Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Το μυστηριώδες νησί που κατασκευάζει η Κίνα (φωτογραφίες)

Το μυστηριώδες νησί που κατασκευάζει η Κίνα (φωτογραφίες)
Δυσεπίλυτο μυστήριο αποτελεί το νησί που ξεφύτρωσε ξαφνικά στη μέση του πουθενά και το οποίο όπως έχει γίνει γνωστό χτίζει η Κίνα.
Όπως προκύπτει από τους σχετικούς χάρτες το νησί βρίσκεται σε περιοχή αμφισβητούμενων υδάτων στη νότια Κινεζική θάλασσα.

Ουδείς έχει βγει επίσημα μέχρι στιγμής να εκφέρει άποψη για το σκοπό δημιουργίας του εν λόγω μυστηριώδους νησιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι είναι αρκετά μεγάλο για να προσγειωθεί και να απογειωθεί αεροπλάνο.

Εικόνες απο δορυφόρο δείχνουν ότι τα νησιά Σπράτλεϊ έχουν ξαφνικά… επεκταθεί. Τόσο ο διάδρομος προσγείωσης, όσο και το λιμάνι στα ανατολικά του υφάλου είναι ορατά από τις δορυφορικές φωτογραφίες.

Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες αυτές, το νησί που έχει κατασκευαστεί έχει μήκος 3.000 μέτρα και πλάτος 200 με 300 μέτρα και έχει χτιστεί πάνω σε ύφαλο που προηγουμένως βρισκόταν ολόκληρος κάτω από το νερό.

Ο ύφαλος πάνω στον οποίο έχτισε το νησί η Κίνα αποτελεί μέρος του αρχιπελάγους που ήταν επί χρόνια στο επίκεντρο εδαφικών διαφορών, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και τη Μαλαισία.

Η στρατηγική τοποθεσία του νησιού σε συνδυασμό με τις επιχειρήσεις ανακατάληψης των νήσων από τον περασμένο Αύγουστο εντείνει τους φόβους ότι η Κίνα θα το χρησιμοποιήσει για την δημιουργία στρατιωτικών βάσεων.

Στρατιωτικές πηγές από την Κίνα δεν επιβεβαιώνουν τα σχέδια για την κατασκευή ενός αεροδρομίου επί του υφάλου, υπογραμμίζοντας ωστόσο την κομβική σημασία του υφάλου για τη χώρα.

«Πρέπει να βγούμε έξω, να συμβάλουμε στην περιφερειακή και την παγκόσμια ειρήνη», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
nisi_kina
nisi_kina1
nisi_kina2
nisi_kina3
nisi_kina4
nisi_kina5
tribune






http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/11/blog-post_385.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters