Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Τραγωδία στο Σχηματάρι. Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την καραμπόλα – Οι πρώτες εικόνες από τη φονική καραμπόλα. ΒΙΝΤΕΟ

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την καραμπόλα – ΒΙΝΤΕΟ
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την καραμπόλα που σημειώθηκε στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Σχηματαρίου, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. «Στην ατυχία μας, ήμασταν τυχεροί» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο MEGA. Όπως είπε ο ίδιος στο σημείο «έριξαν πίσσα, ή χθες ή σήμερα, με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι ολισθηρός» . «Δεν υπήρχε περίπτωση κανένα λάστιχο να κρατήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο>>
 
Σχηματάρι: Οι πρώτες εικόνες από τη φονική καραμπόλα

Καραμπόλα τoυλάχιστον τριάντα οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο 60ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα προς Αθήνα, στα παλιά διόδια του Σχηματαρίου. 
Μία κοπέλα που ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη κατέληξε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Συνολικά οι τραυματίες είναι επτά, ενώ ένας από αυτούς μεταφέρεται αυτήν την ώρα σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι υπόλοιποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. ΒΙΝΤΕΟ>>
Η πυροσβεστική ξεκίνησε την έκτακτη επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών (12 πυροσβέστες με 4 οχήματα). Κατά πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν επίσης δύο νταλίκες και ένα λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσαν 8 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. 
Στην περιοχή βρέχει και το οδόστρωμα είναι ολισθηρό, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ατύχημα. Η κυκλοφορία στην E.O. κοντά στη Θήβα, στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου συνέβη το ατύχημα, έχει διακοπεί.
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/12/blog-post_364.html  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters