Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

“Διαβολοβδομάδα” στα Εθνικά θέματα μας την ώρα που οι Τούρκοι ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο

tourkia-aigaio-diavolovdomara-krisi-sirraksi-aoz-barbaros
Δύσκολη εβδομάδα αρχής γενομένης από σήμερα 3/11 Δευτέρα για τα Εθνικά Θέματα της Ελλάδας και της Κύπρου μας . Ειδικότερα , κορύφωση των εξελίξεων αναμένεται από την Πέμπτη αφού Ελλάδα Κύπρος και Αίγυπτος προχωρούν σε κοινή διακήρυξη (Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών ΑΟΖ) κάνοντας έτσι πράξη ένα Εθνικό “ποθούμενο” από δεκάδες χρόνια πίσω…
 Η κίνηση αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μιας και παλαιότερα, αρκετές φορές έγιναν αντίστοιχες προσπάθειες, μα άλλοτε η Τουρκία μέσω διπλωματίας , άλλοτε η “Μαμά Ευρώπη” και άλλοτε οι ΗΠΑ βάζαν φρένο στην πραγμάτωση της… Αρκετές φορές το Πολεμικό Ημερολόγιο προειδοποίησε ή ενημέρωσε έγκυρα και έγκαιρα για τα τεκταινόμενα καθώς παρακολουθεί στενά τις γεωστρατηγικές εξελίξεις στην γειτονιά μας , σήμερα όμως και με τα συγκεκριμένα δεδομένα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή , ξυπνά μία ,αν θέλατε, ανησυχία και καχυποψία για την έκβαση των πραγμάτων.
Πιστεύουμε πως μια τέτοια απόφαση για την ανακήρυξη ΑΟΖ, δυστυχώς ,με την συγκεκριμένη Ελληνική Ηγεσία, δεν πάρθηκε με Εθνικό φρόνημα και πατριωτισμό ως απόδειξη της Ελληνικής κυριαρχίας μας στο Αιγαίο προς τους Τούρκους , αλλά εφαρμόζετε κατ’ επιταγήν των Ευρωπαίων εταίρων μας και την παρότρυνση-συγκατάθεση των ΗΠΑ.
Γι’ αυτό πάψτε να πιστεύετε άρθρα που αναδημοσιεύουν σελίδες δήθεν Εθνικού φρονήματος, που προσπαθούν να σας πείσουν πως τα προσκυνημένα ίδια πρόσωπα που ξεπουλησανε τα πάντα εδώ και χρόνια, έγιναν ξαφνικά πατριώτες.
Μια τέτοια υποκίνηση από συγκεκριμένα υπερδύναμα κράτη, μας ξυπνά μνήμες του παρελθόντος οπού στις τότε καταστάσεις στο παρασκήνιο τασσόντουσαν ΥΠΕΡ μας καθώς και πως σε περίπτωση κρίσης θα ήταν στο πλευρό μας , φανερά όμως ολιγώρησαν εσκεμμένα και έμειναν σκανδαλωδώς άπραγοι , αφήνοντας μας μόνους και έρμαια στον εχθρό.
Ανοίγοντας μία μικρή παρένθεση να εκφράσουμε πως το σχέδιο της αποδιοργάνωσης , αποσύνθεσης και υποβάθμισης της Ελλάδος μας μέσω οικονομικών εργαλείων στην εποχή των μνημονίων ,έχει κορεστεί και εφ όσον το σχέδιο τους εφαρμόζετε κατά γράμμα προχωρούμε στην τελευταία και χαριστική βολή που πιθανόν να έχουν κρατημένη για εμάς , διότι στην ουσία ΔΕΝ θέλουν μία κυρίαρχη Ελλάδα, αλλά ένα διχοτομημένο έρμαιο διαθέσιμο στις οικονομικές και γεωστρατηγικές τους ορέξεις.
Στην άλλη πλευρά τώρα , από τα αλησμόνητα Ελληνικά Μικρασιατικά παράλια και ακόμη παραπέρα, στην Άγκυρα , δεν ακούστηκαν έυηχα στα αυτιά τους τα μαντάτα για την κοινή οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου…
Το Πολεμικό Ημερολόγιο, βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει πως οι προθέσεις για την οριοθέτηση των ΑΟΖ έφτασαν αρκετά γρηγορότερα από όσο φαντάζεστε στα αυτιά του Σουλτάνου Ερντογάν και εξού η ακραία προκλητικότητα τον περασμένο μήνα στο Αιγαίο με την κορύφωση της το “σαλπάρισμα” του Barbaros στην αδελφή μας Κύπρο.
Είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η Τουρκία δεν σκοπεύει να βγεί έτσι απλά από το παιχνίδι της Διεκδίκησης των κοιτασμάτων της λεκάνης του Ηροδότου , στο οποίο μήνυμα οι εταίροι μας κάνουν πως δεν αντιλαμβάνονται και οι εγχώριοι μας “Ηγέτες” κωφεύουν αδιακρίτως χωρίς να προβλέπουν πως θα βρεθούν προ εκπλήξεων.
Στην ουσία, ανακηρύσσοντας κοινή ΑΟΖ , η Τουρκία στραγγαλίζεται γεωστρατηγικά και ενεργειακά καθώς παραγκωνίζεται από την Ανατολική Μεσόγειο, και μπαίνει φρένο στην επεκτατική πολιτική του Σουλτάνου Ερντογάν στο Αιγάιο, που τόσο πολύ χρειάζεται για να διατηρήσει σχετικά καλές ακόμη σχέσεις με τη στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας.
Όσοι νομίζουν πως αυτό μπορεί να περάσει στο “ντούκου” από την Άγκυρα πιστεύω πως είναι γελασμένοι.
Πιθανόν Τετάρτη, στην Άγκυρα , οι αρμόδιοι και εμπλεκόμενοι με το σχέδιο αποτροπής ανακήρυξης ΑΟΖ συνέρχονται για να αποφασίσουν πως θα αντιδράσουν την επόμενη ημέρα και ποια θα είναι τα αντίμετρα που θα εφαρμόσουν για μία τέτοια περίπτωση.
Το διάστημα εκείνο λοιπόν από την Τετάρτη και έως το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να μας απασχολεί αρκετά μιας και σε αυτό το διάστημα μπορούν να εκτυλιχθούν καταστάσεις κομβικές και να αποτελέσουν σπινθήρες στην βόμβα της περαιτέρω κλιμάκωσης της Κρίσης στην Ανατολική Μεσόγειο…
Άρης Ιχθύς: Ίσως λέμε ίσως και πάντα υποθέτουμε πως τώρα βγαίνει νόημα στην φράση του Πατροκοσμά πως “Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό 3 μέρες γρηγορότερα από τούς Χριστιανούς”.
Όπως και να έχει τα μάτια μας 14 .
Να είστε καλά !
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/11/blog-post_70.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters