Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ρεζίλι κάνει τις ΗΠΑ η Τουρκία, αρνείται πως έδωσε Ιντσιρλίκ!

Στο απόλυτο «άδειασμα» των Αμερικανών προχώρησαν οι Τούρκοι, διαψεύδοντας, πριν από λίγο, δήλωση του αμερικανικού υπουργείο Άμυνας, βάσει της οποίας είχαν συμφωνήσει να παραχωρήσουν τη βάση του Ιντσιρλίκ, προς χρήση των συμμαχικών δυνάμεων που μάχονται κατά του Ισλαμικού Κράτους. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, κυβερνητικοί αξιωματούχου αρνήθηκαν την ύπαρξη οποιασδήποτε συμφωνίας για το Ιντσιρλίκ, τονίζοντας πως υπήρξε συμφωνία μόνο σχετικά με την εκπαίδευση των μαχητών της συριακής αντιπολίτευσης. Αν οι πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ επιβεβαιωθούν, τότε προφανώς θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη ταπείνωση που συμμαχικό κράτος έχει επιφυλάξει στις ΗΠΑ. Αφού τους ανέχονται…
Την ίδια ώρα, καθώς οι συγκρούσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας δεν λένε να σταματήσουν, ο πρωθυπουργός Νταβούτογλου δήλωσε πως η τουρκική κυβέρνηση θα σκληρύνει την στάση της έναντι των διαδηλωτών. Μέχρι στιγμής οι νεκροί από τις συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει, με αφορμή την πολιορκία του Κομπάνι και την τουρκική αδράνεια έναντι της επικείμενης σφαγής των Κούρδων, αγγίζουν, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, τους 40. Οι Τούρκοι παραδέχονται τον θάνατο 33 ατόμων. Φανταστείτε να σκληρύνει και τη στάση της η δημοκρατική χώρα…
Στην περιοχή του Γκαζιάντεπε, στο μεταξύ, οι τουρκικές αρχές ανακάλυψαν γιάφκα, εντός της οποίας υπήρχαν 150 κιλά εκρηκτικών και 20 γιλέκα, επί των οποίων βομβιστές αυτοκτονίας θα προσάρμοζαν τα εκρηκτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιάφκα ανήκε σε ισλαμιστές μαχητές του ΙΚ, οι οποίοι σκόπευσαν να πλήξουν κουρδικούς στόχους, εντός της Τουρκίας. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το ΙΚ έχει δημιουργήσει, με την ανοχή της ισλαμικής τουρκικής κυβέρνησης, ενεργούς πυρήνες εντός του τουρκικού εδάφους.

defence-point.gr
http://www.pentapostagma.gr/2014/10/ρεζίλι-κάνει-τις-ηπα-η-τουρκία-αρνείτα.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters