Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 25-06-2014
lamprakis
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης : Καλησπέρα σε όλους σας, χαιρετισμούς αγωνιστικούς. Έχουμε περίεργες ψυχολογίες και καταστάσεις και ο λόγος είναι ότι θα περίμενε κανένας τουλάχιστον από το δικαστικό σώμα να αρθεί στο επίπεδο που έπρεπε σ΄ αυτήν την εθνική συγκυρία για να μπορέσει ίσως και να απελευθερώσει τον Ελληνισμό. Πολύ συχνά ακούγεται τουλάχιστον μέσα στους ευαισθητοποιημένους Έλληνες ότι υπάρχει ένα σύμπλεγμα πολιτικού του δικαστικού και των μέσων ενημερώσεως ένα σύμπλεγμα το οποίο εξαρτάται κατευθείαν από τους επικυρίαρχους. Είχαμε την ελπίδα ότι το δικαστικό σώμα θα είχε τουλάχιστον την ευαισθησία να μην πωλήσει την Ελλάδα έναντι πινακίου φακής. 
Κατηγορείτε συνήθως κάποιους δημοσιογράφους οι οποίοι αφού μάθουν τα άπλυτα του Α του Β πολιτικού, του οποιοδήποτε εκκλησιαστικού ανδρός κατόπιν τον εκβιάζουν για χρήματα και αυτό είναι πολύ συχνό φαινόμενο στον Ελληνικό χώρο το ξέρετε πολύ καλά. Εξάλλου είχαμε το μεγάλο παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα, όπως σας είπα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος ενώ είχε στα χέρια του τα εχέγγυα να απελευθερώσει την χώρα τα επώλησε για τον δικό του προσπορισμό. Είχαμε όμως την ελπίδα ότι το δικαστικό σώμα δεν θα έκανε το ίδιο η εντός εισαγωγικών τυφλή δικαιοσύνη δεν θα χτύπαγε τις τσέπες πρώτα να δει αν θα είναι μισό άδειες ή μισό γεμάτες προτού δικάσει.
Δυστυχώς όπως σας είπε ο Αντώνης και αυτοί είναι προδότες και αυτοί είναι δωσίλογοι και κάποιος πρέπει να τους δικάσει. Να δικάσει τους δικαστάς διότι είναι η μοναδική ιστορική συγκυρία στην ιστορία του Ελληνισμού όπου σύσσωμο στο δικαστικό σώμα επώλησε τις συνειδήσεις του. Περιμέναν αυτήν την ευκαιρία για πάρα πού καιρό από το 2008 που άρχισαν να τους κόβουν τους μισθούς δεν είχαν βρει την κατάλληλη δικλίδα πιέσεως προς τον πολιτικό κόσμο στο νομοθετικό σώμα δηλαδή για να περιβάλουν την επαναφορά των μισθών τους στα προ της κρίσεως επίπεδα. 

ΤΧΣ, ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ & Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Δέστε λοιπόν τι έγινε αμέσως από την στιγμή που κατετέθη η πρόταση στις 15 Μαΐου. Δεν υπήρχε σκέψη ή προγραμματισμός σε κανενός το μυαλό να καταργηθεί το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Ενόμιζαν ότι είχαν κάνει την δουλειά τους καλά και ότι θα παρέδιδαν στους Εβραίους όλα τα λάφυρα που έχουν κλέψει από τον καθένα από σας καθώς και από τη δημόσια περιουσία.
Όταν εμφανίστηκε η προσφορά του Αρτέμη το πρώτο πράγμα που κάνανε ήταν να πανικοβληθούν να αρχίσουν να ψάχνουν κάποιον ο οποίος θα μπορούσε να διαχειριστεί το θέμα αυτό και στο επίπεδο του Τ.χ.Σ. αλλά και στο επίπεδο της κεντρικής τραπέζης. Ένας από τους κύριους λόγους μετακίνησης του Στουρνάρα στην τράπεζα της Ελλάδος είναι αυτός επίσης για να μην αφήσει πίσω και την παραμικρή πιθανότητα να γίνει μια στραβή από κάποιον πιθανώς Έλληνα λέει «φεύγω αλλά πρέπει να διαλύσω και το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας ούτως ώστε να μην μπορεί κανένας πλέον να ζητήσει λόγο γιατί πήρατε την χαμηλότερη προσφορά και όχι την διπλή προσφορά, αυτό ήταν το πρώτο.
Είπαμε λοιπόν ότι σε πολιτικό επίπεδο ξέρουμε ότι ο κύριος Στουρνάρας είναι της λέσχης των 300 παίρνει εντολές κατευθείαν από αυτούς που παίρνει εντολές, δεν έχει καμία σχέση με τον Ελληνισμό, είναι ένας ανθέλληνας ο οποίος για μένα πρέπει α κρεμαστεί στο σύνταγμα και να είναι σε κοινή θέα, αυτή είναι ίσως η μοναδική τιμωρία που αρμόζει στον Στουρνάρα, πέραν αυτού όμως πρέπει να σας πω ότι είχα την ελπίδα την περασμένη εβδομάδα που σας ομιλούσα ότι κάποιοι από τους δικαστικούς θα ήροντο στο επίπεδο των απαιτήσεων του έθνους. Δυστυχώς είναι και αυτοί πουλημένοι προδότες και δεν υπάρχει πλέον θεσμός ο οποίος να μπορεί α δικάσει αυτήν την εθνική προδοσία. Ο μόνος θεσμός είναι μέσα στην ψυχή σας, είναι ο κάθε ένας από σας, κυρίως όμως όλοι εσείς. Έχουμε φτάσει σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις παιδιά, πάρα πολύ επικίνδυνες.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
Όταν ξεπωλείται εντελώς, όταν πλειστηριάζεται και η συνολική συνειδητότητα του δικαστικού σώματος, ακούσατε ότι ξαφνικά ανακάλυψαν ότι 15-20 αεροπαγίτες οι οποίοι είχαν αντιρρήσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό των Καζάρων έπρεπε να απολυθούν δια νυκτός. Την Πέμπτη παρέλαβαν την προσφορά για την διάσωση των Ελληνικών τραπεζών την Κυριακή τους απέλυσαν όλους. Τον πρόεδρο του Αρείου πάγου , τον πρόεδρο του ελεγκτικού συνεδρίου, τουλάχιστον 3 εισαγγελείς και άλλους 11 Αεροπαγίτες οι οποίοι είχαν κάποιες συνειδησιακές αντιδράσεις.
Έπρεπε λοιπόν αυτοί να φύγουν από την μέση, ήτανε το εμπόδιο για την καθολική παράδοση του Ελληνικού δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου στα νύχια των Καζάρων. Ήλπιζα ότι κάποιος θα βρεθεί έστω ένας να πει δεν θέλω εγώ την αύξηση αλλά θέλω την επαναφορά της εθνικής κυριαρχίας, αντί αυτού αντίλλαξαν την ελευθερία την δική σας σαν σύνολο με 360 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά είναι τα καθυστερούμενα τα οποία έχουν από την ημέρα που τους κόψαν τους μισθούς.
Τέτοιο πραξικόπημα δικαστικό δεν έχει γίνει ούτε επί Χίτλερ στην Γερμανία. Αποφασίζουν δηλαδή αυτοί οι κύριοι ότι είναι παράνομο το γεγονός ότι τους κόψαν τους μισθούς στο νομοθετικό σώμα οι Καζάροι, οι Εβραίοι , ο Σόιμπλε, η Μέρκελ και αυτός που είναι από πίσω αλλά ο υπόλοιπος λαός δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτή την νομοθεσία. Εάν υπήρχε κάποιο δικαστικό σώμα που πραγματικά να ακούσει τις διάφορες πλευρές θα έπρεπε να αποφασίσει ή ότι είναι παράνομη αυτή η δωροδοκία των δικαστών ή πρέπει οι μισθοί και οι συντάξεις όλων των Ελλήνων να επανέλθουν στα προ τις κρίσεως χρόνια, και τα δύο μαζί αποκλείεται να είναι νόμιμα κάποιοι Έλληνες να είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους Έλληνες. 

ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ
Φανταστείτε όμως, σκεφτείτε, τι ενεργειακά και δεν το αφήνω μόνο μόνο στα ενεργειακά, τι ενεργειακά κεφάλαια και όχι μόνο εστοίχισε να αποτρέψουνε την προσοχή του λαού από το ουσιαστικό πρόβλημα της πωλήσεως της χώρας με ένα πέναλτι όπως λέει ο Αντώνης, αυτό έγινε στην ουσία. Όταν οι αλήθειες μαθευτούν θα καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη με αυτό το πέναλτι. Αυτό ουσιαστικά αποπροσανατόλισε τον λαό από την μεγάλη προδοσία, δηλαδή από την χουντική θα έλεγα επιβολή του δικαστικού σώματος ότι αυτοί οι ίδιοι οι δικαστικοί είναι πιο ίσοι από τους υπόλοιπους Έλληνες. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο έτσι ; αυτομάτως αυτό ανήγει και την πόρτα στους βουλευτάς να ζητήσουν το ίδιο, θα δείτε λοιπόν ότι μετά από λίγο και η βουλή θα ψηφήσει για τον εαυτό της άλλα 350 ή 500 ή και 1 δις καθυστερούμενα και αυτά που έχουν κοπεί από τους μισθούς και τις συντάξεις των πρώην πολιτικών. Τόσο δούλοι παιδιά είμαστε όλοι ; ερωτάτε τώρα η κοινή λογική, εάν έχουν καταργηθεί οι θεσμοί, εάν δεν υπάρχει πλέον κάποιος Έλλην σε αρχή, τι απομένει στους αληθινούς Έλληνες ; τι απομένει ;

mnymosiniΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ
25-06-2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebookEI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙ END ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 100δις ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ Α. ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.
mn33

http://alfeiospotamos.gr/?p=7694

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters