Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ;

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της στυγερής διπλής δολοφονίας των νεαρών εθνικιστών στη Μάνη, αφού δύο 19χρονοι, πιθανόν αλβανικής καταγωγής, ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία. Πρόκειται επομένως για ένα έγκλημα με φυλετικά κίνητρα και όχι πολιτικά, όπως είχε αρχικά υποτεθεί.
Οι δυο νεαροί ηλικίας 19 χρόνων και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής Καλαμάτας, μετά την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία του γυμναστή Κωνσταντίνου Σγούρου και του ΕΠΟΠ, Γιάννη Κομμάτη....
Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.
Χαρακτηριστικό είναι ότι δέχθηκαν πισώπλατους πυροβολισμούς, κλασική συμπεριφορά της αλβανικής μαφίας.
Ο ένας νεαρός ομολόγησε τη διπλή δολοφονία τα ακριβή κίνητρα της οποίας δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί, ενώ υπέδειξαν στην Αστυνομία και ένα σημείο δέκα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκαν οι δυο σοροί στο δρόμο Καρδαμύλης- Καλαμάτας, όπου είχαν κρύψει το μοτοποδήλατο μάρκας Beverly των θυμάτων.
Ο 25χρονος ΕΠΟΠ Γιάννης Κομμάτης γεννήθηκε στη Σάμο και ζούσε στο Κοκκάρι.
Σπούδασε μηχανικός αυτοκινήτων στο Μαυρογένειο ΤΕΕ Σάμου αλλά τον κέρδισε ο Στρατός. Ήταν οπλίτης πενταετούς θητείας.
Οι συνάδελφοί του στο στρατόπεδο τον αποκαλούσαν ο "αγαθός γίγαντας" λόγω της μυϊκής διαπλάσης και της αγάπης που είχε για τη γυμναστική και το bodybuilding. Ηταν πατριώτης και πραγματικός Ελληνας με καθαρά εθνικιστικά αισθήματα.
Ο 26χρονος από την Καλαμάτα και ο 25χρονος ΕΠΟΠ από τη Σάμο είχαν διασκεδάσει με την παρέα τους στην Καρδαμύλη και στη 1.30' τα ξημερώματα της Τρίτης ενημέρωσαν τους δικούς τους ότι ξεκίνησαν με μοτοσικλέτα για την Καλαμάτα.
 
Από τότε δεν έδωσαν σημεία ζωής και οι γονείς του πρώτου που ανησύχησαν ενημέρωσαν συγγενείς του δεύτερου. 
 
Όμως, ούτε εκείνοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον 25χρονο. Με το φόβο ότι οι δύο νεαροί μπορεί να είχαν πέσει θύματα τροχαίου, καθώς η διαδρομή είναι δύσκολη, οι συγγενείς δήλωσαν την εξαφάνισή τους στην Ασφάλεια Καλαμάτας.
 
Αμέσως άρχισαν έρευνες στις οποίες συμμετείχε κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ με δύο άνδρες που έφτασαν από την Ελευσίνα μαζί με εκπαιδευμένο σκύλο.
 
Η περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα δύο πτώματα, βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτσές στο δρόμο μετά τον Κάμπο Αβίας. Περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη θα δώσει η έκθεση του ιατροδικαστή.
 
Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από αυτούς που είδαν τελευταίοι ζωντανούς τους δύο φίλους και από άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός τους.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες εις εκ των δύο ήταν επαγγελματίας οπλίτης του Στρατού Ξηράς σε άδεια. Και οι δύο ασχολούνταν φανατικά με τη γυμναστική.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/08/2_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters