Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Αν είναι αλήθεια,αυτοί δεν θα ταράξουν τα νερά.....θα φέρουν Τρικυμία !!!! Αναδημοσιεύουμε

99 Ημέρες...Μέσα σε τόσες ημέρες υπόσχονται με όρκο ζωής ότι θα χρειαστούν για να αλλάξουν την Ελλάδα και κατά συνέπεια....όλον τον κόσμο!!!
 99 ημέρες και ούτε μια παραπάνω!
3 είναι οι πρώτες άμεσες κινήσεις τους.
1ον - Την επόμενη ημέρα των εκλογών θα στήσουν λαϊκό δικαστήριο έξω από την βουλή των Ελλήνων με δικαστές όλα τα μέλη των οικογενειών που έχασαν κάποιον δικο τους άνθρωπο από αυτοκτονία στις ημέρες των μνημονίων και κατηγορουμένους όλους μηδενός ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ όσων πολιτικών είναι εν ζωή και κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια!
2ον - διορία 1 εβδομάδα στην κυβέρνηση της Γερμανίας ώστε να ΠΛΗΡΩΣΕΙ άμεσα και χωρίς διαπραγμάτευση ΟΛΑ τα χρέη της προς την Ελλάδα!
3ον - διορία 1 εβδομάδα στην Αγγλική κυβέρνηση ώστε να ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ άμεσα και χωρίς διαπραγματευση τα ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ώστε να ξεπλυθεί η ντροπή όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ που άφησαν τόσα χρόνια τα ιερά και τα όσια των προγόνων μας να τα λοιδορούν και να τα καπηλεύονται οι ΞΕΝΟΙ!

Δηλωνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με εθνικοναζιστες , Αναρχοκομμουνιστές και τετοιου είδους παπαριες (έτσι ακριβώς το γράφουν) .. Είναι απλά Ελληνες πατριώτες  χωρίς κομματική γραμμή πέραν του η Ελλάδα και οι Ελληνες πάνω απ όλα!

Στην ερωτηση μας τι θα κανουν δλδ εαν οι οροι τους δεν γινουν αποδεκτοι απο την Γερμανία και την Αγγλία,η απάντησή τους ήταν αφοπλιστική...Εμείς οι Ελληνες ήρθε η ώρα επιτέλους να κερδίσουμε το υπέρτατο αγαθό που μπορεί ένας Ελληνας να έχει....Αυτό που γεννήθηκε για να έχει από όταν γεννιέται...Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ!

Εμείς οι Ελληνες λένε ΔΕΝ Ελευθερωθήκαμε μετά την επανάσταση του 1821 στην πραγματικότητα!
Εμεις οι Ελληνες χάσαμε τα ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ...ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ...Την αποφράδα ημέρα που έπεσε η ΠΟΛΗ!

Μιας και δεν μας έχει απομείνει και τίποτα...Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω ΟΛΑ όσα μας ανήκουν !

ΕΙΤΕ με χαρτί και καλαμάρι...ΕΙΤΕ με την δύναμη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΛΩΝ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ...ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ; ΕΣΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΙΣΤΟΡΙΑ;

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ !


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !


Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ



(Τα συμπεράσματα δικά σας) ... Εμάς πάντως για να λέμε την αλήθεια διαβάζοντας αυτό το κείμενο μας έκανε να αισθανθούμε ένα ρίγος να διαπερνά το κορμί μας...ένα ρίγος υπερηφάνειας που μας λείπει πολύ αυτήν την εποχή.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ... ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΟΙ 
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_1198.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters