Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ!! "ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ"!!!

του ΙΩΑΝΝΗ ΑΘΑΝ. ΜΠΑΛΤΖΩΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!! ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΝΑΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ".
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΕ "ΜΑΥΡΙΣΜΑ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΟΥΝ" ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ "ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ". ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΤΩΡΑ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ!! ΤΑΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ 13' ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!
 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/12/blog-post_6523.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters