Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΑΙΓΙΣ. ΑΝΑΛΥΣΙΣ.

tyfdias
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΦΩΕΑ!
«…Δεν έμελλε ο Τυφωεύς να κατέχει τα όπλα του Δία.Αφού εισήλθε ο Κρονίδης Ζεύς μαζί με τον τοξοφόρο Έρωταστον περιστρεφόμενο πόλο έφτασε και συνάντησε τον περιπλανώμενο Κάδμο, που ανήσυχα έψαχνε στο βουνόκαι μηχανεύτηκε μια κοινή πανουργία,για να κόψειτο νήμα της μαύρης Μοίρας του Τυφωέα.
Τότε ο συνοδοιπόρος του παντοκράτορα Δία,ο αιγοβοσκός Πάνας του έδωσε βόδια και πρόβατα και κοπάδια αιγών με ωραία κέρατα.
Έκτισε πάνω στο δάπεδο μία καλύβα από καλάμια πλέκοντάς τασε ελικοειδείς δεσμούς και με κάποια άγνωστη μορφή έντυσετο σώμα του Κάδμου με ποιμενικό μανδύα και κάλυψε τον ψεύτικο βοσκόμε απατηλό ένδυμα.
Φέρνοντας στον έμπειρο Κάδμο μία δολερή φλογέρατην έδωσε ως καθοδηγήτρια στην εξολόθρευση του Τυφωέα.Κι αφού κάλεσε ο Ζεύς τον ψεύτικο βοσκό και τον φτερωτό ηνίοχοτου ανθρώπινου γένους,τους ανακοίνωσε από κοινού την επιθυμία του’»Κάδμε,φίλε μου,παίξε με τη φλογέρα και ο ουρανός θα γίνει καθαρός.Αν καθυστερήσεις,ο Όλυμπος θα μαστιγώνεται.Γιατί ο Τυφωεύςέχει οπλιστεί με τα δικά μου ουράνια όπλα. Μόνο η αιγίδα μου έχει απομείνει.
Αλλά τι μπορεί να κάνει η αιγίδα μου συναγωνιζόμενη τον κεραυνό του Τυφωέα; Φοβάμαι μήπως γελάσει ο γέροντας Κρόνος,θαυμάζω τον γενναίο Ιαπετόπου αντιστέκεται στη βία που κρατά ψηλά το κεφάλι’Φοβάμαι πιο πολύ για την Ελλάδα,που γεννά μύθους,μήπως κάποιος από τους Αχαιούς αποκαλέσει τον Τυφωέα βροχοποιό και βασιλιά του ουρανούή υπέρτατο χρησιμοποιώντας το δικό μου όνομα.» πηγή

aigidadiow
ΑΙΓΙΔΑ
 
Αμυντικό και επιθετικό όπλο του Διός. Ως αμυντικό όπλο έπαιζε ρόλο ασπίδας και αποτροπής. Ως επιθετικό, συμπύκνωνε τα σύννεφα και προκαλούσε καταιγίδες με αστραπές και κεραυνούς.
 
Η αιγίδα ήταν σαν θώρακας που την φορούσε ο Δίας στο στήθος του και ήταν κατασκευασμένη απο το δέρμα της αιγός Αμάλθειας. Όταν ο Δίας αντιμετώπιζε τους Γίγαντες, η Γη τον συμβούλεψε να κατασκευάσει ασπίδα απο δέρμα κατσίκας (ΑΙΓΑ =>ΓΑΙΑ=>ΑΓΙΑ), που ήταν αδιαπέραστο ακόμη και απο τον κεραυνό.
 
Ο Ήφαιστος με το δέρμα φιλοτέχνησε γύρω απο το κεφάλι της Γοργούς, παραστάσεις του Φόβου, της Αλκής, της Έριδος και του Πολέμου. Γύρω – γύρω στην περιφέρεια την στόλισε με εκατό χρυσούς θυσάνους.
 
Την αιγίδα του ο Δίας την δάνειζε μόνο στην Αθηνά και στον Απόλλωνα. Η αιγίδα που φορούσε η Αθηνά ήταν διαφορετική απο του Διός. Αυτή ήταν φτιαγμένη απο δέρμα φιδιών και είχε στο μέσον το κεφάλι της Μέδουσας.
 
Του Ηφαίστου η αιγίδα που φορούσε ο Δίας, ήταν φτιαγμένη για να δημιουργεί στροβιλισμούς των κινούμενων ανέμων με ελεγχόμενη κατεύθυνση. Ήταν δηλ. ένα όπλο τρομακτικής ισχύος που όταν σειόταν έθετε σε καταστάσεις πανικού τους αντιπάλους, επηρεάζοντας ψυχοτρονικά με φόβο, ανδρεία, σύγχυση και τελικά νικηφόρα έκβαση. Επομένως εδώ καταδεικνύεται ο σημαντικότατος ρόλος που παίζει και η ψυχολογία σε έναν πόλεμο. 

Όταν η αιγίδα είναι ακίνητη δεν προξενεί τίποτε, όταν όμως αρχίζει να σείεται και να δονείται (να έχει παλμική κίνηση), τότε και μόνον τίθεται σε λειτουργία. Αυτό μας δείχνει ότι πρέπει η κίνηση να δημιουργεί τους αρχικούς στροβίλους, οι οποίοι αυξάνουν γεωμετρικώς την δύναμή τους σε τρομακτικής ισχύος βαθμό. Επειδή δε είναι και ελεγχόμενη η δύναμη αυτή, ως ενεργειακό όπλο είναι σχεδόν ακατανίκητο. Λέω σχεδόν, διότι πιστεύω ότι το τρωτό σημείο, πρέπει να είναι η αναστροφή στροβιλισμού με άλλο όπλο που αποσυντονίζει την κυματική φορά και την καταστρέφει. Ο στροβιλισμός σίγουρα δημιουργεί ισχυρότατο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχει θετικό και αρνητικό πόλο >επιθέσεως –αποτροπής.
 
Επειδή η αιγίδα είναι υπέρτατο κοσμικό-αιθερικό-ψυχικό όπλο, χρησιμοποιείται μόνον απο τον Δία, την σώφρονα Αθηνά και τον φωτοδότη Απόλλωνα. Οι δυνάμεις που εκλύονται εκ της περιστροφής, είναι προφανώς αιθερικές, ή ιονισμένα αιθερικά συμπυκνωμένα κύματα, τα οποία όταν εξαπολύονται σε αντίπαλο, αποσυμπυκνώνονται ταχύτατα και επειδή απλώνονται σε χώρο καταστρέφουν ότι ήδη υπάρχει εκεί !
 

http://alfeiospotamos.gr/?p=7729

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters