι φανερό ότι ο σύγχρονος καπιταλισμός ζει με δανεικά, αλλά αυτό είναι ένα άλλο, κολοσσιαίο θέμα. [Γιώργος Δελαστίκ]

Σε ποιους χρωστάει η ανθρωπότητα; Ως επί το πλείστον στην Μιχαλού
Επίσης μεγάλο θέμα είναι ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΆΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που είναι ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ; ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ είναι ΑΥΤΟΙ που τους χρωστάνε αυτά τα μηδενικά σ’ έναν υπολογιστή και γι’ αυτά τα ψεύτικα νουμερα που δεν υπαρχουν, πεθαίνουν, πεινούν, δουλεύουν σαν σκλάβοι και ξεσπιτώνονται άνθρωποι που ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Αυτή είναι μια ερώτηση που είναι ρητορική φυσικά, για εμάς είναι ήδη απαντημένη και ζουμε ανάλογα, για εσένα όμως;
Σύμφωνα με την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, το παγκόσμιο χρέος έφτασε τα 100 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2013 παρουσιάζοντας δραματική αύξηση από τα 70 τρις που ήταν το 2007.
Για όσους δε γνωρίζουν, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (ΤΔΔ ή ΒΙS στα αγγλικά) είναι μια οργάνωση ομπρέλα 60 κεντρικών τραπεζών που δημιουργήθηκε με τις Συμφωνίες της Χάγης το 1930 και δε βρίσκεται υπό τον έλεγχο καμίας εθνικής κυβέρνησης. Με λίγα λόγια, μπορεί να κάνει ό,τι της καπνίσει.
Από τα 100+ τρις του παγκόσμιου χρέους, τα 43 τρις+ αφορούν σε κυβερνητικά προγράμματα για την τόνωση της οικονομίας και τη διάσωση των τραπεζών, οπότε μην κοιτάτε που όλη μέρα οι μαριονέτες των ΜΜΕ σας κατηγορούν ότι τόσα χρόνια ζούσατε πάνω από τις δυνατότητές σας και οι κυβερνήσεις και οι διοικήσεις των τραπεζών το ίδιο έκαναν.
Σύμφωνα με την ΒΙS, το παγκόσμιο χρέος οφείλεται στην τεράστια έκδοση ομολόγων από κράτη και επιχειρήσεις εν μέσω της οικονομικής κρίσης αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, αφού μόνο 1/9 του χρήματος που κυκλοφορεί παγκοσμίως είναι τυπωμένο, ενώ όλο το υπόλοιπο είναι νούμερα σε υπολογιστές, οπότε όταν λήξουν όλα αυτά τα ομόλογα, απλά θα εκδοθούν νέα για να καλύψουν τα προηγούμενα με το πάτημα ενός κουμπιού και το παγκόσμιο χρέος θα αυξάνεται συνεχώς. Πλάκα δεν έχει ο καπιταλισμός;
Από την άλλη, κανείς δε ξέρει ΠΩΣ δημιουργήθηκε όλο αυτό το χρέος και από ΠΟΙΟΝ ή πώς γίνεται να χρωστάνε όλοι σε όλους αλλά ξέρουν σίγουρα ποιος θα το πληρώσει. Εσύ, γιατί εγώ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
Βέβαια, εφόσον όλος ο πλανήτης είναι χρεωμένος, το σωστότερο θα ήταν να επιβληθεί ένα παγκόσμιο μνημόνιο από το Διαγαλαξιακό Νομισματικό Ταμείο του Death Star, γιατί δε μπορεί να σου λένε ότι επειδή η Ελλάδα χρωστάει μερικά δις θα πρέπει να πεινάσεις για να σωθούν οι ελληνικές και οι γερμανικές τράπεζες. Το σωστό είναι να πεινάσουν κι αυτές μαζί σου.
Είναι πλέον προφανές ότι όλο αυτό το τραπεζικό συστηματάκι που έχει στηθεί γύρω από τον καπιταλισμό δε λειτουργεί πια για κανέναν – εκτός από τους τραπεζίτες – αλλά μην περιμένεις να αλλάξει κάτι αν κάθεσαι όλη μέρα με σταυρωμένα τα χέρια και στήνεσαι κάθε μήνα στις ουρές για να εισπράξεις τα ψίχουλα που σου πετάνε. Δεν ξέρω αν το ‘χεις καταλάβει αλλά δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά από το να στήνεσαι στα τέσσερα και να πληρώνεις σε είδος για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που θες να αγοράσεις και στις δύο περιπτώσεις πουτάνα είσαι.
Εγώ πάντως, προτείνω να αρχίσουμε να συναλλασσόμαστε σε like και share στο facebook ξεκινώντας από αυτό το post. Για κάθε like θα σας δίνω μια μπουκιά ψωμί, ενώ με ένα share θα παίρνετε ολόκληρο το καρβέλι. Εξάλλου, και το σημερινό χρήμα κάπως έτσι ξεκίνησε.
Η αξία του χρήματος δεν πηγάζει από πουθενά παρά μόνο από την κοινή πεποίθηση – συμφωνία, ότι αποτελεί μέσο ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ. Χωρίς αυτήν είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί ή μερικά κλικ σε κάποιους υπολογιστές. Δεν το λέω εγώ, τα βιβλία του δημοτικού το λένε, αλλά μάλλον στο δημοτικό δεν διάβαζες για να μπορούν σήμερα να σε κοροϊδεύουν τόσο εύκολα. Αν δεν έδινες την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΥ κάθε μέρα σε κάθε σου πράξη αυτά τα σκουπίδια- υβρίδια δεν θα  υπήρχαν στην ζωή σου, αλλά απαιτείται ΜΥΑΛΟ που δεν διαθέτεις και ΔΙΑΚΡΙΣΗ που ούτε που ξέρεις τι είναι. Ετσι πάμε στο επόμενο άρθρο  «Στάση πληρωμών» ή «Στάση μυαλών».
***
«Στάση πληρωμών» ή «Στάση μυαλών» [Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας]
Κάποιοι αναλυτές ακόμα και τώρα υποστηρίζουν το αυτονόητο για αυτούς ότι η Ευρώπη είναι το σπίτι μας και ότι δεν μπορούμε να βγούμε έξω από το  «σπίτι» μας. Αν την Ευρώπη και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό τον ταυτίζουν με την ανάλγητες μνημονιακές πολιτικές της ΕΕ και την Γερμανική Ευρώπη και φυσικά αυτό το κάνουν για να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους και τον μισθό τους τότε πρέπει να ξέρουν ότι το παραμύθι τελείωσε εδώ και πολύ καιρό.
Και η αλήθεια είναι ότι η «δικιά τους Ευρώπη» δεν είναι απλώς σπίτι μας αλλά θέλει να μας πετάξει έξω από τα σπίτια μας και από την ίδια την πατρίδα μας που ήδη αιμορραγεί από τα παιδιά της που μεταναστεύουν για ένα κομμάτι ψωμί και δεν αντέχουν να συμβιώνουν με τα λαμόγια που κυκλοφορούν ελεύθερα ακόμη και προκαλούν παντοιοτρόπως.
Ο κυρίαρχος λαός πλέον δεν παρακαλεί αλλά απαιτεί και προειδοποιεί ότι τυχόν «έξυπνες κωλοτούμπες» μπορούν από τραμπολίνο να μετατραπούν σε ηθικά και νομικά ικριώματα δικαιοσύνης. Η Ελλάδα πίστεψε και πιστεύει στην πραγματική Ευρώπη ακριβώς γιατί ο Ελληνικός Πολιτισμός την δημιούργησε.
Ο Έλληνας βιώνοντας έστω και με τα ελαττώματα του μέσα στο περίγραμμα της παράδοσης και της καθημερινότητας του αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με την Ευρωπαϊκή Αγορά των Τοκογλυφικών Αγορών. Μας πιέζουν και μας λένε οι τοκογλύφοι ότι ο χρόνος τελείωσε και δεν ξέρουν οι οικονομικοί δαίμονες ότι τελείωσε ο δικός τους χρόνος.
Η Ουκρανία παρ όλες τις συμφωνίες ειρήνευσης που θέλουν να πετύχουν άνοιξε από πέρσι τέτοιες μέρες τις πύλες της πυρηνικής κόλασης κάτι που κανείς εχέφρων δεν εύχεται. Αντίθετα αυτό το επιθυμούν διακαώς για να μας κάψουν οι ανθρωποκτόνοι δαίμονες. Στις συναντήσεις λοιπόν κοροϊδεύουν την άσημη και καταχρεωμένη Ελλάδα, τις προσφέρουν λύσεις με άλλο περιτύλιγμα αλλά με τις ίδιες επώδυνες συνέπειες. Την στιγμή μάλιστα που οι οικονομικοί δαίμονες, γνωρίζουν την κατάληξη.
Το χρέος είναι βουνό ή τοξικό όπως το λέει ο υπουργός Οικονομικών και απειλεί να καταστρέψει την Ελλάδα, καθ’ ότι η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου φρόντισε μετά την υπογραφή του μνημονίου και του PSI επί Γιώργου Παπανδρέου να μετακυλήσει τόκους για τα επόμενα χρόνια, φορτώνοντας τους στο αρχικό κεφάλαιο.
Εξ’ ου και η «βόμβα» που έριξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπας κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων, ότι δηλαδή το χρέος έχει ξεπεράσει το 180% του ΑΕΠ. Συγκεκριμένα, από τα τρέχοντα στοιχεία προκύπτει πως το χρέος σήμερα αγγίζει τα 324 δισ. ευρώ, δηλαδή φθάνει το 181% επί του ΑΕΠ. Αντί να μειώνεται, όπως δήθεν είχε προβλέψει η τρόικα και η κυβέρνηση, όπως άλλωστε μιλούσαν και για ανάπτυξη η οποία ποτέ δεν ήρθε, αυτό αυξάνεται δραματικά και θα συνεχίσει όσο η χώρα είναι σε ύφεση και οι Ευρωπαίοι πιέζουν για μνημονιακές πολιτικές.
Γιατί λοιπόν φτάνουμε μετά τις αγρυπνίες – ολονυκτίες των Eurogroup σε σχέση με την Ελλάδα σε τεχνητά αδιέξοδα; Το αδιέξοδο στο οποίο κατέληξαν οι χθεσινές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup για την Ελλάδα επισημαίνει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Independent, τονίζοντας ότι αν και δεν αναμενόταν μια συμφωνία, οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να καταλήξουν ούτε σε ένα κοινό ανακοινωθέν για τα δήθεν «προβλήματα χρέους» της Ελλάδας.
Όπως επισημαίνεται, το πλήρες αδιέξοδο μεταξύ των δύο πλευρών αποτελεί για κάποιους αναλυτές δείγμα ότι οι διαπραγματεύσεις θα είναι περισσότερο του αναμενόμενου εκτεταμένες. Παράλληλα, τονίζεται ότι η μη υπογραφή ενός κοινού ανακοινωθέντος οφείλεται περισσότερο στη διαφωνία της ελληνικής πλευράς ως προς τη φρασεολογία, ήτοι διαφώνησε με τη λέξη «επέκταση» του παρόντος προγράμματος.
Πρόκειται για μια απογοητευτική εξέλιξη, όπως σημειώνει ο στρατηγικός αναλυτής της KBC Securities, Mathiaw van der Jeugt, όχι επειδή απέτυχαν να συμφωνήσουν, αλλά διότι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε μια μικρή βάση πάνω στην οποία θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν τις επόμενες ημέρες στον δρόμο προς τη συνεδρίαση της Δευτέρας. Από την άλλη, οι «αγορές» φοβούνται ότι η αποτυχία εξεύρεσης μιας συμφωνίας σύντομα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια χρεοκοπία της Ελλάδας και μια άτακτη έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ, με πιθανούς ευρύτερους κλυδωνισμούς στις αγορές.
Ας Θυμηθούμε τι αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Φρανσουά Εζμπούρ και αναδημοσιεύει η «Φράνκφουρτερ Αλγκεμάιν»
«Για να σώσουμε την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό ενοποιητικό έργο που έχει γίνει μετά από δύο παγκοσμίους πολέμους, ο Εζμπούρ δεν βλέπει κανέναν άλλον δρόμο από μια συντεταγμένη διάλυση του ευρώ. Μια σωτηρία της Ευρωζώνης μέσω της αυστηρής συμμόρφωσης προς τους διευρυμένους κανόνες του Μάαστριχτ αποκλείεται» όπως πιστεύει ο Εζμπούρ
Σε αυτή την Ευρώπη όπως την κατάντησαν ΕΦΙΑΛΤΗ (κι αυτό είναι Ελληνική λέξη) δεν πρόκειται να ζήσουμε στάση πληρωμών στην στενή έννοια του όρου αλλά βιώνουμε ήδη ΣΤΑΣΗ ΜΥΑΛΩΝ
***
Ποιά Αξιοπρέπεια; Ποιά Μυαλά;
«Η παιδεία των νέων, είναι το δυνατό αίμα και ο αέρας ιωδίου για το μέλλον των λαών. Όμως, της δικής μας παιδείας το αίμα, έχει αιματοκρίτη λευχαιμίας»
Τα αρχαία ελληνικά τα αντιπαθούν όλοι οι Έλληνες.
Η ερώτηση είναι αφού δεν γνωρίζεις την γλώσσα σου, αφού δεν γνωρίζεις τα βασικά περί χρήματος επιπέδου δημοτικού σχολείου, είναι απίθανο έως αδύνατο να γνωρίζεις σε ΠΟΙΟΥΣ χρωστάει ο πλανήτης, σε ΠΟΙΟΝ χρωστάει ολόκληρος ο πλανήτης. Είναι αδύνατον να αντιληφθείς έστω και κατά προσέγγιση ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ επί της ουσίας οι λέξεις που σου πλασάρουν τόσο άγαρμπα για να καταδυναστεύσουν την ζωή σου σαν αόρατες αλυσίδες. Ναι σαν τις αλυσίδες στο γνωστό σπήλαιο που κάπου το ‘χεις ακούσει σαν κάτι ξένο από εσένα και την ζωή σου !
Ποιες είναι οι αγορές; Μπορείς να τις πάρεις τηλέφωνο, να τους στείλεις ένα γράμμα; Τότε δεν υπάρχουν, είναι αφηρημένη έννοια και χρησιμοποιείται κατά πως τους βολεύει. Ποιος είναι ο θεός, ο χριστός, μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο; Όχι φυσικά γιατί δεν υπάρχει, αλλά το ‘χεις χάψει «ότι υπάρχει» σαν μύγα, αμάσητο. Αφού λοιπόν έχεις χάψει ότι υπάρχει ο χριστός ο θεός και τα συμπαρομαρτούντα τότε θα χάψεις ότι σου πλασάρουν αμάσητο επίσης.
Αφού υπάρχει ΣΤΑΣΗ ΜΥΑΛΩΝ … σταματούν τα πάντα.
Είναι αδύνατον να γνωρίζεις πως αυτά που σου πλασάρουν σαν θέσφατο και μάλιστα για υπαρκτά, αν είναι δυνατόν … λέξεις όπως αγορές, μνημόνια, χρηματιστήρια, ενημέρωση, συμφωνίες, διαπραγμάτευση, δημοκρατία, εκλογές, θεός, χριστός, θρησκεία και χιλιάδες άλλες, είναι αφηρημένες λέξεις χωρίς ουσία και ύπαρξη για την ζωή του ΕΛΛΟΓΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ.
Είναι λέξεις των κατώτερων Ενεργειακών Κέντρων, εκεί που ανήκει η φυλή των Οργανικών Πυλών ή Επιτυχημένων Ψυχοπαθών. Διάβασε τα άρθρα εδώ στο terrapapers αλλά πάρε και το STRANGE (Νο 152) που κυκλοφορεί να μάθεις τα χαρακτηριστικά τους. Φυσικά αν δεν έχεις κάνει «ΣΤΑΣΗ ΜΥΑΛΟΥ»
Κρύβοντας σκόπιμα και δολίως την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΕΞΗ που έχει ΑΞΙΑ και είναι σημαντική για την ζωή σου και που την κρύβουν; Μα φυσικά ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.
Το ΕΛΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ζει και στα Ενεργειακά κέντρα πάνω από το Ηλιακό Πλέγμα, όπου όλες αυτές οι ανοησίες δεν το αγγίζουν, το κάνουν μάλιστα να γελάει, το διασκεδάζουν. Όπως όταν βλέπεις σαν ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ μυρμήγκια στην ουρά, να κουβαλάνε μηχανιστικά τεράστια φορτία όλη μέρα. Έτσι μηχανιστικά στην ουρά, ζουν και κουβαλάνε όλη μέρα οι Επιτυχημένοι Ψυχοπαθείς … αλλά αυτός είναι ο δικός τους κόσμος η δική τους πραγματικότητα – συμφωνία, όχι η δική μας.
Αν στήνεσαι λοιπόν στην ουρά σαν σκλάβος, και μιμιδίζεις τα δικά τους meme, ξέρεις τι είσαι, αφού οι Βολαδόρες και ο Μεγάλος Άρχοντας τους, για κοπριά σε εκτρέφουν.
Η παγκόσμιο ρολόι του χρέους
Διαδραστική επισκόπηση του δημόσιου οικονομικού χρέους σε όλο τον πλανήτη
Κάντε κλικ και δειτε ποιές χωρές χρωστάνε τα περισσότερα, με την Ελλάδα να είναι μια κουκίδα στο πουθενά στο χάος των χρεών. Οι μόνοι που δεν χρωστάνε είναι οι θάλασσες, οι έρημοι και οι παγωμένοι πόλοι !!! στον πλανήτη γη. Απέτυχε το οικονομικό μοντέλο σας, όπως και ο Θεός σας, καταστρέψτε τα και ξεκινήστε απ’ την αρχή σε κάτι πιο ανθρώπινο και πιο χρήσιμο για την ζωή άνθρωποι.
Αλλά τι λέω τώρα, ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
nationaldebtclocks.org
economist.com/content/global
***

http://www.terrapapers.com/?p=68791

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters