Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Συμφέρον και ηθική


Έξω ο τόπος βράζει! 40 βαθμούς λέει το θερμόμετρο. Που να βγείς έξω με τέτοιο λιοπύρι! Βάζω μπροστά τον ανεμιστήρα μπας και δροσίσει μια σταλίτσα.
Απλά ανακατεύει το ζεστό αέρα και ο ιδρώτας τρέχει ποτάμι.
Ανοίγω τον υπολογιστή για παρηγοριά και ενημέρωση.
Τι ήθελα και τον άνοιξα; Διαβάζω πρώτη και καλλίτερη είδηση το προσχέδιο για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που ετοιμάζονται να ψηφίσουν οι ψοφοδεείς πολιτικοί μας. Μη και τολμήσω και αμφισβητήσω το ολοκαύτωμα των Εβραίων, μη τολμήσω και πω τον πούστη πούστη και τον γύφτο γύφτο, γιατί θα με βάλουνε στα σίδερα και θα μου κόψουνε τη συνταξούλα μου για τα δικαστικά έξοδα. 
Από μικρό παιδάκι έτσι έμαθα να τους λέω και τώρα μου λένε πως θα ασκήσω ψυχολογική βία αν χρησιμοποιήσω τις ελληνικές λέξεις που τους χαρακτηρίζουν, αλλά από δω και στο εξής πρέπει να χρησιμοποιώ τις αγγλοσαξονικές λέξεις όπως γκέι και ρομά.
Αμ το άλλο; Το λαθρομετανάστη που ίσως είναι και τζιχαντζιστής και πουλάει τις ζώνες μαϊμού στις γειτονιές, ρολόγια, τσάντες και ναρκωτικά στις πιάτσες, τους ονομάσανε οικονομικούς μετανάστες και καθώς περνάω δίπλα τους δεν πρέπει να δυσανασχετώ με την παρουσία τους, αλλά να τους βγάζω με σεβασμό το καπέλο μου.
Αμ δεν το τρώω καλλίτερα;
Όλοι αυτοί οι Μουσουλμάνοι που έχουν κουβαληθεί εδώ πέρα, προέρχονται από χώρες που βλέπουμε στις ειδήσεις πόσο σεβασμό δείχνουν στον κάθε αλλόθρησκο και στη ζωή του.
Δεν αφήνουνε κεφάλι για κεφάλι στη θέση του και ηδονίζονται βασανίζοντας τα θύματά τους πριν τα αποκεφαλίσουν, με ιδιαίτερη προτίμηση στις γυναίκες και στα παιδιά πριν τα βιάσουν.
Όλη αυτή την παγκόσμια αναστάτωση την έχουν δημιουργήσει οι Αμερικανοεβραίοι για να βάλουν στο χέρι τα πετρελαϊκά αποθέματα. Για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, θυμηθείτε πως ο πρόεδρος Τζώρτζ Μπους είχε πεί πως γίνεται για "την ειρήνη και την ελευθερία" και ο Χένρυ Κίσινγκερ που τον πόλεμο που άνοιξαν στο Ιράκ τον ονόμασε σχέδιο, λέγοντας πως είναι "ένας θρίαμβος της ελπίδας απέναντι στην εμπειρία". Τι ήθελε να πει, κανένας δεν κατάλαβε, όπως δεν καταλαβαίνει κανένας τι θέλει να πει ο αντιπρωθυπουργός της Ελλάδας Ευάγγελος Βενιζέλος όταν γενικώς ανοίγει το στόμα του.
Αυτός δεν είναι Ευ- άγγελος ρε παιδιά, είναι κακάγγελος κλαυθμών και οδυρμών που διαστρεβλώνει τα πάντα πιστεύοντας πως αυτός είναι ο έξυπνος και μείς οι χαζοί.
Σε τηλεοπτική εκπομπή που είδα τελευταία, δυο πρεσβευτές ο κ. Λευτέρης Καραγιάννης και ο κ. Περικλής Νεάρχου, μαζί με τον διεθνολόγο κ. Βασίλη Κασάπογλου τραβούσαν τα μαλλιά τους με διπλωματικό βέβαια τρόπο, για τις γκάφες και τις μοιραίες παραλείψεις αυτού του κυρίου που υποδύεται τον υπουργό εξωτερικών και παραμένει στη θέση του.     
Στην Ουκρανία πάλι τα πετρελαϊκά συμφέροντα, θέλουν να απομονώσουν και να απειλήσουν τη Ρωσία με το ΝΑΤΟ μες τα ποδάρια της, αυτή αντέδρασε και τη νύφη την πληρώνουν οι άμαχοι και οι Έλληνες ροδακινοπαραγωγοί.
Από τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που ακολουθούν κατά γράμμα και οι Προτεστάντες, διαβάζω:         
«ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1 «.. Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό (που θα δημιουργήσουμε εμείς) και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».
Και αρπάξανε την Ελλάδα με τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό νότο, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Λιβύη, την Αίγυπτο, πήγανε να βάλουν χέρι και στη Συρία αλλά εκεί τα βρήκαν μπαστούνια με τον Πούτιν να αντιστέκεται στην ακόρεστη απληστία τους.
Είδατε κεφάλια χριστιανών καρφωμένα στους φράχτες να τα τρώνε οι μύγες και τα ροδάκινα να σαπίζουν στα τελάρα, γιατί οι άπληστοι βάζουν πρώτα το συμφέρον και μετά την ηθική.
Τι ήθελα και άνοιξα τον υπολογιστή;
Θεόφιλος Αιγινήτης Ζωγράφος-Συγγραφέας

http://www.logiosermis.net/2014/08/blog-post_685.html#.U_UkRKMrHpc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters