Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Καθηγητής περνούσε φοιτητές με ταρίφα και τώρα κλαίγεται να γυρίσει λέγοντας πως καταστράφηκε

Καθηγητής περνούσε φοιτητές με ταρίφα και τώρα κλαίγεται να γυρίσει λέγοντας πως καταστράφηκε
Τιμοκατάλογο με το χρηματικό ποσό που θα έπρεπε να περιέχει το φακελάκι, το οποίο θα έδιναν οι φοιτητές για να περάσουν το μάθημα, είχε συντάξει αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Το ποσό που θα είχε μέσα το φακελάκι ήταν ανάλογο με τον βαθμό που ήθελαν να πάρουν οι φοιτητές.
Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο, ο φοιτητής που ήθελε «6» θα έβαζε στο φακελάκι 250 ευρώ, όποιος ήθελε «7» θα έβαζε 280 ευρώ, για βαθμό «8» 300 ευρώ, για «9» το ποσό των 350 ευρώ και για «10» 400 ευρώ.Ο καθηγητής ρωτούσε τους φοιτητές τι βαθμό ήθελαν και σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο ζητούσε το ανάλογο ποσό, μέσω συνεργάτη του, ενώ δεν σήκωνε «παζάρια».
Όταν οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές, απολύθηκε οριστικά από το Πανεπιστήμιο, καταδικάστηκε και τώρα ζητεί από τη Δικαιοσύνη να ακυρώσει την απόλυσή του, ως παράνομη, υποστηρίζοντας ότι έχει υποστεί οικονομική καταστροφή και δεν μπορεί να ζήσει την οικογένεια του.
Από το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης ο καθηγητής έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών για παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση και η ποινή επικυρώθηκε από τον Άρειο Πάγο.Ο συνεργός διαμεσολαβητής του καθηγητή καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους για άμεση συνέργεια σε παθητική δωροδοκία κατ΄ εξακολούθηση.
Ο καθηγητής έχει προσφύγει και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.
Πως γινόταν το αλισβερίσι
Στον αναπληρωτή καθηγητή είχε ανατεθεί η εξέταση μαθήματος άλλου καθηγητή, ο οποίος νοσηλευόταν. Οι εξετάσεις ήταν γραπτές.
Πολλοί φοιτητές, μετά τη διενέργεια των εξετάσεων, εν όψει του γεγονότος ότι τα θέματα των εξετάσεων κρίθηκαν δύσκολα, σε συνδυασμό με τη φήμη που διέρρεε μεταξύ των φοιτητών, ότι ο εν λόγω καθηγητής είχε την πρόθεση να διευκολύνει τους φοιτητές ώστε να περάσουν, τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του.
Μεταξύ των φοιτητών ήταν και οι δύο φοιτήτριες, οι οποίες τον επισκέφθηκαν μεμονωμένα.
Μία από τις δύο κοπέλες ήταν αυτή που αποκάλυψε την απάτη του καθηγητή.
Για τους περισσότερους φοιτητές ήταν το τελευταίο μάθημα για την ολοκλήρωση των σπουδών τους και τη λήψη του πτυχίου.
Κατά τις συναντήσεις, ο καθηγητής τους διαβεβαίωσε ότι θα περάσουν το μάθημα.
Παρότρυνε, μάλιστα, τις δύο φοιτήτριες να επικοινωνήσουν μαζί του σε λίγες μέρες προκειμένου να πληροφορηθούν τη βαθμολογία του γραπτού τους.
Μετά από λίγες μέρες οι δύο φοιτήτριες τον επισκέφθηκαν και πάλι στο γραφείο του, όπου τους ανακοίνωσε ότι «κόπηκαν», καθώς η βαθμολογία των γραπτών τους ήταν «3», κάτω από τη βάση.
Ο πανεπιστημιακός έσπευσε να τις καθησυχάσει, διαβεβαιώνοντας ότι ο βαθμός μπορεί να αλλάξει εάν έκαναν κάποια φροντιστήρια με βοηθό του, χωρίς να διευκρινίσει με σαφήνεια εάν και πότε επρόκειτο να επανεξετασθούν.Ο καθηγητής -κάτω από το βάρος των πιέσεων των φοιτητριών- ομολόγησε ότι τα φροντιστηριακά μαθήματα δεν θα γίνουν και ότι πρέπει να καταβάλουν τα σχετικά ποσά προκειμένου να λάβουν μεγαλύτερο βαθμό.
Δηλαδή «βαθμό επιτυχίας», ανεξάρτητα από την απόδοσή τους στη εξέταση του μαθήματος.
Τότε έδωσε στις φοιτήτριες τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του βοηθού του Α.Τ., ο οποίος δεν είχε σχέση με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Οι φοιτήτριες επικοινώνησαν με τον βοηθό του καθηγητή και έκλεισαν ραντεβού.
Τα ραντεβού κλείστηκαν χωριστά και πραγματοποιήθηκαν σε δημόσιους χώρους.
Εκεί ο βοηθός ζήτησε από τις φοιτήτριες ποσά ανάλογα με το βαθμό που επιθυμούσαν.
Μετά από διαπραγματεύσεις, ο μεσολαβητής έλαβε από την πρώτη φοιτήτρια το 250 ευρώ για να βαθμολογηθεί με «6», και 300 ευρώ από τη δεύτερη προκειμένου να βαθμολογηθεί με «8».Όταν η πρώτη φοιτήτρια παραπονέθηκε ότι το ύψος του ποσού είναι μεγάλο και ζήτησε μείωση, ο βοηθός επικοινώνησε τηλεφωνικά μπροστά της με τον καθηγητή, ο οποίες δεν δέχθηκε.
Μετά την καταβολή των ποσών, ο καθηγητής παρέδωσε στη γραμματεία της Σχολής την επίσημη βαθμολογία και, τηρώντας τη συμφωνία, τις βαθμολόγησε με «6» και «8».Η μια από τι δύο φοιτήτριες -λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της- κατήγγειλε τη δωροδοκία.
Κατά του καθηγητή ασκήθηκε από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 28 Απριλίου 2010, πειθαρχική δίωξη, ενώ του επιβλήθηκε και η ποινή της οριστικής παύσης.
και πόσοι ακομα πήραν πτυχία ετσι! ειδικά γόνοι πλουσίων που δεν πατούν πότε σε σχόλες και τα στέλνουν στα σπίτια τους . όλοι το ξέρουν εκτός τους δικαστές που κάνουν τα στραβά μάτια αφου ειναι δικοί τους! κλασικά!

http://mhnpetaslefta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters