Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΈΛΕΟΣ ....οι "νεκροί" δεν ανασταίνονται ....από τους "εκτελεστές" τους ! Το όνομα της κα Λούκας Κατσέλη «παίζει» για την Εθνική Τράπεζα !

Ο κ. Μ. Σάλλας παραμένει στην ΑΤΕ-Πειραιώς και η κα Λούκα Κατσέλη "τακτοποιείται" στην Εθνική(!)  ....για το μνημόνιο που δεν διάβασε και δεν ήξερε τι ψήφιζε στη Βουλή !, Έννοια σας ....και ήξερε και γνώριζε τι εστί "Μνημόσυνο" και ΔΝΤ, από το 1998 .... η κα Λούκα Κατσέλη!. Για να δούμε λοιπόν η κα καθηγήτρια τι έλεγε τότε. (Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ 25 Οκτωβρίου 1998) -ΑΠΌΚΟΜΜΑ Νο 1 "Απαιτούνται σύγχρονοι μηχανισμοί ασφαλείας  ........Tο ΔNT, θα πρέπει να επεκτείνει τις αρμοδιότητές του στη θεσμοθέτηση ενός μόνιμου ταμείου έκτακτων αναγκών, το οποίο θα παρέχει γρήγορα, κάτω όμως από αυστηρές προϋποθέσεις, κάλυψη στις χώρες που παρουσιάζεται έλλειψη ρευστότητας λόγω απροσδόκητης εμπλοκής τους σε κρίση." -Έτσι λοιπόν το κόμμα της -και με την ψήφο της- ....μας οδήγησε στο "Δέλτα Νι Ταφάκι" ....χιλιάδες οι αυτόχειρες και υπερπολλαπλάσιοι οι σακατεμένοι(σωματικά, ψυχικά και οικονομικά) πολίτες, εκατομμύρια οι άνεργοι ....και τώρα έρχεται -πάλι η κα καθηγήτρια- να μας σώσει ....ΈΛΕΟΣ ....οι "νεκροί" δεν ανασταίνονται ....από τους "εκτελεστές" τους !  [ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]Ποια ονόματα «παίζουν» για την Εθνική Τράπεζα  Δρομολογούνται οι διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Τράπεζα. Τα ονόματα που ακούγονται για τις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου, του μη εκτελεστικού προέδρου ή και του αντιπροέδρου της τράπεζας. Το ΤΧΣ κινεί τις διαδικασίες. 

 
 http://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1300577/ete-dromologoyntai-oi-dioikhtikes-allages.html...

[....] Φαβορί για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής είναι σύμφωνα με την αγορά ο Γιώργος Μιχελής, πρώην στέλεχος Εμπορικής και Eurobank, ενώ για τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου ή και του αντιπροέδρου ακούγονται τα ονόματα της πρώην υπουργού και οικομολόγου 


http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/02/blog-post_310.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters