Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Απάντηση στον Σαμαρά για το "Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαινει"

Κώστας Λιανίδης

Με αφορμή τις ανεκδιήγητες μπαρούφες που είπε πάλι ο Σαμαράς, να πω κατ αρχήν οτι τον κοινωνικό δαρβινισμό, την αντίληψη δηλαδή οτι σε μια κοινωνία ο ισχυρός οργανισμός προσαρμόζεται και ο αδύναμος πεθαίνει (και οτι αυτό είναι “φυσικό”) την ασπάζονται μονάχα δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι φασίστες και οι νεοφιλελεύθεροι. Βέβαια, επειδή ο βιολογικός φασισμός απο τον οικονομικό δε βρίσκονται και πολύ μακριά όσον αφορά...
την ουσία, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάνουν overlap και δε μπορείς να τους ξεχωρίσεις όπως συμβαίνει στην περίπτωση του πρωθυπουργού και αρκετών φίλων του, πρώην και νυν υπουργών.
Τέλοσπάντων, παρά τα όσα λέει ο Σαμαράς, οι υπόλοιποι, οι κανονικοί άνθρωποι θεωρούν υποχρέωση μιας κοινωνίας το να μπορεί να εξασφαλίσει τις στοιχειώδεις συνθήκες για να αναπτυχθεί, να μορφωθεί και να ζήσει ένας άνθρωπος διότι ακόμα κι αν δούμε την κοινωνία ανταγωνιστικά όπως οι φιλελέδες, προτού βάλεις 10 δρομείς να τρέξουν για να μετρήσεις τις δυνάμεις τους πρέπει πρώτα να φτιάξεις δρομείς (όχι να βάλεις ένα παιδάκι με το Γιουσέιν Μπολτ και να το βαφτίσεις ανταγωνισμό) και επίσης να εξασφαλίσεις οτι θα τρέχουν όλοι στο ίδιο ταρτάν (όχι ο ένας στο ΟΑΚΑ κι ο άλλος ανηφόρα στο βουνό). Αν ο Σαμαράς και οι φιλελέδες δεν το καταλαβαίνουν αυτό και νομίζουν οτι επιβιώνουν απλά επειδή είναι τρομερά ικανοί οργανισμοί, κι ότι όλα αυτά είναι κατάλοιπα του κομμουνισμού (!!!) τους προτείνω να δοκιμάσουν να πάνε σε ένα χωριό και να ζήσουν με 300 ευρώ σύνταξη ή να χρειαστεί να εγχειριστούν επειγόντως και να τους πουν ελάτε μετά απο 8 μήνες.
Τέλος, για όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι μεγέθους καταστροφή συντελείται να πω οτι το κοινωνικό κεφάλαιο που δημιουργήθηκε απο το -όποιο- κράτος πρόνοιας και τις δομές των προηγούμενων ετών δεν έχει ακόμα εξανεμιστεί, και το κοινωνικό κόστος που προκαλείται απο την παρακμή δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί βρισκόμαστε σε μεταβατική περίοδο. Αυτό που πάνε να δημιουργήσουν οι Σαμαράδες θα το καταλάβουμε καλύτερα σε μερικά χρονάκια όταν δε θα χουμε να ζηλέψουμε τίποτα απο κάποια φεουδαρχικά καθεστώτα της υποσαχάριας Αφρικής
Από netakias 
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9500.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters