Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Τι γυρεύεις εσύ, ένας Υδραίος, σε ένα ενυδρείο;

Στον Μεγάλο Κόσμο γίνεται της αντάρας και της μαντάρας. Οι Δυτικοί εκστρατεύουν πάλι στο έδαφος της Ουκρανίας, όπως το 1940, αλλά και το 1920, όταν μαζί τους τότε είχαμε εκστρατεύσει κι εμείς - τρομάρα μας. Αμερικανοί (ω ναι!), Γερμανοί (ω, ναι ναι!) Βρετανοί (τι έκπληξις!), Γάλλοι, Βελγοφλαμανδικά Βάφεν Ες Ες και λοιποί ψιλοί, κάνουν στρατιωτικές ασκήσεις και παντσερντιβιζιόν μανούβρες σε ουκρανικό έδαφος, στα ανοιχτά της ηρωικής άμυνας της Σεβαστούπολης (1941) όσον και της ηρωικής απελευθέρωσης της πόλης (1944), όταν στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο ο Κόκκινος Στρατός έχυνε ποτάμι το αίμα του για την ελευθερία. Εχουμε παραφρονήσει; Μήπως «Εχουμε χάσει τα μυαλά μας; Θέλουμε πόλεμο με τη Ρωσία;» - καθώς κραύγαζε κατάπληκτος στο Ευρωκοινοβούλιο ο γνωστός...
Βρετανός αντιφεντεραλιστής Νάιτζελ Φάρατζ. Ρητορικόν το ερώτημα. Ουδέποτε (ήδη απ’ τη Σικελική εκστρατεία) υπήρξε πάραφρων ο ιμπεριαλισμός, θεόμουρλος ήταν πάντα, και με θεοστυγή έργα καταπιανόταν και καταπιάνεται.
Αλλά, αν στον Μεγάλο Κόσμο τα επιτόκια παίζουν με τη φωτιά, στον δικό μας μικρό κόσμο η υστερία παίζει με τα ρίχτερ. Αίφνης -πρωτάκουστο- το Υπουργείο Οικονομικών ασχολείται με την οικονομική αποτίμηση προγραμματικών δηλώσεων κόμματος!! Εν προκειμένω της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του ΣΥΡΙΖΑ. Αίφνης, το ίδιο κάνει και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους - απορώ γιατί δεν έχουν αποτιμήσει ακόμα τις εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ η ΔΕΗ, η COSCO, η Γερμανική Πρεσβεία και τα ΑΒ Βασιλόπουλος. Εχουμε παραφρονήσει; Κυκλοφορούν μέσα στο κεφάλι μας «φαντάσματα» και «καλικάντζαροι» όπως μέσα στο μυαλό του κ. Βενιζέλου, όστις δεν διστάζει, με το ενδεχόμενο των εκλογών να φαίνεται στον ορίζοντα, να θέτει θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου; Τρισμέγιστε;! Πανσοφολογιώτατε;!
Μαθημένος ο άνθρωπος αυτός, ο Μπενύτο, να παίζει σε σικέ παιγνίδια, προσπαθεί να στήσει μιαν ακόμα μόντα, χωρίς να ιδρώνει το αυτί του για την αηδή αήθεια που φανερώνουν οι κινήσεις του. Σαν τρελαμένο απ’ τον φόβο του ποντίκι ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρχηγός του «όλου ΠΑΣΟΚ», ούτε την ξεφτίλα λογαριάζει, ούτε τη γενική περιφρόνηση, προκειμένου να μη μείνει γυμνός από εξουσία, χωρίς ασυλία, αυτός ο θαρραλέος εμπνευστής του νόμου περί ευθύνης Υπουργών. Τέτοια γλίτσα.
Χωρίς να υστερεί ο κ. Σαμαράς! ο οποίος έφθασε στο σημείο, ολόκληρος Πρωθυπουργός, να λέει στο καφενείο της Βουλής, σε πηγαδάκι βουλευτών του, ότι «αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες, ευρώ δε θα μείνει». Μιλάμε για πολύ σοβαρούς ανθρώπους. Τον κ. Χαρδούβελη να καρφώνει τον κ. Καραμανλή για τα οικονομικά της διακυβέρνησής του, τον κ. Γεωργιάδη να καρφώνει τον κ. Χαρδούβελη για τον ΕΝΦΙΑ -τον οποίον ο τελευταίος αποποιήθηκε μεν, εφαρμόζει δε- τσίρκο! Ευτυχώς που παραμένει σοβαρός (αν και προβλέπει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ.) ο κ. Κουτσούμπας, οποίος στην τελευταία του συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, κύριο Ιερώνυμο, δεν απαγόρευσε τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ρώμης, κύριο Φραγκίσκο, γνωστόν και ως Πάπα. Υπάρχουν επιτέλους κι ορισμένα μέτωπα, που ένα είδος ενότητας της αριστεράς κάνει δειλά την εμφάνισή του. Αμήν!  
Εμφάνιση όμως στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό επιχειρεί μονίμως και διαρκώς ο πρώην «επικεφαλής», το νυν «αρχηγός» Σταύρος. Αυτήν τη φορά ο κ. Σ. Θεοδωράκης πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Αλιβιζάτο (με ολίγην από Γιαννίτση) χωρίς, εννοείται, να τον... ρωτήσει! Λεπτομέρειες. Αλλωστε ο Σταύρος («αρχηγός» είναι, ό,τι του σφυρίξει κάνει) θα μπορούσε να έχει προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον επίσης καθηγητή κ. Μανιτάκη, αν ο πρώην Υπουργός της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση Μπαλτάκου δεν είχε προλάβει (ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του στα Δημόσια Πανεπιστήμια) να την κάνει για Ιδιωτικό, πες το Πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Τσίρκο! 
Και πάνω στην αναμπουμπούλα ξαναπλακώνει η Τρόικα, θα-τρέχει-πάλι-να-ψάξει-να-βρει-τις-«κόκκινες γραμμές» ο κ. Σαμαράς, θα ξανανεβεί στα κάγκελα ο κυρ Τζαμτζής, θα κλαίει σπαρακτικά στα πάνελ η κυρία Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, θα τσιρίζει ο Αδωνις, δεν θα πίνει το γάλα του ο κ. Γιακουμάτος, ενώ από 1ης Οκτωβρίου θα αυξήσει τα τιμολόγιά της η ΔΕΗ. Τσίρκο! Και ως άλλος «θλιμμένος κλόουν» αυτού του τσίρκου, ο κ. Κουβέλης θα επιστρέφει κι όλο θα επιστρέφει στον ΣΥΡΙΖΑ, θεϊκές μουσικές ακούγοντας να τον καλούν στο καθήκον...
Και στο μεταξύ η Ελλάδα έχει επιστρέψει στα 1960 όσον αφορά το επίπεδο ζωής, στο 1828 εις ό,τι αφορά το χρέος, στο 1940-50 όσον αφορά την ανεργία, τη μετανάστευση, τα κλειστά μαγαζιά και τους θεσμούς, στα 1980 εις ό,τι αφορά το ΑΕΠ, στο πουθενά εις όσα αφορούν τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς και το Ασφαλιστικό, στα 1840 εις ό,τι αφορά την ξενοκρατία - διακτινίζεται η χώρα σε ένα πινγκ πονγκ μέσα στον χωροχρόνο, είναι να μην έχει κουνηθεί το μυαλό μας; Ρωτήστε και την κυρία Βούλτεψη! έχει μπει με τις μπάντες ανάποδα στην Πανεπιστημίου κι αναρωτιέται πού να πηγαίνουν ανάποδα όλοι οι άλλοι... Πού να πηγαίνουν; για επίδομα πρωτογενούς πλεονάσματος ώστε να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ πάνε! Πάνε στα ΑΤΜ για να αποσύρουν τις... καταθέσεις τους, μην έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και τους τις πάρει, όπως τους πήρατε εσείς τη ζωή και την πετάξατε στα σκυλιά, γαβγίζοντας κι από πάνω ψέματα, απειλές κι εκβιασμούς.
Μόνον ψέματα, απειλές κι εκβιασμούς, ψέματα για τα σπίτια σας, απειλές για τα σπίτια μας και εκβιασμούς επιπέδου Τσολάκογλου: καθίστε να μας σφάζουν όσους θέλουν οι Γερμανοί, για να μη μας σφάξουν όλους.
Τέτοια λέτε και μιλάτε ακόμα...
Του Στάθη από enikos
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/09/blog-post_197.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters