Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δωδεκάχρονη πέθανε μόλις της έκαναν το «αντικαρκινικό» εμβόλιο!

Picture

Ο ξαφνικός θάνατος ενός 12χρονου κοριτσιού στο Waukesha, του Wisconsin, λίγες ώρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου HPV Gardasil έχει συγκλονίσει την οικογένεια του κοριτσιού, και έστειλε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ερωτήσεις πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο... Έλα μου ντε...
Ο Δρ Τζέφρι Swain του τοπικού τμήματος υγείας έδωσε συνέντευξη για να δώσει την τυπική απάντηση που είναι παρόμοια με σχεδόν κάθε άλλο εμβόλιο, δηλώνοντας ότι οι σοβαρές αντιδράσεις, όπως αυτή που καταλήγει σε θάνατο είναι «πολύ σπάνιες» και "1 στο ένα εκατομμύριο ".


Υποθέτοντας ότι υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που στηρίζουν τον εν λόγω ισχυρισμό του "1ος εκατομμυρίου," πόσες δόσεις του εμβολίου HPV χορηγούνται κάθε χρόνο; Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία (Ιούλιος 2014) που είδαν το φως από το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών  εδώ  (σελίδα 7), πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έτσι, η κυβέρνηση παραδέχεται ότι είναι τουλάχιστον 9 κορίτσια κάθε χρόνο που σκοτώνονται από το εμβόλιο κατά του HPV. (στις ΗΠΑ.... γιατί το ίδιο χορηγείται και σε άλλες χώρες. Εσείς πόσο "εκατομμυριούχοι νιώθετε...;)
Υποτίθεται ότι το εμβόλιο χορηγείται για την προστασία μια προστασία ενάντια στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας ο οποίος όμως προκαλείται από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων, μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια. Πόσοι γονείς γνωρίζουν αυτή τη λεπτομέρεια, ώστε να επιλέξουν τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση  αντί ενός εμβολίου; Και πόσοι επίσης γνωρίζουν τις παρενέργειες και το ρίσκο αυτού του εμβολίου;

Παρενέργειες που έχουν αναφερθεί από το εμβόλιο κατά του HPV πριν το συγκεκριμένο περιστατικό:

  1. Πρόωρη εμμηνόπαυση ή υπογονιμότητα. - Αυτό βέβαια, δεν είναι "παρενέργεια", είναι ΣΚΌΠΙΜΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ, το έχουμε πει μέχρι και χίλιες φορές, μέρος του προγράμματος μείωσης πληθυσμού. Δείτε: 

  2. Ναρκοληψία και Αυτοάνοσες διαταραχές -Δείτε:  Η ναρκοληψία και καταπληξία μετά το Gardasil;

   3. Το σύνδρομο Guillain-Barré (GBS), εγκεφαλικό επεισόδιο, φλεβικής θρομβοεμβολής (VTE), σκωληκοειδίτιδα, επιληπτικές κρίσεις, συγκοπή (λιποθυμία) και αλλεργικές αντιδράσεις. - Δείτε: CDC HPV Εμβόλιο Γεγονότα
4. Χώρες εκτός των ΗΠΑ, ανάσχεση των εμβολίων HPV: Οι αγωγές λόγω βλάβης συνεχώς αυξάνονται - Δείτε:

5.  Δεν μπορείτε να μηνύσετε τον κατασκευαστή Εμβολίων στις ΗΠΑ. - Έχουν απόλυτη νομική ασυλία. 
Οι περισσότεροι των Αμερικάνων πολιτών (και ίσως όχι μόνο) δεν γνωρίζει ότι ένας πολίτης των ΗΠΑ, από το νόμο, δεν μπορεί να μηνύσει μια φαρμακευτική εταιρεία για βλάβη που που έχει προκληθεί από τα εμβόλια. Το Κονγκρέσσο τους έδωσε απόλυτη νομική ασυλία το 1986 και ο νόμος έγινε δεκτός από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ το 2011. Υπάρχει ένα ειδικό "δικαστήριο εμβόλιο" ονομάζεται η  Εθνικό Πρόγραμμα Βλάβης από  Εμβόλιο - Αποζημίωση  που χρηματοδοτείται μέσω ενός φόρου επί των εμβολίων. Αν πάθετε βλάβη ή πεθάνετε από ένα εμβόλιο, θα πρέπει να προσλάβετε δικηγόρο και για να ζητήσει αποζημίωση πρέπει να βρείτε κάποια παραθυράκια, καθώς δεν μπορείτε να μηνύσετε τους κατασκευαστές φαρμάκων. Αυτό μπορεί να πάρει 10 χρόνια ή και περισσότερο για να κερδίσετε την υπόθεσή και να αποζημιωθείτε. Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών δημοσιεύει συνήθως μια έκθεση κάθε δύο μήνες τους συμβιβασμούς, στην ιστοσελίδα τους. Εδώ είναι ο πιο πρόσφατος.
  6. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ κερδίζει τα Royalties από την πώληση του εμβολίου Gardasil HPV.
Ο Dr. Eric Suba προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας για να μάθει πόσα χρήματα προκύπτουν από τις πωλήσεις του Gardasil, από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, αλλά του αρνήθηκαν την αναφορά στο ύψος των εσόδων για την κυβέρνηση από αυτό το εμβόλιο (αν και Δεν αρνείται ότι κάνει κερδίζουν δικαιώματα). Γνωρίζουν οι Αμερικάνοι και οι πολίτες άλλων χωρών ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει τεράστια κέρδη  λόγω δικαιωμάτων από την πώληση του εμβολίου Gardasil; Μήπως ο γιατρός σας το γνωρίζει, ή απλά κάνει την προώθηση του εμβολίου HPV λόγω δικού τους κέρδους;
7.  Η Julie Gerberding ήταν επικεφαλής του CDC τα χρόνια που η FDA ενέκρινε το Gardasil ως εμβόλιο και είναι τώρα πρόεδρος του τμήματος εμβολίων της Merck, μιας επιχείρησης  $ 5.000 δις δολάρια το χρόνο.
Η Gerberding παραιτήθηκε από το CDC στις 20 του Γενάρη του 2009, και είναι σήμερα η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου εμβολίων της Merck, επιχείρηση ύψους 5 δις δολαρίων το χρόνο και προμηθευτής του μεγαλύτερου αριθμού των εμβολίων που συνιστά η CDC ( άρθρο εδώ ).
Πριν , λοιπόν, τρέξετε τα κορίτσια σας για εμβόλιο, κάντε τη δική σας έρευνα! Εδώ στην Ελλάδα, στην επαρχία των ΗΠΑ και κάτω από τη Γερμανική κατοχή, καμία πληροφορία σχετικά με όλα αυτά τα προβλήματα και τις παρενέργειες δεν υπάρχει. Αντίθετα, η προπαγάνδα υπέρ του εμβολίου καλά κρατεί. Τα συμφέροντα πολλά. Κι ενώ κόβουν τις εξετάσεις ΠΑΠ, δίνουν δωρεάν το εμβόλιο. Γιατί το πρώτο σώζει ζωές και γεννά παιδιά, ενώ το δεύτερο δεν κάνει τίποτα από τα δυο. Γεμίζει απλά τις τσέπες όλων των εμπλεκόμενων...
allnewz.gr
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_753.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters