Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί ξαφνικά σταμάτησαν οι λευκές ουρές που βλέπαμε στους ουρανούς;

Οι γνωστές σε όλους μας λευκές ουρές, προϊόν υδρατμών από τα αεροπλάνα για τους "ειδικούς", προϊόν των αεροψεκασμών κατά εμάς τους "ψεκασμένους", τις τελευταίες εβδομάδες έχουν εξαφανισθεί. Μαζί με αυτούς εξαφανίσθηκαν και οι πονοκέφαλοι. Με εξαίρεση το τριήμερο 11,12,13/9 που οι πονοκέφαλοι εντάθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν αποτέλεσμα της τεράστιας ηλιακής έκλαμψης και της γεωμαγνητικής καταιγίδας που ακολούθησε, τις τελευταίες περίπου -20-25- μέρες έχουμε ησυχία. 
Μόνο που αυτή η ησυχία στους ουρανούς με βάζει σε υποψίες και αυτό γιατί ως "ψεκασμένος" ανέκαθεν πίστευα ότι οι αεροψεκασμοί συντελούσαν στην αποχαύνωση. Μήπως κάποιοι θέλουν να ξεσηκωθούμε;

Και κλείνοντας μια ερώτηση για τους ειδικούς :Τι έγινε; Σταμάτησαν  ξαφνικά να πετάνε τα αεροπλάνο και καθάρισαν οι ουρανοί; Τώρα δεν υπάρχουν υδρατμοί από τα αεροσκάφη;
Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters