Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Αποκάλυψη από την FAZ: "Η Ελλάδα δίνει μετοχές που κατέχει στις τράπεζες για 41 δισ. ευρώ χρέους"

Νέα πρόταση της Ελλάδας για μείωση του χρέους αποκαλύπτει γερμανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung η ελληνική πλευρά βάζει στο τραπέζι μια νέα πρόταση για
την απομείωση του χρέους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η ελληνική πλευρά προτείνει την ανταλλαγή των δανείων που δόθηκαν για τη σταθεροποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος με τις μετοχές που κατέχει το ελληνικό δημόσιο στις τράπεζες.

Σύμφωνα με την FAZ το ύψος των απαιτήσεων του EFSF για τη διάσωση των τραπεζών ανέρχεται στα 30 δισ. ευρώ. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν άλλα 10,9 δισ. ευρώ που δόθηκαν για περαιτέρω ανακεφαλοποιήσεις.

Σε αντάλλαγμα το EFSF θα λάβει μετοχές των ελληνικών τραπεζών, το ύψος των οποίων όμως ανέρχεται, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους στο Βερολίνο, μόλις στα 8 δις ευρώ. «41 δισ. έναντι 8 δισ. ευρώ, δεν πρόκειται για συμφέρουσα συμφωνία», ακούγεται στο Βερολίνο, σύμφωνα με την FAZ.
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/02/faz-41.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters