Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σε 40 μέρες θα ξανά λάμψει ο ήλιος για την ανθρωπότητα !


Η μικρή κουκκίδα σκόνης που μεταφέρει την Ζωή μέσα στις εσχατιές του σύμπαντος μόλις εισήλθε στο μονοπάτι του μαυροψυχη!
Η γειτονιά εδώ ειναι άσχημη και σκοτεινή ...το φως που έρχεται εδώ δεν ειναι από την Πηγή άλλα τεχνικό!
Εδώ δεν ζει πια η συνείδηση και τίποτα θείο δεν εισέρχεται !
Ο Ήλιος έχει προβλέψει και έχει αφήσει σπίθες συνείδησις σε τυχαίους ανθρώπους ώστε να μπορέσουν στα δύσκολα οι άνθρωποι να δουν μέσα από το πνευματικό σκοτάδι !
Σε 40 μέρες ξανά θα βγούμε στην πορεία που θα περνά σιγά σιγά στο αληθινο φως !
Θέλει προσοχή η περίοδος αυτή όχι τόσο στα γεγονότα που θα εντείνουν την παρουσία τους στο να διοικήσουν με τον φόβο όσο στο επίπεδο που λειτουργεί μέσα μας σαν αντίληψη ,πεποίθηση,πίστη ,ιδέα και πληροφορία !
Ο μαυροψυχης θέλει την άποψη σου , θέλει την γνώμη σου , την ψήφο σου , την απόφαση σου!
Τώρα παρα ποτέ ο πόλεμος στο πεδίο θα είναι ο σκληρότερος όλων και θα παραμείνουν μόνο αυτοί που θα είναι ικανοί για το μεγάλο κάλεσμα και την μεγάλη μάχη!
Όλοι εσείς που μέσα σας γνωρίζεται είσαστε συμμέτοχοι σε έναν αγώνα άνισο , σε έναν αγώνα που ο σκοπός σας είναι να μην χαθεί η ανθρώπινη συνείδηση , να μην χαθεί η ουσία του πνεύματος και της ζωής! Πρέπει να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι σαν ανθρωπότητα από αυτή την σκοτεινή και γεμάτη νοητικούς ιούς περίοδο !
Εισερχόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι της ανθρωπότητας !!!!
Κεφάλια ψηλά, μάτια με φωτιά, καρδια γεμάτη αγάπη!
Να προσέχετε όλοι...
Stranger....

http://www.katohika.gr/2014/07/se-40-meres-tha-ksana-lampsi-o-ilios-gia-tin-anthropotita.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters