Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Φασισμός über alles

Τακτική φασιστοειδών εσχάτου είδους. Πρώτα σε απειλούν με όπλο την ίδια την τρομοκρατία. Κάνουν τα σόου τους με κουκολοφόρους, με γκαζάκια, με καλάσνικοφ και με ό,τι άλλο χολιγουντιανό τέχνασμα χαμηλού κόστους παραγωγής για να σου δείξουν ότι χωρίς το σταθερό πολιτικό τους σύστημα θα φοβάσαι να βγεις από το σπίτι σου.
Όταν βλέπουν ότι η καθαυτή κατευθυνόμενη τρομοκρατία δεν «πιάνει» και ότι το άγχος σου είναι που θα βρεις 10 ευρώ για να αγοράσεις τροφή και όχι αν κάψουν ακόμα μια τράπεζα τα μισθωμένα τσιράκια τους, βγάζουν στο δρόμο το μεγαλύτερο όπλο πολέμου: Την ίδια την Δημοκρατία.
Το όπλο Δημοκρατία άρχισε να το γεμίζει με απειλές ο ίδιος δημοκρατικά ψηφισμένος πρωθυπουργός σου που από το βήμα της Βουλής. Χαρακτήρισε «παράνομους» όσους βουλευτές δεν ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θυμήθηκε το Σύνταγμα και την ίδια την Δημοκρατία και κόλλησε την κάνη στον κρόταφο των βουλευτών. Ή θα ψηφίσετε για Δημοκρατία ή είστε αντίθετοι με το ελληνικό σύνταγμα δηλαδή με την ίδια την Δημοκρατία. Θα είναι αντιδημοκρατικοί οι βουλευτές που εκπροσωπούν τον λαό με δημοκρατική ψήφο αλλά δεν είναι φασίστας ο κυβερνήτης της χώρας που τους χαρακτηρίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, αντιδημοκράτες γιατί δεν τον προσκυνούν. 
Επειδή όμως έχεις κατά βάθος χεσμένο τον θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας την στιγμή που δεν βγαίνεις να πληρώσεις φόρους και λογαριασμούς, τότε το σύστημα βγάζει στον δρόμο το τανκ από την εταίρα (όνομα και πράγμα) Ενωμένη Ευρώπη. Ο Γιούνκερ χτυπάει κατά μέτωπο τους Έλληνες λέγοντάς τους ότι αν φθάσει η κατάσταση σε εθνικές εκλογές τότε θα ψηφίσεις λανθασμένα αν δεν ψηφίσεις τον εκλεκτό της Ε.Ε. «Πιστεύω ότι οι Έλληνες , οι οποίοι περνούν πολύ δύσκολες στιγμές, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη ένα λανθασμένο εκλογικό αποτέλεσμα». ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ. Σου λέει ο φασιστάκος ότι η λαϊκή εντολή είναι λανθασμένη. Σου λέει ο χιτλερίσκος μπροστά στα μούτρα σου ότι είσαι λάθος και θα το πληρώσεις αν δεν κάνεις τα γούστα των Τραπεζών και των Δανειστών.
Πραγματικά θα θέλαμε τον φανατικό υποστηρικτή του Γιούνκερ για την προεδρία της Κομισιόν, Τσίπρα, να δώσει μια απάντηση σε αυτό που είπε ο εκλεκτός και φίλος του. Συμφωνεί ότι η αν ελληνική πλειοψηφία τον ψηφίσει για πρωθυπουργό θα είναι μια λανθασμένη για την Ε.Ε επιλογή; Τι θα κάνει ο Αλέξης της Ευρώπης των Λαών (και όχι των Εθνών) που θα πρέπει ως λάθος δημοκρατικό να συζητήσει με τον σωστά δημοκρατικά ψηφισμένο Γιούνκερ; Πώς η δημοκρατία για την Κομισιόν είναι σωστή, κύριε Τσίπρα, και η δημοκρατία για μια χώρα είναι λάθος; Πρέπει να απαντήσει διότι για την δημοκρατική εκλογή του Γιούνκερ που αποκαλεί την Δημοκρατία ως λάθος, εσύ ο ευρωπαϊστής «αριστερός» έσκιζες τα σώβρακά σου επί δύο μήνες. 
Το κανόνι της Δημοκρατίας όμως δεν το χειρίζεται ο λαός, ούτε η ίδια η Ελλάδα. Το κρατάνε οι εταίροι δανειστές που θα αποφασίσουν δημοκρατικά στα δικά τους κατευθυνόμενα κοινοβούλια για το αν θα έχεις την Τρόικα για τουλάχιστον ακόμη δύο μήνες στο σβέρκο σου. Το τι θα πάθεις εσύ αύριο δεν θα το αποφασίσεις ο ίδιος, δημοκρατούμενε δημοκράτη Έλληνα. Θα το αποφασίσουν οι άλλοι με εντολή άλλων για σένα. Εσύ έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα τους τιμωρήσεις με την ψήφο, ότι θα αποτινάξεις τον ζυγό μια Κυριακή που θα σε στήσουν στην κάλπη αλλά ό,τι και να ψηφίσεις δημοκρατικά, ακόμα κι αν βγάλεις το «λανθασμένο αποτέλεσμα» (κατά τον Γιούνκερ), εφόσον ψηφίσουν τα υπόλοιπα 27 ευρωπαϊκά κοινοβούλια ότι πρέπει να είσαι υπό επιτήρηση για πάντα, δημοκρατικά θα είσαι δημοκρατόπληκτος. 
Τώρα πια με αυτά που λένε είναι ηλίου φαεινότερο ότι ελληνικέ λαέ, λανθασμένε ή αλάνθαστε, σε έχουν κυριολεκτικά χεσμένο. Την μπανανόφλουδα την πάτησες από την ώρα και την στιγμή που με το δόλωμα της Ευρωπαϊκής ψευδοδημοκρατίας, της ειρήνης επί των λαών, επί της κοινής πορείας με τους Ευρωπαίους και της κοινής πολιτικής για ισχυρή Ευρώπη δεν μέτρησες τα κουκιά της Ελλάδας. Νόμισες ότι επειδή είσαι σταυροδρόμι τριών ηπείρων, ότι έχεις μαγκιά ελληνική και ιστορία που άλλοι έγραψαν (και όχι εσύ) θα έχεις και το δικαίωμα να είσαι ελεύθερος. Τα κουκιά κατευθύνονται και μετρούνται επί των 28 κρατών μελών μιας μεγάλης αυτοκρατορίας με το όνομα Ενωμένη Ευρώπη (4ο Ράιχ).
Ξέρεις τι χώρο πιάνεις σε όλο αυτό τον χάρτη που μεθοδικά εξαπλώθηκε και εσύ υποστήριξες και υποστηρίζεις; Μία τελεία. Τόσο μικρή και ακίνδυνη που ο εκλεγμένος πρόεδρός της την αποκαλεί «ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ». Τόσο μικρή και αμελητέα που δεν θα είναι τίποτε γι’ αυτούς μπροστά στο ευρωπαϊκό πλειοψηφικό ΣΩΣΤΟ να σε σβήσουν με το σφουγγάρι της ίδιας της «δημοκρατίας» τους.-


Εκπομπή 12-12-2014



https://lazarouyiannis.wordpress.com/2014/12/12/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-uber-alles/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters