Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αν νομίζεις ότι το κόλπο αποπροσανατολισμού ισχύει μόνο για την Ελλάδα εισαι γελασμένος...

Αν νομίζεις ότι το κόλπο αποπροσανατολισμού ισχύει μόνο για την Ελλάδα εισαι γελασμένος...


Αυτό για να καταλάβουμε οτι τα κόλπα αυτά δεν τα κάνουμε μόνο Έλληνες αλλά είναι κλασικά κόλπα που ακολουθούν όλοι στην παγκόσμια ελίτ .
Εμείς εδώ στο κατοχικά νέα πλέον την υπεροντοτητα πληροφορίας δεν την ακούμε και δεν την ακολουθούμε , θα το αντιληφθείς πάρα πολύ σύντομα με τον τρόπο που θα λαμβάνεις πλέον την πληροφορία από εμάς .
Κράτα λοιπόν αυτή την πληροφορία που θα δυσκολευτούν πάρα πολύ να στην δώσουν άλλα ενημερωτικά μέσα και δες τις εξελίξεις στην Αμερική γιατί θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις απο εδω και περα .
Συμβουλή μας είναι να σημειώνεις από δω και πέρα τις ημερομηνίες για να βλέπεις την αλλαγή των κύκλων στα γεγονότα που έρχονται, σιγά-σιγά μπαίνουμε στην εποχή όπου άλλες χώρες θεωρητικά ισχυρές θα μπουν σε προβληματισμούς και γεγονότα τα οποία θα αποδείξουν πια σε όλους μας ότι τα κράτη σαν εξουσίες σαν αρχές εξουσίας δεν έχουν τις δυνατότητες που πιστεύαμε ότι είχαν άλλα μια μεγαλύτερη μυστική δύναμη πίσω από αυτά ελέγχει το παιχνίδι και δίνει την εντολή στα κράτη να πέσουν σε αυτοκαταστροφικές κινήσεις .
Αυτό βέβαια για την εικόνα που θα λάβουμε εμείς μιας και οι μαριονέτες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται παγκόσμια σαν κλειδιά, σαν υπάλληλοι, σαν τα πιόνια για να εκτελούν τις εντολές απλά κάνουν τη δουλειά τους!
Ίσως βέβαια αυτό τώρα να σου θυμίζει και το Γιωργάκη ο οποίος εκτέλεσε το καθήκον του κατά γράμμα και αυτή τη στιγμή εμείς αναρωτιόμαστε γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν προδότες .
Ήρθε λοιπόν η στιγμή που πλέον ο Έλληνας θα αντιλαμβάνεται μέρα με τη μέρα ότι το πρόβλημα δεν είναι τοπικό ότι είναι παγκόσμιο και θα το δει να εξελίσσεται στα μάτια του σαν ταινία με ακριβώς τα ίδια στοιχεία του παραμυθιού που βίωσε και ο ίδιος μέχρι σήμερα
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters