Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Έρχονται μέρες πονηρές, γι΄αυτό το νού σας

Έρχονται μέρες πονηρές, γι΄αυτό το νού σας  
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
για το Πολεμικό Ημερολόγιο
Οι συναντήσεις στην αλλοδαπή δεν είναι το μόνο που πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις. Και δεν εννοώ μόνον την κυβερνητική πλευρά. Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι, την ώρα που η κυβέρνηση είναι μεταξύ Παρισιού και Βρυξελλών και ο Σύριζα μεταξύ Αγγλίας και Ρωσίας, δεν παίζονται παιχνίδια κάτω από το τραπέζι.
Ως γνωστών οι δανειστές (και κυρίως το ΔΝΤ) θέλουν υπογραφή Τσίπρα. Αυτό είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι ότι όλα τα προγράμματα είναι αποτυχημένα γιατί εφαρμόσθηκαν μόνον στο μέρος που είχε να κάνει με τους μισθωτούς και τους φθηνά αμειβόμενους υπαλλήλους. Η πλάκα στην ιστορία είναι ότι κατάφεραν μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια να στρέψουν τον έναν απέναντι από τον άλλον και οι υπόλοιποι απλά να είναι άνιωθοι και να περνάνε ζωή χαρισάμενη. Στο ίδιο πλαίσιο και το ωραιότατο παιχνίδι με τα αναδρομικά των ένστολων που γέμισαν σήμερα τις τσέπες τους με ολίγα πεντάευρα.
Η τρόικα όμως δεν μένει εκεί, θέλει πλήρη εφαρμογή των δεσμεύσεων και τώρα πια οι δεσμεύσεις χτυπούν το βαθύ κομματικό κομμάτι της κοινωνίας. Μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους, εφοριακούς, τραπεζίτες, ΔΕΚΟ, εφοπλιστές. δηλαδή το 90% των επαγγελμάτων προέλευσης των εκπροσώπων του λαού στη Βουλή.
Εκτός όμως από "σινάφι" είναι και χρηματοδότες της κομματικής μηχανής. Χρηματοδότες που τελευταία βλέποντας την κοινωνία να βράζει και να τολμά να τους καταψηφίζει (γιατί αυτή είναι η σημαντικότερη νίκη, εάν μάλιστα αναλογιστείς ότι τόσα χρόνια ήμασταν στο δρόμο αλλά πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφίζαμε...) έχουν αρχίσει να βλέπουν τόσο προς τα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) όσο και προς τα δεξιά (ΑΝΕΛ - ΧΑ).
Όμως ο γυαλινομάτης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.
Εκτίμηση μου είναι πως θα παίξει τα ρέστα του μέχρι και το euroworkinggroup του Δεκεμβρίου, άντε και μέχρι τη συνάντηση κορυφής. Τα περί τα τέλη του έτους είναι παραμύθια της χαλιμάς, βλέπεται στο εξωτερικό τα κοινοβούλια κατεβάζουν ρολά γιατί εκεί ο άνθρωπος έχει ακόμα αξία και ο κόσμος παίρνει την άδεια του, το επίδομα εορτών για να γεμίζει τις αγορές...
Εάν λοιπόν δεν λάβει την πολιτική απόφαση στήριξης της Αθήνας, μετά τις 18/12 ετοιμαστείτε για εκπλήξεις! Και όπως σας έχω πει και στο πρόσφατο παρελθόν γνώμη είναι ότι θα παίξει το χαρτί του εθνικού αισθήματος και ο νοών νοείτο!!!
Κλείνοντας σας αφιερώνω ένα τραγουδάκι...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters