Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: BRETTON WOODS ΕΝ ΙΣΧΥ

10474901_1492550134312512_8701421536058544234_n 
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: BRETTON WOODS ΕΝ ΙΣΧΥ
ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΡΗΝΟΣ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Η εταιρία η οποία έχει ιδιοκτησία την Γερμανία ονομάζεται KFW. H KFW είναι μια τεράστια τράπεζα της οποίας θυγατρική εταιρία είναι το Federal Republic of Germany. Όπως η εταιρία στην Αμερική ονομάζεται CEDE με διεύθυνση 55 st στο Μανχάταν και έχει σαν θυγατρική THE UNITED STATES OF AMERICA. Τόσον η Γερμανία όσον και η Αμερική είναι δύο μεγάλες εταιρίες. Σας το λέω αυτό γιατί τις τελευταίες μέρες μου κάνει τρομερή εντύπωση ένας από τους “αγαπητούς φίλους”, πολέμιους του οργανισμού END, ο κύριος Ελευθέριος Ρήνος, κατά πάντα άξιος και ευφυής άνθρωπος, ο οποίος προκαλεί έναν άλλον συναγωνιστή- άσχετο βέβαια με τον οργανισμό END, τον κύριο Γιάννη Καλογερόπουλο, και προσπαθεί να τον παρασύρει σε μία τραγελαφική παράσταση, έλα λέει να πάρουμε τηλέφωνο στο Υπουργείο οικονομικών της Αμερικής να πιστοποιήσουμε αν τα ομόλογα είναι αληθινά στην τηλεόραση. Λοιπόν, επειδή ο κύριος Ρήνος, παρ ότι ο άνθρωπος έχει γεννηθεί ευφυής, επειδή ο κύριος Ρήνος έχει πάρει κακό δρόμο, καλό θα ήταν να σταματήσει τα τεχνάσματα. Αυτά τα τεχνάσματα να πάρουμε τηλέφωνο τον ξάδελφό μας να μας πει ότι δεν είναι καλά τα ομόλογα μέσω τηλεφώνου μπροστά στην κάμερα, δεν αρμόζουν σε συνειδητοποιημένους Έλληνες. Ξέρετε καλά ότι υπάρχει δομή- τουλάχιστον φαινομενική- στην αμερικανική κοινωνία.
Λοιπόν να ειδοποιήσουμε και να κάνουμε γνωστό στον κύριο Ρήνο ότι Υπουργείο Οικονομικών στην Αμερική δεν υπάρχει. Κατηργήθη το 1921 και έκτοτε ουδέποτε η Αμερική είχε Υπουργείο Οικονομικών. Ό,τι χρήματα στέλνονται έξω, ακόμα και οι συντάξεις οι οποίες πληρώνονται μέσω του Social Security, το οποίο πρέπει να σας πω ότι το Social Security δηλαδή το Ταμείο Συντάξεων των αμερικανών είναι κάτω από την απόλυτη εποπτεία και κυριαρχία της βασίλισσας της Αγγλίας. Η τελευταία αλλαγή που έγινε στο σύνταγμα όσον αφορά τις συντάξεις στην Αμερική, έγινε το 1997 και υπεγράφει στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μαζί με τη βασίλισσα. Η Γερουσία και η Βουλή της Αμερικής δεν είχε τίποτε απολύτως να κάνει με αυτό. Η εφορία της Αμερικής δεν είναι κρατική εταιρία, είναι μια ιδιωτική εταιρία η οποία είναι εταιρία που εξυπηρετεί τους Καζάρους, τους Ροθτσάιλντ και την οποία την δημιούργησαν σαν εγγύηση ότι θα πάρουν υποτίθεται πίσω τα δανεικά που δώσανε στην Αμερική. Κάπου εδώ έχω έναν κατάλογο, δεν ξέρω αν μπορούμε να τον βρούμε, ποιοι είναι οι κύριοι δανειστές της Αμερικής. Για να καταλάβετε την μεγάλη απάτη θα προσπαθήσω να το βρω και να σας διαβάσω.
ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ & Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
Κατ αρχήν σας διαβάζω κάτι από μια δικαστική απόφαση η οποία υπεγράφη στις 20 Απριλίου του 2000. Η απόφασις αυτή είναι από το Ανώτατο Δικαστήριο από το Άϊνταχο. Ο μηνυτής ονομάζεται Diversified Metal Products και ο μηνυόμενος είναι η εφορία. Εδώ λοιπόν ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών στην τέταρτη παράγραφο λέει ακριβώς το εξής: «Αρνούμεθα ότι το ΙRS (εφορία) είναι μία υπηρεσία που ανήκει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.» Αυτά τα λέει ο Γενικός Εισαγγελέας της Αμερικής το 2000 στις 20 Απριλιου. Εάν αυτό δεν σας αρκεί έχουμε πολλά τέτοια, πάρα πολλά! Έχουμε λοιπόν και το ΦΕΚ της Αμερικής από το 1921 όπου καταργήθηκαν το Υπουργείο και τα Υφυπουργεία. Λοιπόν είναι το 66ο Κογκρέσο στην παράγραφο 2, Κεφάλαιο 214, σελίδα 654, το οποίον σας λέω ακριβώς πώς περιγράφεται: «Με αυτή εδώ την νομοθεσία, ο νόμος ο οποίος είχε δημιουργήσει το Υπουργείο Οικονομικών και τα Υφυπουργεία Οικονομικών στις πόλεις Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Βαλτιμόρη, Νέα Ορλεάνη, Σέντ Λούις, Σαν Φρανσίσκο, Σινσινάτι, Σικάγο καταργείται. Όλες οι καταθέσεις και οι λογαριασμοί μεταφέρονται στην Federal Reserve η οποία από σήμερον λειτουργεί σαν Υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών». Αυτός είναι ο νόμος ο οποίος υπεγράφη τον Μάρτιο του 1921, κατήργησε το Υπουργείο Οικονομικών και μετέφερε όλες τις δικαιοδοσίες του Υπουργείου στην Federal Reserve, την οποία βέβαια τότε οι αμερικανοί δεν είχαν την παραμικρή ιδέα ότι δεν ήταν δική τους, αλλά ήταν των εννέα τραπεζιτών, κυρίως δε της οικογένειας Ροθτσάιλντ, όπως και οι περισσότεροι συνέλληνες και οι συνελληνίδες δεν εγνώριζαν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι 96% ιδιοκτησία ακριβώς των ιδίων ανθρώπων, της ιδίας οικογένειας, το «ανθρώπων» με πολλά ερωτηματικά.
Αμάραντος: Κύριε Λαμπράκη μιας και αναφέρεστε σε αυτά τα γεγονότα να πω και κάτι βάσει των σχολίων που έγιναν εχθές για το Bretton Woods. Λέγεται και γράφεται από κάποιους ότι το 1971 καταργήθηκε. Τι έχετε να μας πείτε για αυτό;
Η ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΕΝ ΙΣΧΥ
Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Όχι μόνο δεν καταργήθηκε αλλά το έτος 2004 η Αμερικανική κυβέρνηση έκανε τις ανάλογες αλλαγές για να προσαρμοστεί λέει το Breton Woods στις σημερινές πραγματικότητες. Να σας εξηγήσω, αυτοί οι «ευφυείς» οι οποίοι κατευθύνονται πάντα από τους νεοταξίτες, οι ευφυείς λοιπόν αυτοί άνθρωποι λένε ότι κατηργήθη και συμπαρασύρονται από τη λογική του κυρίου Μπόμπολα. Εάν καταργήθη λοιπόν το 1971 γιατί το 1995 άλλαξε χέρια και πήγε το Ταμείο από την Τριμερή στο OITC; Για ποιο λόγο; Όλα τα έθνη εψήφισαν – ακούτε, αυτοί που σας τα λένε είναι κακοπροαίρετοι, μερικοί από αυτούς είναι κακώς πληροφορημένοι διότι δεν γνωρίζουν τις ισορροπίες, εκείνοι που προβάλουν την κατάργηση του Breton Woods πρέπει να έχουν τουλάχιστον το IQ τυρόπιτας, όπως λέει ο Αρτέμης- διότι το 1995 αγαπητοί μου 189 έθνη πήραν την δικαιοδοσία του Bretton Woods από την Τριμερή επιτροπή και εδημιούργησαν το OITC. Όποιος αμφισβητεί την νομοθετική δυνατότητα των Ηνωμένων Εθνών, μπορεί να αμφισβητήσει και το Bretton Woods!
Πρέπει να πούμε ότι βολεύει τον κύριο Μπόμπολα και τους περί αυτών να μην υπάρχει Breton Woods και να μην υπάρχουν καταπιστεύματα. Εκείνο το οποίο ερωτώ είναι: Τι είναι εκείνο που υπέγραψε ο Αλογοσκούφης και ο Παπούλιας το 2007; Εάν κατηργήθη το Breton Woods το ’71 – τώρα θα με ρωτήσετε από πού βγήκε αυτό; Θα σας πω από πού βγήκε. Βγήκε από μία ανακοίνωση του IMF δηλαδή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Και ερωτώ, το ΔΝΤ είναι ένα από τα εργαλεία που δημιούργησε το Breton Woods, εάν καταργήθηκε λοιπόν το Bretton Woods πώς βγάζει ανακοινώσεις το ΔΝΤ εν έτη 2014; Πώς κάνει συνεδριάσεις καλώντας όλα τα μέλη του πλανήτη; Την περασμένη εβδομάδα τελείωσε η συνεδρίαση του ΔΝΤ. Πώς λοιπόν αυτό που είναι βασικό εργαλείο του Bretton Woods, πώς λοιπόν εξακολουθεί και λειτουργεί απρόσκοπτα και κάποιοι ανεγκέφαλοι κάθονται κα πιστεύουν τους κακοπροαίρετους οι οποίοι λένε ότι κατηργήθη;
Θα σας εξηγήσω όμως τι έλεγε αυτή η ανακοίνωση του ΔΝΤ. Εάν κάποιος μελετήσει πραγματικά τι έγινε εκεί μέσα θα διαπιστώσει ότι υπεσχέθησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες να διατηρήσουν την ισοτιμία του δολαρίου προς τον χρυσό στα 30 δολάρια την ουγγιά. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Δεν διετηρήθη αυτή η ισορροπία και με συνεχείς τροποποιήσεις το Κογκρέσο και η Γερουσία προσπαθούν να παρακολουθούν την τιμή του δολαρίου την οποία την ελέγχει βασικά η οικογένεια Ροθτσάιλντ. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι όλο το Breton Woods το πήρανε με αεροπειρατεία αυτοί οι 9 τραπεζίτες, καταστρέψανε όλα τα σκληρά περιουσιακά στοιχεία και τύπωναν δολάρια χωρίς αντίκρισμα.
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΣ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Ei-End Μνημοσυνη
http://alfeiospotamos.gr/?p=7422

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters