Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ;;;

Άραγε, σε ποιον άγιο πρέπει να τάξουν οι υποψήφιοι για να βγουν βουλευτές. Υπάρχει αρμόδιος εκπρόσωπος του θεού με αρμοδιότητες επί των πολιτικών φιλοδοξιών ή, πρέπει να απευθυνθούμε και πάλι στις υπηρεσίες του πατρός θεού, του Χριστού και της Παναγίας, έτσι γενικώς και αορίστως. Υπάρχει, βεβαιώνει η Εκκλησία που έχει φροντίσει έγκαιρα για την αποκέντρωση των θεικών παροχών, μοιράζοντας τις αρμοδιότητες των αγίων κατά επαγγελματικό κλάδο και ειδικότητα. Οι υποψήφιοι βουλευτές, λοιπόν, μπορούν να απευθύνονται στον Άγιο...
Ιωσήφ, τον από Αριμαθαίας ευσχήμονα βουλευτή, που είναι ο προστάτης του κλάδου. Όπως είναι γνωστό, ο Ιωσήφ έκανε το πρώτο μετά Χριστόν ρουσφέτι μεσολαβώντας στους Ρωμαίους για να παραδοθεί το άψυχο σώμα του Ιησού στους οικείους του για την ταφή. Έκτοτε το ρουσφέτι πήρε διαστάσεις μυσταγωγίας και εξ αυτού του λόγου ο άγιος Ιωσήφ, από απλός βουλευτής εν ζωή, έγινε μετά θάνατον υπουργός προστάτης των ρουσφετολόγων.
Χρειάζεται, όμως προσοχή στα τάματα, καθώς υπάρχει καί άλλος άγιος Ιωσήφ. Είναι ο μνήστωρ, όπως λέγεται, της Παρθένου Μαρίας, προστάτης των ξυλουργών που γιορτάζει την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα.
Πάντως, οι υποψήφιοι βουλευτές για να είναι απολύτως σίγουροι για την εκλογή τους μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια και των αγίων που είναι προστάτες του επαγγελματικού τους κλάδου. Οι δημοσιογράφοι του Αγίου Μηνά, του Καλλικέλαδου που γιορτάζει στις 10 Δεκεμβρίου, οι ηθοποιοί του αγίου Πορφύριου που γιορτάζει στις 15 Σεπτεμβρίου, οι δικηγόροι του αγίου Φιλογονίου που γιορτάζει στις 2 Δεκεμβρίου και οι δικαστικοί του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου που γιορτάζει στις 3 Οκτωβρίου.
Να προσέξουν ιδιαίτερα οι ...κηπουροί του Γιώργου Παπανδρέου. Ο άγιος προστάτης τους είναι ο Κόνων που γιορτάζει στις 5 Μαρτίου. Μη μπερδευτούν με τον προστάτη των ανθοπωλών, που εν ζωή ήταν συνάδελφος τους, δηλαδή κηπουρός. Να ξέρουν είναι ένας άγιος με ονοματεπώνυμο. Μιχαήλ Πακνανάς, Αθηναίος νεομάρτυς, που γιορτάζει στις 9 Ιουλίου.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/01/blog-post_256.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters