Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Απαράδεκτη η αντίδραση των 28 στις τουρκικές παραβιάσεις της ΑΟΖ της Κύπρου - Καμία καταδίκη

ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΟΝ . ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΡΕΣΕΙ Η Ε.Ε. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ  Η ΣΙΚΕΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ , ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ . ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ  ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΓΟΙ , ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ  ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ  ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ , ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ. ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΑΡΙΟΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ  ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ;
ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ  ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΟΥ ΤΗΣ  ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΙΑ(ΑΤΤΙΛΑΣ, ΧΟΥΝΤΑ, ΙΜΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ κλπ) ΟΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΒΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
 
 
 
Απαράδεκτη η αντίδραση των 28 για την κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της κυπριακής ΑΟΖ.
Στο προσχέδιο των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου, δεν σημειώνεται καμιά καταδίκη της Τουρκίας για τις αυθαιρεσίες της, ενώ διατυπώνονται μόνο αοριστολογίες περί «σεβασμού» των κυραρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και «ανησυχία» για τις εξελίξεις.
ΠΑράλληλα σημειώνεται  πως υπό τις συνθήκες είναι «περισσότερο σημαντικό από ποτέ να εξευρεθεί μια συνολική λύση για την Κύπρο, προς όφελος όλων των Κυπρίων». Με άλλα λόγια ξεχνάμε την κατάφωρη παραβίαση της κυπριακής ΑΟΖ ζητώντας μόνο συνολική λύση δηλαδή μοίρασμα των κοιτασμάτων.
Το θέμα της Κύπρου εντάχθηκε στην ατζέντα των συνομιλιών της Συνόδου κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, με αφορμή την αμφισβήτηση από μέρους της Τουρκίας των δικαιωμάτων της Κύπρου στα υποθαλάσσια κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου.
Μάλιστα, χθες Τετάρτη, ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου έριξε λάδι στη φωτιά των τουρκικών προκλήσεων, λέγοντας πως το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος Barbaros, που έχει εισέλθει στην κυπριακή ΑΟΖ, «θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες, βάσει των συμφωνιών που έχουν γίνει μεταξύ της Τουρκίας και της "Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου"».
Μάλιστα, έκανε αναφορά και στα περί δύο κρατών, σημειώνοντας πως αν η ελληνοκυπριακή πλευρά λέει ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν έχουν δικαίωμα στις φυσικές αυτές πηγές που βρέθηκαν στον Νότο, τότε πρέπει να συζητηθεί το σενάριο των δύο κρατών.
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2014/10/28.html?zx=16ad2e0d4e3f261

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters