Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Μεγάλη επίθεση των δυνάμεων της Νέας Ρωσίας σε ουκρανικές μονάδες και Αμερικανούς μισθοφόρους στα σύνορα με Ρωσία(vid)

 
Μεγάλη επίθεση ξεκίνησαν οι Δυνάμεις Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ προς αποκατάσταση της επικοινωνίας τους νεοσύστατου κράτους της με την Ρωσία στα νότια της επικράτειας.
 
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε δύο μονάδες του ουκρανικού Στρατού και μία μονάδα νεοναζιστών του Δεξιού Τομέα που υποδύονται τους "Εθνοφύλακες", ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εγκαταστάσεις αυτές υπάρχουν και τουλάχιστον δέκα Αμερικανοί μισθοφόροι της πρώην Blackwater που συντονίζουν τους Ουκρανούς. Μέχρι στιγμής έχει σκοτωθεί ένας Αμερικανός μισθοφόρος.
 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι μονάδες αυτές ελέγχουν τις συνοριακές διαβάσεις, στα σύνορα με την Ρωσία και εξέπεμπαν περιπόλους δσχαιρένοντας τη έλευση ενίσχύσεων από Ρώσους εθελοντές.
 
Επίσης σε κτίριο της περιοχής κρατούνταν πρώην Ουκρανοί στρατιώτες που αρνήθηκαν να πυροβολήσουν εναντίον άοπλων ρωσόφωνων πολιτών και συνελήφθησαν.
 
Η επίθεση πραγματοποιήθηκε με βλήματα όλμων, και RPG, πολλά κτίρια του στρατοπέδου άρπαξαν φωτιά ενώ από την επίθεση δεν έχει γίνει γνωστές οι απώλειες των νεοναζιστών του Δεξιού Τομεα και των μισθφόρων που πολεμούν μαζί τους με πληρωμή από αμερικανικά μυστικά κονδύλια.
 
Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι σφοδρές συγκρούσεις κι οι κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν τις εστίες τους από τον φόβο των αντιποίνων.
 
Μια ουκρανική μηχανοκίνητη φάλαγγα αποτελούμενη από τέσσερα BRDM και τέσσερα BMP-1 ξεκίνησε από το υπό κατοχή αεροδρόμιο του Λούγκανσγκ το οποίο απέχει 20 χλμ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σκοτωθεί ένας άοπλος πολίτης και δύο άντρες των δυνάμεων Αυτοάμυνας.
 
Σε άλλο σημείο της περιφέρειας ένα ορφανοτροφείο και το Ινστιτούτο Έρευνας της πόλης Σλαβιάνσκ της ανατολικής Ουκρανίας καταστράφηκαν το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια επίθεσης του ουκρανικού Στρατού.
 
Ωστόσο, παρά την αρχική αναστάτωση που επικράτησε, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, η ανακούφιση ήταν μεγάλη όταν επιβεβαιώθηκε ότι το κτίριο του ορφανοτροφείου ήταν άδειο, αφού τα παιδιά είχαν κληθεί να το εγκαταλείψουν στις 19 Μαΐου, εν μέσω των σφοδρών συγκρούσεων στην πόλη.
 
 
 
 
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters