Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ;

Όλα τα έχουμε ακούσει εκτός από το πλέον πιθανό και ρεαλιστικό. Το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας δηλαδή. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προσέξτε.:

Η φωτιά άρπαξε ακριβώς στα μισά της διαδρομής, δηλαδή το πλοίο βρισκόταν στο μέγιστο της απόστασης του από κάθε στεριά και μάλιστα μέσα στη μαύρη νύχτα στις 4 η ώρα πρωινή όπου και σε πιάνει και ο βαθύτερος ύπνος. Ο δε καιρός ήταν θυελλώδης μέχρι και 10 μποφόρ. Δηλαδή δύσκολη έως αδύνατη η επιχείρηση διάσωσης.. Το δε φορτίο του πλοίου ήταν κατά βάσει ελαιόλαδο που αποστέλλεται από την Ελλάδα κατά χιλιάδες τόνους στην Ιταλία προς εμφιάλωση. Δηλαδή πολύ καλή ύλη για φωτιά...  Μη ξεχνάτε δε πως την επομένη, θα ψηφιζόταν ή όχι και πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα... 

Όλα αυτά μου λένε πως είναι πολύ δύσκολο να πρόκειται για τυχαία εμπλοκή συγκυριών και θεωρώ πιθανότερη την τρομοκρατική ενέργεια. Μη πω πως είμαι απολύτως σίγουρος μάλιστα πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια... Τι πιο εύκολο να τοποθετηθούν από το λιμάνι μία δύο εμπρηστικές βόμβες ωρολογιακές ή ενεργοποίησης μέσω sms κάτω από ένα βυτιοφόρο με λάδια για να γίνουν όλα μπουρλότο όπως και έγινε.. Οι τρομοκράτες δεν χρειάζεται να βρίσκονται καν μέσα στο πλοίο..

Τώρα ποιος κρύβεται από πίσω, τζιχαντιστές, μυστικές υπηρεσίες, οικονομικά συμφέροντα ή δεν ξέρω και γω ποιος άλλος, αυτό ας το βρουν οι Αρχές. Κατά 99% λοιπόν έχουμε τρομοκρατική ενέργεια και αφήνω έξω το 1% για να μη με πείτε και απόλυτο.. Δεν πιστεύω στην τύχη ούτε στην ατυχία, ούτε στις συγκυρίες ούτε στις κακές στιγμές και τους λάθος τόπους. Τα πάντα εξηγούνται πολύ πιο εύκολα και πιο ρεαλιστικά.

Αυτό όμως που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως δεν έχει ακουστεί από καμία Αρχή, ή δημοσιογραφική πηγή, είτε Ιταλική, είτε Ελληνική είτε Αλβανική, η φράση "ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης" και αυτό είναι ακόμα πιο ύποπτο...σε σημείο να επιβεβαιώνομαι στις υποψίες μου κατά 100%
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2014/12/blog-post_51.html 

Φωτογραφίες από το φλεγόμενο «Norman Atlantic» έδωσε στη δημοσιότητα το ιταλικό ναυτικό την ώρα που οι διασώστες βρίσκονταν ακριβώς πάνω από το κατάστρωμα. Δείτε τις φωτογραφίες>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters