Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
O Barack Obama απείλησε τη Συρία ότι αν τολμήσει να ρίξει αμερικανικά αεροπλάνα που μπαίνουν χωρίς άδεια στον συριακό εναέριο χώρο, τότε θα καταστρέψει ολόκληρο το αντιαεροπορικό, πυραυλικό σύστημα της χώρας (New York Times 14/09/14). Koινός εκβιαστής του Ποινικού Δικαίου ο  Πρόεδρος μιας τεράστιας χώρας.

Ενώ αρχικά οι αμερικανικές αρχές συντόνισαν μέσω συριακής αεράμυνας τον βομβαρδισμό θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία (οι συνεννοήσεις γίνονταν μέσα από ρωσικούς διαύλους επικοινωνίας), από την Τετάρτη ο Ομπάμα σε τηλεοπτικό του μήνυμα είχε δηλώσει ότι “δεν θα διστάσει να βομβαρδίσει και τη Συρία…”. Εκτιμάται ότι οι εντολές  για επέκταση των βομβαρδισμών  και στη Συρία έχουν δοθεί, αυτή τη φορά περιφρονώντας προκλητικά το δικαίωμα της χώρας στην εθνική κυριαρχία.
Αν αυτός ( Άσσαντ)  τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο ο κ. Ομπάμα είπε ότι θα δώσει εντολή στις αμερικανικές δυνάμεις να καθαρίσουν το συριακό σύστημα αεράμυνας που εξάλλου είναι κάτι πιο εύκολο από τον βομβαρδισμό της ISIS καθώς είναι γνωστή η ακριβής τοποθεσία του” ( ΝΥΤ).
Το Times, συμπληρώνει ότι “ο Ομπάμα προειδοποίησε ότι μια τέτοια ενέργεια από πλευράς Άσσαντ θα οδηγήσει κατευθείαν στην ανατροπή του” .
O Υπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Walid al-Moallem γνωστός για το ήθος του, χωρίς να παρασύρεται σε κύκλο αντεκδικήσεων αλλά με μοναδικό στόχο την καταπολέμηση της εγκληματικής οργάνωσης, έχει ανακοινώσει από τέλη Αυγούστου :
“Η Συρία είναι έτοιμη να συνεργασθεί και να συντονίσει κάθε διεθνή προσπάθεια για καταπολέμηση της τρομοκρατίας με σεβασμό στις αποφάσεις του ΟΗΕ και στη Συριακή κυριαρχία. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου να αναλάβουν δράση κατά της ISIS και της Nusra με την προυπόθεση του πλήρους συντονισμού με τη συριακή κυβέρνηση
Σε αντίθεση ο αλλαζόνας Υπουργός Εξωτερικών  των ΗΠΑ John Kerry, με  ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο δήλωσε χθες:
Δεν πρόκειται να συνεργασθούμε με τη Συρία… Θα κάνουμε ό,τι αυτοί δεν έκαναν ενώ είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, δηλαδή να επιτεθούμε στην ΙSIS και να την εξουδετερώσουμε.
Είναι πραγματικά θρασύτατος. Δεν φθάνει που προώθησαν, υποστήριξαν, εκπαίδευσαν, εξόπλισαν και επιχορήγησαν το οργανωμένο  Τζιχάντ που βύθισε στην κόλαση τη Συρία, τώρα κατηγορούν και την κυβέρνηση Άσσαντ που δεν κατάφερε να το εξολοθρεύσει .
Αλλά όπως είπε και ο Πρόεδρος Ομπάμα στο τηλεοπτικό μήνυμά του, “το Ισλαμικό Κράτος διέπραξε στρατηγικό σφάλμα σκοτώνοντας Αμερικανούς πολίτες…”. Μάλλον εκεί χάλασε η συμφωνία.
Τελικά η το ξέσπασμα σύγκρουσης μεταξύ ΗΠΑ και ΙSIS αφορά ξεκαθάρισμα λογαριασμών λόγω των αποκεφαλισμών των 2 αμερικανών και μόνο;
Διότι η Συρία που πραγματικά έχει δώσει αίμα στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας δηλώνει έτοιμη για συνεργασία ακόμα και με τους εχθρούς της, αφήνοντας στην άκρη το βρώμικο παρεθόν της  εις βάρος της συνομωσίας  και ακολουθώντας το “ο εχθρός το εχθρού μου, φίλος μου”.
dimpenews.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/09/blog-post_143.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters