Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Διαίρει και βασίλευε - Η υποδούλωση των επόμενων γενεών.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ

Ψυχολογικά πειράματα και η βαθύτερη κατανόηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων
Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Επιλέξαμε αυτό το βίντεο σαν το καλύτερο σε κατανόηση και περιγραφή των διαδικασιών που χρησιμοποιεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων για να σκλαβώσει εμάς και τα παιδιά μας.

Το βίντεο είναι μία ώρα, αλλά αξίζει να το δείτε ολόκληρο όχι μόνο μία φορά αλλά και 2 και 3 και 4 φορές μέχρι να το μάθετε απέξω.Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο πρέπει να το μάθετε απ'έξω. Πιστεύουμε αληθινά οτι κάθε παιδί απο 15 ετών και πάνω πρέπει να δει αυτό το βίντεο. Απο 15 ετών έως 80 ετών. Θα ήταν ευχής έργον όποιος γνωρίζει εκπαιδευτικούς να τους πείσει να το δούνε. Γιατί ξέρουμε οτι τα μεγάλα βίντεο δύσκολα κάθεται κάποιος μία ώρα να τα δεί. Κάντε ότι είναι δυνατόν για να το δούνε περισσότεροι..
Προσέξτε ειδικά απο το 40ό λεπτό μέχρι το 47ό περίπου και θυμηθείτε πόσες φορές κάνετε αυτό που περιγράφει το βίντεο και αν είστε λίγο πιο ειλικρινείς, παραδεχθείτε οτι το κάνετε απο τότε που γεννηθήκατε.


ΠΗΓΗ
thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters