Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Η Ρωσία στέλνει μήνυμα - απάντηση στην Ουκρανία




Με στρατιωτική άσκηση και εκτοξεύσεις πυραύλων Iskander-Μ απαντά η Ρωσία στις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού στις Ανατολικές περιοχές
Μετάφραση - Απόδοση Γ. Μοτσάκος
Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει στρατιωτική άσκηση των στρατηγικών δυνάμεων, από τις 28 Μαΐου έως τις 05 Ιουνίου, με την εκτόξευση και διηπειρωτικών πυραύλων. Οι πολεμικές ασκήσεις του ρωσικού στρατού λαμβάνουν χώρα μέσα στο σκηνικό της βίας στην ανατολική Ουκρανία.

Σε ανακοίνωση του σήμερα Δευτέρα, το ρωσικό ΥΠΑΜ δήλωσε ότι οι στρατιωτικές ασκήσεις της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη και θα περιλαμβάνουν και την ανάπτυξη πυραύλων εδάφους–εδάφους Iskander-Μ. Ανέφερε επίσης ότι οι πύραυλοι αυτοί διαθέτουν την ικανότητα να πλήξουν στόχους 280 χιλιόμετρα μακριά και οι οποίοι μεταφέρθηκαν αεροπορικώς από βαρέου τύπου μεταγωγικά αεροσκάφη Il-476, στην περιοχή της άσκησης.
Επίσης ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου ανέφερε την συμμετοχή βομβαρδιστικών αεροσκαφών μεγάλου βεληνεκούς (πιθανόν Tu-95 Bear) καθώς και εκτοξεύσεις πυραύλων τύπου κρούζ σε επίγειους στόχους. Το υπουργείο όμως δεν διευκρίνισε σε ποιες περιοχές πραγματοποιείται η μεγάλη αυτή στρατιωτική άσκηση.
Σχόλιο: Οι ασκήσεις εμπλέκουν σημαντικό αριθμό μέσων και προσωπικό στην δυτική στρατιωτική περιφέρεια. Οι σκληρές μάχες και οι ωμότητες από τις δυνάμεις του «δεξιού τομέα» στους ρωσόφωνους, σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, έχουν εξοργίσει αρκετά το Κρεμλίνο. 
Επίσης τις προηγούμενες ημέρες ο διεθνής τύπος επεσήμαινε την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τα ουκρανικά σύνορα. Το τι μέλλει γενέσθαι παραμένει ασαφές, με τις δύο πλευρές να συγκρούονται σφοδρά στις μεγάλες πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας.
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2850.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters