Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Αριστερή λογική: Πρέπει να ανεχτούμε την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών για να μην γίνουμε φασίστες!

Όταν σας κλέβουν, σας δέρνουν ή σκοτώνουν κάποιον δικό σας οι αλλοδαποί θα πρέπει να σκέφτεστε με ψυχραιμία και κατανόηση για τον αλλοδαπό δράστη για να μην γίνεται "φασίστες".. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε αριστερή κυβέρνηση και να σκεφτόμαστε φασιστικά.
Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα απ' την συνέντευξη της ΣΥΡΙΖαίας ηθοποιού Νένα Μεντή στο site του ΣΥΡΙΖΑ left.gr:

«Ζω στην πλατεία Αμερικής εδώ και χρόνια. Αυτό που βλέπω να κυριαρχεί είναι ο φόβος – ένα συναίσθημα που μας κάνει είτε πολύ παθητικούς ή επιθετικούς. Χρειάζεται παιδεία και σκέψη για να διαχειριστούμε το φόβο, τον οποίο ως ένα βαθμό κατανοώ. Όταν βλέπεις, λόγου χάρη, είκοσι ξένους έξω από το σπίτι σου, γιατί δεν έχουν πού να μείνουν, δεν μπορείς εύκολα να υπερβείς το φόβο . Πρέπει να αναλογιστείς ότι είναι άνθρωποι σαν κι εσένα, με τα καλά τους και τα κακά τους – είναι κατατρεγμένοι και φτωχοί. Να σκεφτείς πως, ακόμη κι αν χρησιμοποιούν παρανομίες, έχει σημασία, εάν το κάνουν για να επιβιώσουν».

«Αν δεν τα σκεφτείς αυτά, γίνεσαι μισαλλόδοξος και αναπτύσσεις φασιστική νοοτροπία..."

Εμείς βέβαια για να υπερασπιστούμε την κοινή λογική θα σας προτρέψουμε να διαβάσετε ότι το 60% στις ελληνικές φυλακές σύμφωνα με τα στοιχεία Ρουπακιώτη είναι αλλοδαποί και ότι οι Αλβανοί εγκληματούν 10 φορές περισσότερο απ' τους Έλληνες στην Ελλάδα!
Μπορεί να θεωρηθούμε "φασίστες" αλλά η πιστεύουμε ότι η επιβίωση είναι σημαντικότερη απ' την κατηγορία αυτή.
Και ένα βιντεάκι αφιερωμένο στην κ. Μεντή...

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/02/blog-post_383.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters