Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Το χαμένο έδαφος της Παλαιστίνης από το 1946



Η αιώνια διαμάχη δύο κρατών για το ίδιο κομμάτι γης - Δείτε το γράφημα
Ισραήλ και Παλαιστίνη μάχονται για πολλά χρόνια για το ίδιο κομμάτι γης. Ένα κομμάτι γης για το οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι και έχουν εγκαταλείψει τον τόπο τους ακόμα περισσότεροι.
Στο πέρασμα των χρόνων οι αναζωπυρώσεις ήταν συχνές και οι αιματοχυσίες μια θλιβερή πραγματικότητα, την ίδια στιγμή που παίζεται ένα σκληρό διπλωματικό πόκερ στις πλάτες των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους σε αυτή την αρχαία ισραηλινοπαλαιστινιακή διένεξη.
Άλυτα παραμένουν μέχρι και σήμερα ζητήματα όπως η κατανομή των φυσικών πόρων, οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες και οι οικισμοί των Ισραηλινών.
Σε διάστημα σχεδόν 60 ετών (από το 1946 έως το 2010) το Ισραήλ έχει καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της παλαιστινιακής γης, όπως φαίνεται πολύ χαρακτηριστικά στον παρακάτω χάρτη.
http://www.apocalypsejohn.com/2014/07/to-xameno-edafos-ths-palaistinhs-apo-to-1946.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters