Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Επιμέλεια Νάκος Μαρούγκας

Καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις και μάλιστα μέσα στην εβδομάδα.

Aποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού κάνουν λόγο για ένα σχέδιο που περιλαμβάνει στρατηγικές κινήσεις blitzkrieg το οποίο είναι εμπνεύσεως Βενιζέλου και το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Σύμφωνα με αυτό μέσα στην εβδομάδα ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τους Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ θα επιχειρήσει να δει και τους αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων, δίνοντας έναν τόνο έκτακτης ανάγκης στις κινήσεις του.
Ο Παπούλιας θα ζητήσει συμφωνία για την εκλογή του διαδόχου του από όλα τα κόμματα ώστε να "αποφύγει η χώρα τις περιπέτειες". Ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πάρει αυτές τις πρωτοβουλίες για να δώσει ένα αληθοφανές άλλοθι στην παραίτησή του η οποία θα ακολουθήσει σε περίπτωση μη συμφωνίας!
Η παραίτηση Παπούλια θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές εντός του Ιανουαρίου του 2015 τις Κυρικές 18 ή 25! Στόχος αυτού του σχεδίου είναι ο απόλυτος αιφνιδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθεια η κυβέρνηση να εκμεταλλευθεί το χαλαρό κλίμα των εορτών και των πολλών αργιών που μεσολαβούν!
Ο Βενιζέλος σπεύδει να προλάβει τις εξελίξεις και συγκεκριμένα την πρόθεση της Κουμουνδούρου να βάλει σαν όρο την παραίτηση Σαμαρά και Βενιζέλου από τις θέσεις του πρωθυπουργού και υπουργού αντίστοιχα για οποιαδήποτε είδους συναίνεση.
Αυτό θεωρείται κόκκινη γραμμή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πιεστεί "θανάσιμα".
Οι Σαμαράς και Βενιζέλος μόνο στους χειρότερους εφιάλτες τους βλέπουν πιθανότητα παραίτησής τους-δεν είναι κορόιδα όπως ο ΓΑΠ!
Γι΄αυτό και ο Βενιζέλος σχεδιάζει εκλογές-αστραπή με άλλοθι την παραίτηση Παπούλια!!!
Δημοσίευση: 28 Νοεμβρίου 2014, 22:00


More News Desk
http://news-cobra.blogspot.gr/2014/11/blog-post_66.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters