Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΑΠΕΤΡΕΨΕ Η ΕΥΠ

20140923_54212cb107b04 
Ακρως περιεργα,και αυξηση τον προκλησεων κατα της Ελλαδας απο τους γειτονες μας Σκοπιανους, εχουμε τις τελευταιες μερες, οσο συνεχιζεται η ανασκαφη στην αμφιπολη και βρισκονται νεα εκπληκτικα ευρηματα. Δεν ειναι τυχαια η μεγαλη αυξηση της αστυνομικης δυναμης για την φρουρηση του αρχαιου ταφου!
Εδω και αρκετες μερες η ΕΥΠ εχει προειδοποιησει την Ελληνικη Κυβερνηση, οτι Σκοπιανοί πρακτορες και άλλες οργανωσεις που προερχονται απο Σκοπιανους που μενουν στο Εξωτερικο, ψευτο οργανωσεις όπως π χ Απελευθερωση της Μακεδονιας, ετοιμαζουν μια προβοκατσια στον αρχαιο ταφο της Αμφιπολης. Η προβοκατσια αυτη θα ηταν μια συγκεντρωσει απο καμια εκατοστη υποτίθεται απλους πολιτες τον Σκοπιων στον αρχαιο ταφο της αμφιπολης, και θα σηκωναν πλακατ διαμαρτυριας για δήθεν σκλαβωμενα Μακεδονικα Εδαφη απο τους Ελληνες!
Σε ολο αυτο το καλοστημενο σκηνικο τον Σκοπιανών θα επεφτε στην παγιδα η Ελληνικη Αστυνομια, που θα παρέμβαινε για να τους απωθήσει και η Σκοπιανοι θα έβρισακν την ευκαιρια αυτα τα γεγονοτα να προβληθούν απο τα διεθνη μεσα ενημερωσης! Η ΕΥΠ απο πολυ νωρις ειχε καταλαβει τα σχεδια τον Σκοπιανων, οταν ανακαλυψε περιεργες μετακινησεις δηθεν τουριστων, που ερχονται στην Ελλαδα ,και στην συνεχεια για να μην γινουν αντιληπτοί, νοικιαζουν αυτοκινητα που εχουν φυσικα Ελληνικες πινακιδες, και επισκέπτονταν ταν την αμφιπολη! Δυστυχως για αυτους τα σχεδια τους εγιναν αντιληπτα!
Και η περιοχη της αμφιπολης θυμίσει Στρατοπεδο! Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Γκρούεφσκι που ελέγχει απολύτως τα μέσα ενημερωσης στα Σκόπια έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «ερασιτεχνισμό» και «πλήρη άγνοια της ιστορίας» βρετανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το BBC, την Washington Post και τους International Business Times.
Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Dnevnik» υποστηρίζει ότι τα βρετανικά και τα αμερικανικά ΜΜΕ «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό» και τους κατηγορούν για ερασιτεχνισμο και πλήρη άγνοια της ιστορίας ,ως υποτιθέμενη απόδειξη του ισχυρισμού τους ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι «μακεδονικός» δηλαδή σκοπιανός, αφού ισχυρίζονται ότι η ΠΓΔΜ είναι ο νόμιμος διάδοχος της αρχαίας Μακεδονίας!
Σε νεα προκληση Ο αντιπρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με μία ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.
Δυστυχως δεν μας φτανουν τα εσωτερικα μας οικονομικα προβληματα,θα πρεπει να ασχολουμαστε και με τα παιδιαρισματα τον Σκοπιανον! Σπυρος Πριφτης

Πηγή
http://triklopodia.gr/skopiani-provokatsia-stin-amfipoli-apetrepse-efp/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters